Benim 5. Günde cikmistiBenim de bugun transfer sonrası 5. Günüm. İdrarta yapsam çıkar mı acaba ya
Benim çıkmadi malesef 5. Günde idrarda. Sonra kanda çıktı hamileyim çok şükür.Benim 5. Günde cikmisti
Valla benim de 2.günüm..ikinci transfer sonrası bekleyiş dönemim..Gerçekten insanın gözünde büyüyor bu 10 gün..zaman hiç geçmiyor sanki..Kızlar zaman geçmiyor benim daha ilk günüm
Hadi gözün aydin hayırlı ugurlu olsun.Benim çıkmadi malesef 5. Günde idrarda. Sonra kanda çıktı hamileyim çok şükür.
Geçer geçer neler geçer kendinizi yıpratma yın. Sakın olup bebeğinize odaklanın.Valla benim de 2.günüm..ikinci transfer sonrası bekleyiş dönemim..Gerçekten insanın gözünde büyüyor bu 10 gün..zaman hiç geçmiyor sanki..
Canım düşünme allah güzel sonuçlar versin. En önemlisi de hayirlisini versin.İnsan ya negatif olursa diye düşünmekten alamıyor kendini ya
Tşk ederim sağolun. Sizin kese ne zaman göründü ve kalp atışı ne zaman duyulduHadi gözün aydin hayırlı ugurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin insallah
Pardon ya yeni gördüm. Allah tez vakitte bir daha nasip etsin inşallah.Canım düşünme allah güzel sonuçlar versin. En önemlisi de hayirlisini versin.
Düşünmeyin nolur böyle şeyler.
İnanin ki insan bebeğini kaybedecegine negatif olsaydı diyor.
Ben 2 ay önce kaybettim. Ve kürtaj olurken sadece dedim ki keşke negatif olsaydı dedim. O kadar üzücü ki iliklerime kadar o acıyı üzüntüyü yaşadım. 3 yıl sonra hamile kalmıştım tup bebek yoluyla. Malesef ki sonu gelmedi
Kafanızı meşgul etmeyin allah hayirlisini versin
Gerçekten çok üzücü Allah sabır versin kolaylık versin inşallah tez zamanda gönlümüzdekini kavuşmayı nasip etsinCanım düşünme allah güzel sonuçlar versin. En önemlisi de hayirlisini versin.
Düşünmeyin nolur böyle şeyler.
İnanin ki insan bebeğini kaybedecegine negatif olsaydı diyor.
Ben 2 ay önce kaybettim. Ve kürtaj olurken sadece dedim ki keşke negatif olsaydı dedim. O kadar üzücü ki iliklerime kadar o acıyı üzüntüyü yaşadım. 3 yıl sonra hamile kalmıştım tup bebek yoluyla. Malesef ki sonu gelmedi
Kafanızı meşgul etmeyin allah hayirlisini versin
Kese 5 haFTA. Kalp atışı 6. HaftaTşk ederim sağolun. Sizin kese ne zaman göründü ve kalp atışı ne zaman duyuldu
Gerçekten çok üzücü Allah sabır versin kolaylık versin inşallah tez zamanda gönlümüzdekini kavuşmayı nasip etsin[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?