- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
transferden sonra 2 saat yattım merkezde. Sonra kalktım, merkezle evim arası 10 dakka mesafede. Elim arabayla getirdi. Bi onda oturdum. Eve girer girmezde yattım. 15 gündür de yatıyorum. Sadece wc ye kalkıyorum. Yemeğimide yatarak yiyorum. Riske edememYanı transferden sonra merkezden yatarak geldin.hiç kalkmadan.transfer den sonra merkezde kaç saat yattin.tuvaletten başka hiccc mi hicccc kalkmadin.oylemi ..yatmak derken bunlar mi..
Evet benin de doktorum 3 gün sonra başla işine dedi. Benim ikinci kez denemem bu. Aslına bakarsan kaderr kısmet bu iş. İlkinde daha çok dikkat ettim. Bu kez o kadar etmedim. Rabbim herkese nasip etsinAnladim ama benim Dr um yatma işine karşı ..daha önceki 4 denememde yattım ama olmadı..yatmak çözüm değil ..önemli olan dikkat etmek
Amin inşallah. Sayfaya yeni katıldım 40 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz olmadı dr tüp bebek dedi istanbul zeynep kamil hastenesini tavsiye eden varmıAmin amin
Rabbim hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Evlat isteyen herkesin kucağını doldursun Mevla'm
6.gun embriyosuysa 10.gunde test yaptirabilirsin canim benmki 5.gundu doktorum 10gun snraya test gnu vermsti
Asprin kullanildigini ilk defa senden duydum banada doktor birsey dememisti. 5.gun 6.gun embriyosu arasnda pek fark yok ikiside 1.kalite iyi embriyolar canm ben transferden snra progestan igne vurulmstum 5tane birde catlatma ignesi vurulmstumYa bide bisey sormak istiyorum bir cok kiside gördüm asprin kullananlari. Benim dr vermedi. Hatta yumurtalarim toplandiktan sonra kesinlikle asprin kullanmasin demisti. Kanamam olur diye sanirim transferim sonrasindada vermedi. Biseyde demedi bununla ilgili
Evet banada bi tane igne verdi onu transfer yapildigi gün vurdum. Ben belki tüp bebis hamişleri ile karıştırmışta olabilirim onlar kullanıyordu sanırım.Asprin kullanildigini ilk defa senden duydum banada doktor birsey dememisti. 5.gun 6.gun embriyosu arasnda pek fark yok ikiside 1.kalite iyi embriyolar canm ben transferden snra progestan igne vurulmstum 5tane birde catlatma ignesi vurulmstum
Garip doğrusu, transferin yapıldıgı günden bu yana kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benYa bide bisey sormak istiyorum bir cok kiside gördüm asprin kullananlari. Benim dr vermedi. Hatta yumurtalarim toplandiktan sonra kesinlikle asprin kullanmasin demisti. Kanamam olur diye sanirim transferim sonrasindada vermedi. Biseyde demedi bununla ilgili
Benim transferden 3 cu gün aksami kahverengi lekem geldi doktor jeli biraktirdi progestan iğne ye başlattı yarın 11.günüm sonuç alicam halen kullandiriyor tutunmasini bildiğim kadarıyla düşmesin dieKizlar sizde transferden snra progestan igne ve catlatma ignesi vuruldunuzmu bana vermsti doktorum bunlari ???
Evet dusuk onleyiciymuste benim dusuk tehlikem felan yokken verdi o merkezdeki tedavi goren Herkes vuruluyormus demekki o doktorun yontemi 2.transferimde yine vurulucam ya napalim yeterki tutsunda vuruluruzBenim transferden 3 cu gün aksami kahverengi lekem geldi doktor jeli biraktirdi progestan iğne ye başlattı yarın 11.günüm sonuç alicam halen kullandiriyor tutunmasini bildiğim kadarıyla düşmesin die
ProgestanKizlar sizde transferden snra progestan igne ve catlatma ignesi vuruldunuzmu bana vermsti doktorum bunlari ???
Progestan fitil kullanıyorum ben transfer gününden bu yana, jelim, folik asitim bide kan sulandırıcı iğnem var. Kan sulandırıcıyı kullanmamızın sebebi, bebek kan şeklinde olacak ya belli bi zaman sınra, pıhtılaşmasın sıvı halde kalsın diyeKizlar sizde transferden snra progestan igne ve catlatma ignesi vuruldunuzmu bana vermsti doktorum bunlari ???
Bana 4.gün transfer yapıldı örn.pazartesi 1.30 transfer yapıldı perşembe 5.6 gibi ceviz ebatinda kahverengi lekem oldu dok.yerlesme kanamasidir dedi sevinsem mi üzülsem mi o gündür iğne vurduruyor gerçi 9 gün idrar testi yaptım sonuç tek cizgiEvet dusuk onleyiciymuste benim dusuk tehlikem felan yokken verdi o merkezdeki tedavi goren Herkes vuruluyormus demekki o doktorun yontemi 2.transferimde yine vurulucam ya napalim yeterki tutsunda vuruluruz
Idrara guvenme canim idrarda cikmayabilir insallah doktorun dedigi gibi yerlesme kanamasidirBana 4.gün transfer yapıldı örn.pazartesi 1.30 transfer yapıldı perşembe 5.6 gibi ceviz ebatinda kahverengi lekem oldu dok.yerlesme kanamasidir dedi sevinsem mi üzülsem mi o gündür iğne vurduruyor gerçi 9 gün idrar testi yaptım sonuç tek cizgi
İnşallah canım yarın bakalım ne bekliyor beni allah beterinden sakinsin zor bir sınav inşallah 2016 bol bebekli bir yıl olurIdrara guvenme canim idrarda cikmayabilir insallah doktorun dedigi gibi yerlesme kanamasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?