Amin inşallah. Sayfaya yeni katıldım 40 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz olmadı dr tüp bebek dedi istanbul zeynep kamil hastenesini tavsiye eden varmı
Maşallah sağlıklı eline almayi nasip etsin Rabbim muhtemelen çoğul gebelik değerlerin güzelKızlar şimdiki sonucum da 654 13. gün sonucu. Şimdi kese görmek kaldı hayırlarla inş.
Bizim kullandığımız bütün tüp bebek ilaçları yurt dışından geliyormuş Ecz. CanimHer dr farklı şeyler yapıyo. Transfer yapılırken utrasonla bakılmadı hatta dr um idrarını yapöyle başlayalım işleme dedi. Estrofem , arefam diye bi de fitil bide femibion diye folık asıt ve vitamin bulunduran hap içiyorum. Ama ben türkiyede değil yurt dışındayım burda farklı bi tedavi olabilir bilemiyorum.
Maşallah sağlıklı eline almayi nasip etsin Rabbim muhtemelen çoğul gebelik değerlerin güzel
Evet iğneler aynı türkiyedede kullanılıyormuş yumurta büyütme ve catlatma iğnesi mesela aynı. Ama tedavi farklı. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur tek isteğim bu uğraşıp negatif sonuç almak çok zor. Rabbim emeğimizin karşılıgını hayırlısı ile versin inşaAllahBizim kullandığımız bütün tüp bebek ilaçları yurt dışından geliyormuş Ecz. Canim
Evet iğneler aynı türkiyedede kullanılıyormuş yumurta büyütme ve catlatma iğnesi mesela aynı. Ama tedavi farklı. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur tek isteğim bu uğraşıp negatif sonuç almak çok zor. Rabbim emeğimizin karşılıgını hayırlısı ile versin inşaAllah
Hosbulduk saol. Aspirin ve iğne yok bende. Yorumları okudum cogu asprın kullanmadığı için kan pıhtılaşmasından gebeliği sonlananlar olmuş ama bana vermedi. Hayırlısı olsun bi alalımda bebeğimizi kucagımıza başka bişey istemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zamanda geçmek bilmiyor sanki.Aramıza hoşgeldin
Aslında aşşağı yukarı aynı gibi estrofem i ben de kullanıyorum sabah akşam. Normalde ilaç olan fitil olarak kullandığım Bi ilacım var. Folik asit yine var. Coraspirin var kan inceltici Bi de tabi göbekten iğneler var yine kan inceltici
Sanırım senin transfer yapılırken biraz farklı bir durum olmuş.
Ama herşeyden önemlisi yeterki tutsun inş.
Aramıza hoşgeldin
Aslında aşşağı yukarı aynı gibi estrofem i ben de kullanıyorum sabah akşam. Normalde ilaç olan fitil olarak kullandığım Bi ilacım var. Folik asit yine var. Coraspirin var kan inceltici Bi de tabi göbekten iğneler var yine kan inceltici
Sanırım senin transfer yapılırken biraz farklı bir durum olmuş.
Ama herşeyden önemlisi yeterki tutsun inş.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaAllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın. Ve hayırlısı ile bebişlerini alırsın kucağına inşaAllahAmin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Ben de çoğul gebelik diye hissediyorum ama değerlerden de % 100 belli olmuyor.
Ama 2 embriyo transfer edildi. Gerçi ikisi için de pek iyi dememişlerdi....
Hosbulduk saol. Aspirin ve iğne yok bende. Yorumları okudum cogu asprın kullanmadığı için kan pıhtılaşmasından gebeliği sonlananlar olmuş ama bana vermedi. Hayırlısı olsun bi alalımda bebeğimizi kucagımıza başka bişey istemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zamanda geçmek bilmiyor sanki.
Günlük hayatına devam dedi ama korkuyorum sürekli yatıyorum sanki kalkınca düşecekmiş gibi oysa tabik değil ama zor olunca böyle oluyor sanırımHmmm sanırım kan inceltici üstünde durmuyorlar. Muhtemelen öyle bir sıkıntı çıkarsa kullanıyorlar orda. Yine de nasip.
Bu arada ben 2 kere de düşüğü önleyici iğne oldum kalçadan.
Bunlar sanırım hep ekstra olan uygulamalar.
Bu arada çok yatma gezin ama ağır kaldırma derim. Doktorum öyle söylemişti bize.
Gerçi doktorun da söylemiştir bişeyler herkesin bünyesi bir değil çünkü
Hayırlı haberler alırsın inş
Günlük hayatına devam dedi ama korkuyorum sürekli yatıyorum sanki kalkınca düşecekmiş gibi oysa tabik değil ama zor olunca böyle oluyor sanırımAmeliyat olmuş gibiyim yavaş yavaş hereket ediyorum İlk günüm belki onyüzden. İnşaAllah herkes hayırlı haberler alır bizde bu mutluluğu hep birlikte yaşarız Allahın izniyle
Dusuk onleyici igne progestanmi canim ? Bende 5tane vurulmstum banada dusuk onleyici dmslerdi
Kötü düsünme canim ya insalllahhhh pozitiftirrr niye kuruntu yapiyorsunnGünaydın arkadaşlar test verdim 11 de çikicak pek ihtimal vermiyorum içim tuhaf
Cuma günü, rabbim seni sevindirsin inşallahGünaydın arkadaşlar test verdim 11 de çikicak pek ihtimal vermiyorum içim tuhaf
Hayirli olsun canim benim cok sevindim darisi basima ve tum isteyenlere insallahh :)) Ilk denemenmiydiArkadaşlar hepinizden allah razı olsun şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sizinde dualarinizi kabul etsin
Değerlerimiz. 117.84 11.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?