Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar sakin ama sakın tutup tutmadiğina belirti aramayın bende hiç belirti yoktu sadece transfer sonrası var yok arası kahverengi yerleşme kanaması oldu sakin belirti arayip psikolojinizi bozmayin ki ben 9.günü idrar testi yaptım yok çıkmıştı sabırlı olun Allah büyüktür

Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sizinde dualarinizi kabul etsin
Değerlerimiz. 117.84 11.günüm
Hadi gözün aydin canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin insaAllah. Umarim diger sonuc bekleyen arkadaslarda pozitif sonuc alirlar. Darisi bizlere insaAllah.

Hadi gözün aydin canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin insaAllah. Umarim diger sonuc bekleyen arkadaslarda pozitif sonuc alirlar. Darisi bizlere insaAllah.
İnşallah canım canı gönülden inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız 2016 bol bebişli bir yıl olur

İyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...

neden arkadaşım ya belki bu sefer tutmuştur nerden biliyosun böyle olma

önceki denemelerinde bi sebep var mı ne dedi doktorun
3. Denemem de ikiz bebeklerim oldu 25 haftalık erken doğumla yaşayamadılar. Diğerlerinde de kimyasal gebelik yaşadım. 6. Denemem de b-hcg artışı gördük 500 ü geçti değer ama kanamayla onu da kaybettim. Sonrasında bırakmıştım. 5 sene sonra bi kez daha deneyelim dedik. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri çok ii kalite yerleşmeye hazır Allah'ın izniyle tutma ihtimali çok yüksek dedi dr um. Transferden sonra 2. Gün belim kasıklarım patlayacak gibi sancı oldu. Adet sancısının kaç katı. Sanki düşük yapıyomuş gibi. Gece 2 kez uyandırdı. Sanırım tutmadı dedim. Eşimde yerleştiğinden oldu o sancı dedi. İnşallah o haklıdır. Dün ve bugün de belim bacaklarım kasıklarım hafif hafif ağrıyor

ilk denememi yaptım negatif 2. yi bekliyorum. senin 1. 2. negatif miydi? 3. mü tuttu ilk defa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…