- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
İyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
ARKADAŞIM SAKİN ÜMİDİNİ KESME. SA A ÖZELLİKLE DUA EDİCRM :)İyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
ınşallah bu sefer...yaşın kaç ? aslında zaten olmuyo değil belli aşamadan sonra devamı gelmiyor 25 haftalık olanların sebebi araştırıldı mmı?Amin canım inşallah Rabbim ol demiştir bu sefer kucağımıza almak nasip olur. Kayseri memorial de yaptırdım.
33 yaşındayım ben. Evet embriyolar da kaliteli oluyo aslında ama neden olmuyo anlamadık. Rabbimin ol demesi gerekiyo gerisi boş. Genetik bakıldı ama eşimde de bende de bi sıkıntı çıkmadı. Rahimağzı yetersizliği dendi. Afedersiniz açılma olmuş. 12. Hafta da dikiş atılacak aslında ama bi ulaşamadık ki o haftaya...ınşallah bu sefer...yaşın kaç ? aslında zaten olmuyo değil belli aşamadan sonra devamı gelmiyor 25 haftalık olanların sebebi araştırıldı mmı?
Allah razı olsun canım benim çok duygulandım. İnşallah bu sefer bizimde yüzümüz güler. Kendimden çok eşim için istiyorum. Benim yüzümden o da baba olamıyo gibi hissediyorum.ARKADAŞIM SAKİN ÜMİDİNİ KESME. SA A ÖZELLİKLE DUA EDİCRM :)
Elini koy yüreğinin üstüne, ne istersin iste Rabbimden. Ben öyle yaptım :) Allah seninde diğer olmayan tüm arkadaşlarında yüzüne baksınAllah razı olsun canım benim çok duygulandım. İnşallah bu sefer bizimde yüzümüz güler. Kendimden çok eşim için istiyorum. Benim yüzümden o da baba olamıyo gibi hissediyorum.
:) hayırlı olsun canımsınBende bekleyenler arasındayım. 4. Gün embriyosu transfer ettiler ayın 25 i test günüm... Belirti var mı yok mu anlamadım valla... Hakkı'mızda hayırlısı inşallah... Allah'ım isteyen herkese evladını versin inşallah
Insallah tutar canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim hepimize hayirli evlatlar versin ins. Ilk denemenmiBende bekleyenler arasındayım. 4. Gün embriyosu transfer ettiler ayın 25 i test günüm... Belirti var mı yok mu anlamadım valla... Hakkı'mızda hayırlısı inşallah... Allah'ım isteyen herkese evladını versin inşallah
Rabbim ol derse oluverir ondan umudunu kesme insallahh bu defa olur canim insallah guzel haberlerini duyarizİyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
Evet canım ilk denemem:) hayırlı olsun canımsın
Canım slm bende 13 yıldır ugrasiyorum bende eski uyelerdenim.bende 5. Denememi yaptım.bugün 4.günüm .birşey hissediyor muyum bilmiyorum.ama hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah herşey güzel olacak.inşallah bunlar son denemelerimiz olacak.benimde tahlil günüm 27 subatİyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
Daha önceki görüştüğüm üyelerde işaret olmayanda hamile kaldı kanaması olanda hamile kaldı. Bu durum bünyeye göre değişiyor galiba canım.Birde birşey sorucam sizlere.hiç bir işaret olmayıp da hamile kalan olmadimi.yanı hep bel kasik karin agrisimi olmasimi gerekiyor
Canım insallahhhhh yarın güzel haberler alacaksinnn.allahım hepimizin yüzünü guldursun.Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum kiakşam hiç yatamadım desem yeri rabbim bu duyguyu bizlerede yaşatsın , dualariniza benide eklerseniz çok sevinirim .
Amin canım benim aminn , şöyle sevinç çığlıkları atsak bizlerde bu duyguyu hissetsek . Bir önceki transferim cok iyiydi yine tutmadı , buda bir oncekine göre çok düşük ama Allahim ol dese olur isteCanım insallahhhhh yarın güzel haberler alacaksinnn.allahım hepimizin yüzünü guldursun.
Aminn canım. Rabbimle konuşuyorum, bi tek Ondan istiyoruz. Rabbim kendisinden başkasına muhtaç etmesin. İlk günler çok umutluydum. Biraz da dr ımun etkisi tabi hiç olumsuz konuşmadı. Ama belirti falan olmayınca sanırım umutsuzlaştım. Bi de dün hafif adet sancıları başlayınca olmadı sanırım dedim. Bakalım hakkımızda hayrlısı olur inşallah.Elini koy yüreğinin üstüne, ne istersin iste Rabbimden. Ben öyle yaptım :) Allah seninde diğer olmayan tüm arkadaşlarında yüzüne baksın
Amiinn canım hepimizin güzel haberlerini duyalım inşallah. Kaderimizde varsa anne baba olmak olucaz inşaah. Yoksa be yapsak boş.Rabbim ol derse oluverir ondan umudunu kesme insallahh bu defa olur canim insallah guzel haberlerini duyariz
Mrb canım inşallah senin de son denemen olur. Ah işte o hisler yokmu? Ben bi tek ikiz gebeliğimde hissetmiştim. Sağ kasık ve bel de batma çekme hissi, göğüs çevresinde büyüme, su gibi akıntı ve aşerme. Bu sefer bunların hiç biri yok gibi. Bakalım 2 gün kaldı inşallah Rabbim ol demiştir.Canım slm bende 13 yıldır ugrasiyorum bende eski uyelerdenim.bende 5. Denememi yaptım.bugün 4.günüm .birşey hissediyor muyum bilmiyorum.ama hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah herşey güzel olacak.inşallah bunlar son denemelerimiz olacak.benimde tahlil günüm 27 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?