Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Niye canim benim oyle düşünme Rabbim büyük elimizden geleni yaptik gerisini yaradana bıraktık.güzel düşün bence.problem neki canim sizde..2embriyo mu transfer edilmişti
Bakalım canım hayırlısı olsun dediğin gibi elimizden geleni yaptık biz de hiçbir problem yok ilk çocuğumuz da normal doğumu da normal sanırım psikolojik

Selam kizlar geçmiş yazıları okuyamadım kusura bakmayın bugün transferimin 3. Günü dün ve bugün kasiklarimda sürekli bi batma hissediyorum bugunki batmalar daha azaldı yaşadığım şeyler normalmi en ufak bi belirti arıyorum rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür sizdede bu şekilde oldumu

Merhaba arkadaşım günlerimiz aynı seninle. Ben de pazartesiyi bekliyorum. senin çift çizgiyi görünce ben de heyecanlandım :) inşallah pozitif alırız kan sonucumuzu da.
ama ben bugun idrar testinde baktım benimki tek çizgi malesef.. moralimi bozmamaya çalışsam da üzüldüm tabi.. hayırlısı hakkımızda..

Transferinin kaçıncı günü cnm eğer sonucunu bilmiyosan bu lekelenmeler olumlu şeyler korkmana gerek yok
Ayniyiz canim benim de 3.gun bugun..ins oyledir benim toplamadan sonra da kanamam oldu tam transfer olcam gun bitmisti simdi 3gundr yine devm ediyo ister istemez korkuyorum

Ayniyiz canim benim de 3.gun bugun..ins oyledir benim toplamadan sonra da kanamam oldu tam transfer olcam gun bitmisti simdi 3gundr yine devm ediyo ister istemez korkuyorum
Bana hemşireler kahverengi siyah tarzında akıntılar gelirse korkmayın demişti sadece kan şeklinde kırmızı olursa haber verin demişti bu tarz kahverengi lekeleme yasayan arkadaşlarımın hepsinin tuttu bende henüz bisey yok inşallah bizimde tutar cnm peki kasiklarinda batma oluyormu arada

Hadi insallah canim ya ins hepimizin olsun..biraz yurursem kasiklarim agriyo ama batma hissi yok hayırlısı bakalim

Dayanamayıp kanda baktırdım bgn 133 çıktı 9. Gün sonucum. Ama sayfalarca forum okudum normal test günü idrarda çıkmayan bile var. Moralini bozma bence. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hele bizim yaşadıklarımız hiç kolay değil.

Günaydın cnmm benimde 4.gun inşallah güzel haberlerimizide veririz.herhangi bi belirti hissediyomusun cnm benim transferin 2. Günü kasiklarimda çok batma oldu.dün ve bugün çok az oldu.sabahlari kalktıgımda hiç bişey hissetmiyorum ama öğlen e doğru bi hassaslasiyorum yada benmi çok abartıyorum anlamadim.sen neler hissediyosun cnm herhangi bi belirtin varsa paylaşırmışım benimle çok merak ediyorum

Canım benimde artık kasık ağrısı yok denecek kadar azaldı göğüsler hassas hafif bel ağrıcı vs oluyor ama ben bunları aldığımız hormonlara bağlıyorum umut etmek istemiyorum
Bunların dışında canım limon suyu içmek istiyor birde dün tiksinme oldu ama işte piskolojik olabilir
İlk gebeliğimde test yapmadan ananas istemiştim deli gibi canım çekmişti bilmiyorduk gebe olduğumuEşimde almamıştı hala başına kakarım almadın diye
Çok ümitlenmek istemiyorum 7. Gün idrar testi yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba

Bende 7. Gün idrar testi yapicam bi sonuç çıkacaktır diye düşünüyorum

Göğüslerime fazla hassasiyetlik yok ıns oda olur test yaparsan sonucunu bizimle paylaş olurmu bizede moral olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…