Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar benimde Transferin 9. Günü 2 blast transferim oldu.6.8.9. Günler idrar testi yaptım. Cok silik 2. Çizgi cikti var mısır acaba.kan test günüm yarın.

Benim de bugun transfer sonrası 5. Günüm. İdrarta yapsam çıkar mı acaba ya

Günler geçmiyor çok sıkıcı ve stresli . Geçen cuma transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu.offfff

Benimde cumartesi günü transferin oldu ikinci denemem ama bu sefer çok sıkılıyorum yattıkça belim agrıyo

Valla benim de 2.günüm..ikinci transfer sonrası bekleyiş dönemim..Gerçekten insanın gözünde büyüyor bu 10 gün..zaman hiç geçmiyor sanki..
Geçer geçer neler geçer kendinizi yıpratma yın. Sakın olup bebeğinize odaklanın.
Sonu cook güzel ve hayırlı olur insallah

İnsan ya negatif olursa diye düşünmekten alamıyor kendini ya
Canım düşünme allah güzel sonuçlar versin. En önemlisi de hayirlisini versin.
Düşünmeyin nolur böyle şeyler.
İnanin ki insan bebeğini kaybedecegine negatif olsaydı diyor.
Ben 2 ay önce kaybettim. Ve kürtaj olurken sadece dedim ki keşke negatif olsaydı dedim. O kadar üzücü ki iliklerime kadar o acıyı üzüntüyü yaşadım. 3 yıl sonra hamile kalmıştım tup bebek yoluyla. Malesef ki sonu gelmedi
Kafanızı meşgul etmeyin allah hayirlisini versin

Pardon ya yeni gördüm. Allah tez vakitte bir daha nasip etsin inşallah.

Gerçekten çok üzücü Allah sabır versin kolaylık versin inşallah tez zamanda gönlümüzdekini kavuşmayı nasip etsin

Ben 3. 5.ve bugün 6. Gun test yaptım silikde olsa hepsinde çıktı. Cok şükür. RABBIM SAGLIKLI HAMİLELIK GEÇİRMEYİ , NASİP ETSIN.

O kadar SorunsuZ sıkıntısız hamileliğim vardı ki. Kese sekli güzel kanama alanı yok.düşük tehlikem yoktu.
Ama bebegim 6. Hafta da Kalbi hem attı hem durmus. Tabi ben bunu 10. Hafta ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…