Ay ne güzel bir evladın var sanırsam bu bile umut versin sana benim evladim olsa daha rahat geçirirdim bu dönemi
H.b. İnşl herkes miniklerine kavuşurHoş geldin aramıza inşallah hepimiz iyi haberler aliriz
Benim de birinci günüm, bol şans!Mrb bende Yen'i transferi olanlardanım birinci günüm bugün vakit geçmiyor
Evet 4,5 yaşına bir oğlum var. Bunca zaman dondurulmuş kardeşleri bizi bekliyordu, bakalım inşallah bir tanesiyle kavuşurlar :)
İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız
Evet şans hepimize güler inşlBenim de birinci günüm, bol şans!
Amin inşallah canımm hissettiklerin doğru çıkar :) Allah nasip ederse olmayacak şey yok. Güzel haberler alırız inşallah hepimiz. Geçmeyen bir zaman bizi bekliyor :)Ayy hadi insallah cift cizgiyi görürsün canim iyi şeyler hissediyorum hakkındaBol bol dua et ve şükret pes etme bak bende yumurta olusmayabilir de verende alanda Allah 3 gün var aramizda bak senin az kalmis
Selamlaar. Ben 9.günümde kan tahlili yaptırdım. 1.30 çıktıKizlar test yapan var mi güzel haberler aliriz inşallah
Selamlaar. Ben 9.günümde kan tahlili yaptırdım. 1.30 çıktıdoktorumu aradım erken yaptırdığımı iğne ve ilaçlarıma devam etmemi söyledi. Burdan yükselmesi falan mucize olur da işte söz dinliyorum ama kabullendim tabi önümüze bakıcaz artık:)
Sanırım transferimiz aynı gün olmuş Bugün 6. Günüm ne zaman test yapacaksınız?Benim de birinci günüm, bol şans!
Evet 6. günümüzdeyiz ikimiz de. Ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum, 5. gün embriyosuydu.Sanırım transferimiz aynı gün olmuş Bugün 6. Günüm ne zaman test yapacaksınız?
Ne güzel Allah bağışlasın. Benim 3. Denemem çocuğum yok. Benimki 6. Gün embriyosu :) 4. Günde dondular 1 ay sonra 5. Günde açıldılar 6. Günde transfer edildiler. ben cuma kan testi vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?Evet 6. günümüzdeyiz ikimiz de. Ben pazar ya da pazartesi yapmayı düşünüyorum, 5. gün embriyosuydu.
Umarım güzel haberler alırız :) İlk tedavimden bir oğlum var, onun transferinden teste kadar bekleme süresinde de pek belirti hissetmemiştim, şimdi de belirgin bir şey yok.
Canım inşallah hepimizin pozitif olur sonucu :) benim ara ara kasık ağrım oluyor bazende regl ağrısı gibi ağrım oluyor ama öyle çok sancım yokYa benimde 6. Günüm ama çok sancım var sizlerde de varmı
Ne güzel Allah bağışlasın. Benim 3. Denemem çocuğum yok. Benimki 6. Gün embriyosu :) 4. Günde dondular 1 ay sonra 5. Günde açıldılar 6. Günde transfer edildiler. ben cuma kan testi vermeyi düşünüyorum erken mi sizce?
Ya benimde 6. Günüm ama çok sancım var sizlerde de varmı
Hayırlı olsun cnm çok sevindim benimde 8. Günüm ama korkuyorum 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün??kızlar test yaptım bugün 8. günüm 66.66 çıktı :)
Doktorun sayıyordur cnm benimki öyle en azındanMerhabalar merhabalar kızlar :) transfer yapılan gün 1. Gün sayılıyor mu ? Benim Çarşamba transferim oldu 13 mart tahlil tarihi verdi dr. Heyecanla bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?