- 18 Şubat 2016
- 23
- 23
- 3
- 36
Saol canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.2 aşılama negatif 1 tüp bebek iptali 2 ci tüp bebekHayirli olsun canim benim cok sevindim darisi basima ve tum isteyenlere insallahh :)) Ilk denemenmiydi
Yorucu bir surec gecirmissin canim ama bak degdi sonucta mujdeni aldin ya o yeter :)) rabbim kucagina almanida nasip eylesinSaol canım allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.2 aşılama negatif 1 tüp bebek iptali 2 ci tüp bebek
Canım hadi gozunuz aydinnnn çok sevindimmmm ..allahım inşallah hepimize nasip etsinnnnArkadaşlar hepinizden allah razı olsun şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sizinde dualarinizi kabul etsin
Değerlerimiz. 117.84 11.günüm
Aminnnn hepsi geçti canım Rabbim kesesini kalp atışını duymaya nasip etsin isteyen herkeze nasip etsin dualarim sizinleYorucu bir surec gecirmissin canim ama bak degdi sonucta mujdeni aldin ya o yeter :)) rabbim kucagina almanida nasip eylesin
Aminnnn canım isteyen herkeze nasip etsinCanım hadi gozunuz aydinnnn çok sevindimmmm ..allahım inşallah hepimize nasip etsinnnn
Ayy canım benim çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar hepinizden allah razı olsun şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sizinde dualarinizi kabul etsin
Hadi gözün aydin canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin insaAllah. Umarim diger sonuc bekleyen arkadaslarda pozitif sonuc alirlar. Darisi bizlere insaAllah.Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sizinde dualarinizi kabul etsin
İnşallah canım canı gönülden inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız 2016 bol bebişli bir yıl olurHadi gözün aydin canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin insaAllah. Umarim diger sonuc bekleyen arkadaslarda pozitif sonuc alirlar. Darisi bizlere insaAllah.
neden arkadaşım ya belki bu sefer tutmuştur nerden biliyosun böyle olmaİyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
Dr um da çok umutluydu aslında ama bilmiyorum ki. Bakalım salı günü sonuç ne olacak?neden arkadaşım ya belki bu sefer tutmuştur nerden biliyosun böyle olma
önceki denemelerinde bi sebep var mı ne dedi doktorunDr um da çok umutluydu aslında ama bilmiyorum ki. Bakalım salı günü sonuç ne olacak?
3. Denemem de ikiz bebeklerim oldu 25 haftalık erken doğumla yaşayamadılar. Diğerlerinde de kimyasal gebelik yaşadım. 6. Denemem de b-hcg artışı gördük 500 ü geçti değer ama kanamayla onu da kaybettim. Sonrasında bırakmıştım. 5 sene sonra bi kez daha deneyelim dedik. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri çok ii kalite yerleşmeye hazır Allah'ın izniyle tutma ihtimali çok yüksek dedi dr um. Transferden sonra 2. Gün belim kasıklarım patlayacak gibi sancı oldu. Adet sancısının kaç katı. Sanki düşük yapıyomuş gibi. Gece 2 kez uyandırdı. Sanırım tutmadı dedim. Eşimde yerleştiğinden oldu o sancı dedi. İnşallah o haklıdır. Dün ve bugün de belim bacaklarım kasıklarım hafif hafif ağrıyorönceki denemelerinde bi sebep var mı ne dedi doktorun
Peki sen ne aşamadasın şimdi?önceki denemelerinde bi sebep var mı ne dedi doktorun
ilk denememi yaptım negatif 2. yi bekliyorum. senin 1. 2. negatif miydi? 3. mü tuttu ilk defa?3. Denemem de ikiz bebeklerim oldu 25 haftalık erken doğumla yaşayamadılar. Diğerlerinde de kimyasal gebelik yaşadım. 6. Denemem de b-hcg artışı gördük 500 ü geçti değer ama kanamayla onu da kaybettim. Sonrasında bırakmıştım. 5 sene sonra bi kez daha deneyelim dedik. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Biri çok ii kalite yerleşmeye hazır Allah'ın izniyle tutma ihtimali çok yüksek dedi dr um. Transferden sonra 2. Gün belim kasıklarım patlayacak gibi sancı oldu. Adet sancısının kaç katı. Sanki düşük yapıyomuş gibi. Gece 2 kez uyandırdı. Sanırım tutmadı dedim. Eşimde yerleştiğinden oldu o sancı dedi. İnşallah o haklıdır. Dün ve bugün de belim bacaklarım kasıklarım hafif hafif ağrıyor
Benim 1. De kimyasal oldu 2. Negatifti ilk 3. Tuttu evet. Sen ne zaman kan vereceksin?ilk denememi yaptım negatif 2. yi bekliyorum. senin 1. 2. negatif miydi? 3. mü tuttu ilk defa?
canım bende bişey yok ben daha başlamadım 2.ye ,,inşallah salı günü güzel sonuç alırsın yaaa inşallah nerde yaptırıyosunBenim 1. De kimyasal oldu 2. Negatifti ilk 3. Tuttu evet. Sen ne zaman kan vereceksin?
Amin canım inşallah Rabbim ol demiştir bu sefer kucağımıza almak nasip olur. Kayseri memorial de yaptırdım.canım bende bişey yok ben daha başlamadım 2.ye ,,inşallah salı günü güzel sonuç alırsın yaaa inşallah nerde yaptırıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?