- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
çok teşekkür ederim canım darısı başına :) benim 5. gün embriyosu canım. senin için erken yaptırma bence. Bana bile doktor 12. gününde yaptır dedi ama ben 8. günde yaptırdım :)Hayırlı olsun cnm çok sevindim benimde 8. Günüm ama korkuyorum 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün??
Çok sevindim gerçekten benimde 3. Denemem bu bakalım tekrar hayırlı olsun cnm benim sağlıcakla kucağına da alırsın inşlçok teşekkür ederim canım darısı başına :) benim 5. gün embriyosu canım. senin için erken yaptırma bence. Bana bile doktor 12. gününde yaptır dedi ama ben 8. günde yaptırdım :)
Transferden sonraki gün 1.gün sayılıyo canım. 12.gün test yapılıyo diye biliyorum. Benimde 20 sinde transferim oldu yarın test yapcam bakalım nolcakk heyecanla bekliyorum :)Merhabalar merhabalar kızlar :) transfer yapılan gün 1. Gün sayılıyor mu ? Benim Çarşamba transferim oldu 13 mart tahlil tarihi verdi dr. Heyecanla bekliyorum ...
Valla ben test yapmayacağım şimdi tüp bebekle bebek sahibi olan arkadaşla görüştüm büyüsünü bozma diyor :) ama belli de olmaz merak içindeyimTransferden sonraki gün 1.gün sayılıyo canım. 12.gün test yapılıyo diye biliyorum. Benimde 20 sinde transferim oldu yarın test yapcam bakalım nolcakk heyecanla bekliyorum :)
bence de en iyisi doktorun dediği tarihi beklemek ,acayip merak ve heyecan var bende de günlerdir özellikle de bugün ama inatla 4 martı bekliyorumm=)Valla ben test yapmayacağım şimdi tüp bebekle bebek sahibi olan arkadaşla görüştüm büyüsünü bozma diyor :) ama belli de olmaz merak içindeyim
Merhaba hayirli ugurlu olsun insallahkızlar test yaptım bugün 8. günüm 66.66 çıktı :)
Çok teşekkür ederim. Kan verdiğim günün sabahı yaptım idrar testi çok çok çok silik çıktı 2. Çizgi ama 8. Günü olup idrar testinde çıkmayanlar da oluyor onun için idrar testine güvenmeyin.Merhaba hayirli ugurlu olsun insallahidrar testi yapmis miydiniz hic?
Ben de bu sabah yaptim benim de 8.gunum. Ama o bahsettiginiz cizgiden cikti. Ve emin olamiyorum. Foto varsa paylasabilirÇok teşekkür ederim. Kan verdiğim günün sabahı yaptım idrar testi çok çok çok silik çıktı 2. Çizgi ama 8. Günü olup idrar testinde çıkmayanlar da oluyor onun için idrar testine güvenmeyin.
Burdan görebilir misiniz bilmiyorum baya bi silik çünküBen de bu sabah yaptim benim de 8.gunum. Ama o bahsettiginiz cizgiden cikti. Ve emin olamiyorum. Foto varsa paylasabilir
Misiniz?
Gayet net gorunuyor maasallah kanda gorursunuz umarimBurdan görebilir misiniz bilmiyorum baya bi silik çünkü
Sizinki de gayet ney görünüyor hatta benimkinden daha net. Benimki normal gebelik testi, sizinki erken gebelik mi? Normal mi? Benim dün kanda 66 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım inşallah. Siz kan testi yaptınız mı?Gayet net gorunuyor maasallah kanda gorursunuz umarimbu da benimkisi
Sabah normal gebelik yaptim o biraz daha az belirgindi sonra ayni idrarla erken gebelik testi yaptim boyle cikti.daha kanda baktirmadim.eger yarin sabah da cift cizgi cikarsa insallah kan vericemSizinki de gayet ney görünüyor hatta benimkinden daha net. Benimki normal gebelik testi, sizinki erken gebelik mi? Normal mi? Benim dün kanda 66 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım inşallah. Siz kan testi yaptınız mı?
gözün aydın canım inş kucağına da alırsınKızlar sonucum çıktı 203,3 pozitif darısı tüm bekleyenlere inşl herkesin gönlüne göre versin rabbim
Amin cnm benim allah tüm isteyenlere nasip etsin inşlgözün aydın canım inş kucağına da alırsın
Canım benim üçüncü ikisinde transferi görebildik be ikisindede tek embriyo transferi oldum birincisi 4 hücresiydi tutunamadı bu 7 hücreliydi ve oldu içini rahat tut rabbim ne zaman verirse hayırlısını verir allah en kısa zaman da nasip etsinbenim de bugün 7.günüm zaman geçmiyor 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi fakat bir tanesi diğerinden daha yavaş ilerliyormuş nasip artık ilk tüp bebek denemem inş tutar.
amin sizlere ne güzel kaç hücreli falan demişler bizlere hiç öyle şeyler demediler sadece pazartesi gelin transfer edicez dediler 4 tane yumurtadan 3 tanesi töllenmiş dedi gittik hastaneye 1 tanesinin gelişimi durdu imha ettik dediler diğerinin de diğerinden daha yavaş ilerlediğini ve ikisini de transfer edicez dediler bu kadar toplama ve transfer arası 5 gün oluyoCanım benim üçüncü ikisinde transferi görebildik be ikisindede tek embriyo transferi oldum birincisi 4 hücresiydi tutunamadı bu 7 hücreliydi ve oldu içini rahat tut rabbim ne zaman verirse hayırlısını verir allah en kısa zaman da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?