Benimde 4 gun acnmGünaydın cnmm benimde 4.guninşallah güzel haberlerimizide veririz.herhangi bi belirti hissediyomusun cnm benim transferin 2. Günü kasiklarimda çok batma oldu.dün ve bugün çok az oldu.sabahlari kalktıgımda hiç bişey hissetmiyorum ama öğlen e doğru bi hassaslasiyorum yada benmi çok abartıyorum anlamadim.sen neler hissediyosun cnm herhangi bi belirtin varsa paylaşırmışım benimle çok merak ediyorum
Sende varmi peki herhangi bi belirti falan cnmBenimde 4 gun acnm
Gözün aydın cnm insallah katlanır değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahMerhaba
Araniza yeni katildim.3 gun embriyosu 8.gun degerim 34 cikti umarim dusmeden devam eder
Teşekkür ederim umarim saglikla devam eder bu yolculuk.rabbim isteyen herkese versinGözün aydın cnm insallah katlanır değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Paylaşırım tabi canım paylaşmammıGöğüslerime fazla hassasiyetlik yok ıns oda olur test yaparsan sonucunu bizimle paylaş olurmu bizede moral olsun
Hayırlı olsun canım ben kanı 10. Gün vericem ayın 11inde çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktanMerhaba
Araniza yeni katildim.3 gun embriyosu 8.gun degerim 34 cikti umarim dusmeden devam eder
Benim belirtim yok henuzSende varmi peki herhangi bi belirti falan cnm
Ben kan vermeye giderken kendimi allaha teslim ettim.rabbim senden gelene raziyim dedim.negatife de hazırlandım ama cok şükür sonuc bu.elbette bu baslangic insallah yükselirHayırlı olsun canım ben kanı 10. Gün vericem ayın 11inde çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan
5.gun embriyosu cnmBenim belirtim yok henuzsenin kacinci gun embriyosu
Benim 3 gun embriyosu allah yardimcimiz olsun5.gun embriyosu cnm
Sanırım 2 tane konuldu sana banada 2 tane konulduBenim de 3.gün embriyoları
Biz iki tane istedik canım 2 tane koyduk dediler bilmiyorum artıkSanırım 2 tane konuldu sana banada 2 tane konuldu
Hayirli olsun cnm hergun haslanmis yumurta ananas ceviz ve 2 tane kuru incir ye cnm.hergun taze pişmemiş semuzotu ye cnm bunlar embriyonun tutunmasini sagliyorBende dun transfer oldum, 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu, insallah guzel sonuclar aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Nerde yaptırdın tedavini hangi dr cnmBiz iki tane istedik canım 2 tane koyduk dediler bilmiyorum artık
İzmir su hospital mustafa beyNerde yaptırdın tedavini hangi dr cnm
Inşallah cnmİzmir su hospital mustafa bey
Hastane personelinden çok memnun kaldım özellikle hemşiremden hemşireler çok sıcaklar umarım sonuç pozitif olur hepsine sarılıcam
Yapmayın kızlar bekleyin 9.günü evde test yaptım negatif çıktı sinir kırmızı geçiriyorum resmen önüme gelene çatıyorum öfkemden ya varsa sitede kendimi alamıyorum . Eşimle hergün gereksiz tartışıyoruz bunun farkındayım ama kendimi alamıyorum kızıma bile kızıyorum sonra pişman oluyorum çok karışık acayip piskolajik bir yıkım . Bir yandan dua ediyorsun bir yandan kabul ediyorsun bir yandan çıldırıyorsun . Ha dokuzuncu gün ha 22. Gün . Kendinizi başka şeylerle kandırın yapmayın lütfen . Negatifi görünce karma karışık oluyorsunuz . Şu saatte bile ne Fatih'i görüşte kanda pozitif gören var mı diye araştırıyorum . Umut arıyorum . Yapıp kendinizi yormayın . İşiniz yoksa uzatın ayaklarınızı işsizlerin filminizi verin siparişleri yemekler gelsin . Ben çok zor günler geçiriyorum . Sabah 10 da kalktım Yen'i oturdum . 12. Günün değerini bilin derim yapmayın .Bende 7. Gün idrar testi yapicam bi sonuç çıkacaktır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?