Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Amin inşallah. Sayfaya yeni katıldım 40 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz olmadı dr tüp bebek dedi istanbul zeynep kamil hastenesini tavsiye eden varmı

İnş. sen de evladına kavuşursun. İstanbul'da değilim ama burdaki arkadaşlardan duydum Zeynep Kamil hastanesini. İnş sana da uğurlu gelir

Bizim kullandığımız bütün tüp bebek ilaçları yurt dışından geliyormuş Ecz. Canim

Maşallah sağlıklı eline almayi nasip etsin Rabbim muhtemelen çoğul gebelik değerlerin güzel

Amin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Ben de çoğul gebelik diye hissediyorum ama değerlerden de % 100 belli olmuyor.

Ama 2 embriyo transfer edildi. Gerçi ikisi için de pek iyi dememişlerdi....

Bizim kullandığımız bütün tüp bebek ilaçları yurt dışından geliyormuş Ecz. Canim
Evet iğneler aynı türkiyedede kullanılıyormuş yumurta büyütme ve catlatma iğnesi mesela aynı. Ama tedavi farklı. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur tek isteğim bu uğraşıp negatif sonuç almak çok zor. Rabbim emeğimizin karşılıgını hayırlısı ile versin inşaAllah

Aramıza hoşgeldin

Aslında aşşağı yukarı aynı gibi estrofem i ben de kullanıyorum sabah akşam. Normalde ilaç olan fitil olarak kullandığım Bi ilacım var. Folik asit yine var. Coraspirin var kan inceltici Bi de tabi göbekten iğneler var yine kan inceltici

Sanırım senin transfer yapılırken biraz farklı bir durum olmuş.
Ama herşeyden önemlisi yeterki tutsun inş.

Hosbulduk saol. Aspirin ve iğne yok bende. Yorumları okudum cogu asprın kullanmadığı için kan pıhtılaşmasından gebeliği sonlananlar olmuş ama bana vermedi. Hayırlısı olsun bi alalımda bebeğimizi kucagımıza başka bişey istemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zamanda geçmek bilmiyor sanki.

Amin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Ben de çoğul gebelik diye hissediyorum ama değerlerden de % 100 belli olmuyor.

Ama 2 embriyo transfer edildi. Gerçi ikisi için de pek iyi dememişlerdi....
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın. Ve hayırlısı ile bebişlerini alırsın kucağına inşaAllah

Hmmm sanırım kan inceltici üstünde durmuyorlar. Muhtemelen öyle bir sıkıntı çıkarsa kullanıyorlar orda. Yine de nasip.
Bu arada ben 2 kere de düşüğü önleyici iğne oldum kalçadan.
Bunlar sanırım hep ekstra olan uygulamalar.
Bu arada çok yatma gezin ama ağır kaldırma derim. Doktorum öyle söylemişti bize.
Gerçi doktorun da söylemiştir bişeyler herkesin bünyesi bir değil çünkü

Hayırlı haberler alırsın inş

Günlük hayatına devam dedi ama korkuyorum sürekli yatıyorum sanki kalkınca düşecekmiş gibi oysa tabik değil ama zor olunca böyle oluyor sanırım Ameliyat olmuş gibiyim yavaş yavaş hereket ediyorum İlk günüm belki onyüzden. İnşaAllah herkes hayırlı haberler alır bizde bu mutluluğu hep birlikte yaşarız Allahın izniyle

Hmmm sanırım kan inceltici üstünde durmuyorlar. Muhtemelen öyle bir sıkıntı çıkarsa kullanıyorlar orda. Yine de nasip.
Bu arada ben 2 kere de düşüğü önleyici iğne oldum kalçadan.
Bunlar sanırım hep ekstra olan uygulamalar.
Bu arada çok yatma gezin ama ağır kaldırma derim. Doktorum öyle söylemişti bize.
Gerçi doktorun da söylemiştir bişeyler herkesin bünyesi bir değil çünkü

Hayırlı haberler alırsın inş
[/QUOTE]
Dusuk onleyici igne progestanmi canim ? Bende 5tane vurulmstum banada dusuk onleyici dmslerdi

Aaa daha ilk gün ne güzel
Ben transferden sonra 2 gün kendime gelememiştim
O zaman halin normal
Sadece iş yapma tek bir şey kaldırma ama gezmeyle bişey olmuyo

Hatta ben ne yaptım biliyormusun
Transferim oldu sadece 10 dk masada yattım sonra kalktım hadi dedim eşime gidelim. Sonra ikea ya gittik -bizim olduğumuz ilde yokta- evin eksikleri vardı aldık. o ikea yı baştan sona yürüdüm yani. Sonra da 5 saat yol geldik eve.

Ben manyak yani. Kim yapar...

Dusuk onleyici igne progestanmi canim ? Bende 5tane vurulmstum banada dusuk onleyici dmslerdi

Progestan ı fitil olarak sabah akşam kullanıyorum canım

Prolutan depot diye bir iğne vurulmuşum.
Kendini hiç unutmıcam vurulduktan sonra 2 gün kalçamı hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…