Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Yanı transferden sonra merkezden yatarak geldin.hiç kalkmadan.transfer den sonra merkezde kaç saat yattin.tuvaletten başka hiccc mi hicccc kalkmadin.oylemi ..yatmak derken bunlar mi..
transferden sonra 2 saat yattım merkezde. Sonra kalktım, merkezle evim arası 10 dakka mesafede. Elim arabayla getirdi. Bi onda oturdum. Eve girer girmezde yattım. 15 gündür de yatıyorum. Sadece wc ye kalkıyorum. Yemeğimide yatarak yiyorum. Riske edemem

Anladim ama benim Dr um yatma işine karşı ..daha önceki 4 denememde yattım ama olmadı..yatmak çözüm değil ..önemli olan dikkat etmek

Anladim ama benim Dr um yatma işine karşı ..daha önceki 4 denememde yattım ama olmadı..yatmak çözüm değil ..önemli olan dikkat etmek
Evet benin de doktorum 3 gün sonra başla işine dedi. Benim ikinci kez denemem bu. Aslına bakarsan kaderr kısmet bu iş. İlkinde daha çok dikkat ettim. Bu kez o kadar etmedim. Rabbim herkese nasip etsin

Amin amin

Rabbim hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Evlat isteyen herkesin kucağını doldursun Mevla'm
Amin inşallah. Sayfaya yeni katıldım 40 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz olmadı dr tüp bebek dedi istanbul zeynep kamil hastenesini tavsiye eden varmı

11 Subat ta yumurtam toplandi 17 subatta transfer yapildi saat aksam 5 gibi. Tam 5. gün embriyosu mu yoksa 6. gün mü bilemiyorum

Ya bide bisey sormak istiyorum bir cok kiside gördüm asprin kullananlari. Benim dr vermedi. Hatta yumurtalarim toplandiktan sonra kesinlikle asprin kullanmasin demisti. Kanamam olur diye sanirim transferim sonrasindada vermedi. Biseyde demedi bununla ilgili

Asprin kullanildigini ilk defa senden duydum banada doktor birsey dememisti. 5.gun 6.gun embriyosu arasnda pek fark yok ikiside 1.kalite iyi embriyolar canm ben transferden snra progestan igne vurulmstum 5tane birde catlatma ignesi vurulmstum

Kizlar sizde transferden snra progestan igne ve catlatma ignesi vuruldunuzmu bana vermsti doktorum bunlari ???

Asprin kullanildigini ilk defa senden duydum banada doktor birsey dememisti. 5.gun 6.gun embriyosu arasnda pek fark yok ikiside 1.kalite iyi embriyolar canm ben transferden snra progestan igne vurulmstum 5tane birde catlatma ignesi vurulmstum
Evet banada bi tane igne verdi onu transfer yapildigi gün vurdum. Ben belki tüp bebis hamişleri ile karıştırmışta olabilirim onlar kullanıyordu sanırım.

Garip doğrusu, transferin yapıldıgı günden bu yana kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben

Kizlar sizde transferden snra progestan igne ve catlatma ignesi vuruldunuzmu bana vermsti doktorum bunlari ???
Benim transferden 3 cu gün aksami kahverengi lekem geldi doktor jeli biraktirdi progestan iğne ye başlattı yarın 11.günüm sonuç alicam halen kullandiriyor tutunmasini bildiğim kadarıyla düşmesin die

Benim transferden 3 cu gün aksami kahverengi lekem geldi doktor jeli biraktirdi progestan iğne ye başlattı yarın 11.günüm sonuç alicam halen kullandiriyor tutunmasini bildiğim kadarıyla düşmesin die
Evet dusuk onleyiciymuste benim dusuk tehlikem felan yokken verdi o merkezdeki tedavi goren Herkes vuruluyormus demekki o doktorun yontemi 2.transferimde yine vurulucam ya napalim yeterki tutsunda vuruluruz

Progestan
Progestan fitil kullanıyorum ben transfer gününden bu yana, jelim, folik asitim bide kan sulandırıcı iğnem var. Kan sulandırıcıyı kullanmamızın sebebi, bebek kan şeklinde olacak ya belli bi zaman sınra, pıhtılaşmasın sıvı halde kalsın diye

Evet dusuk onleyiciymuste benim dusuk tehlikem felan yokken verdi o merkezdeki tedavi goren Herkes vuruluyormus demekki o doktorun yontemi 2.transferimde yine vurulucam ya napalim yeterki tutsunda vuruluruz
Bana 4.gün transfer yapıldı örn.pazartesi 1.30 transfer yapıldı perşembe 5.6 gibi ceviz ebatinda kahverengi lekem oldu dok.yerlesme kanamasidir dedi sevinsem mi üzülsem mi o gündür iğne vurduruyor gerçi 9 gün idrar testi yaptım sonuç tek cizgi

Idrara guvenme canim idrarda cikmayabilir insallah doktorun dedigi gibi yerlesme kanamasidir

Her dr farklı şeyler yapıyo. Transfer yapılırken utrasonla bakılmadı hatta dr um idrarını yapöyle başlayalım işleme dedi. Estrofem , arefam diye bi de fitil bide femibion diye folık asıt ve vitamin bulunduran hap içiyorum. Ama ben türkiyede değil yurt dışındayım burda farklı bi tedavi olabilir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…