Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

inşallah tutunmustur. ben de hiçbir akıntı yok, hiçbir belirti yok. 3. gün embriyosu idi. Bugün 5. günüm. acaba belirti için erken mi?
Zaten o leke disinda bende de belirti yok,o da belirti mi belli degil.Test sonucunu gorene kadar heyecani yasayacagiz maalesefinsallahhh hayirlisi olurrrr hepimiz icin

Insallah tutar,kac tane,kacinci gun embriyosu?yani moral bozmamak kaydiyla ben de testi yapacagim,sonucta erken ve dogru olmama ihtimali var:)))
Birinci kalite bir tane 3.gun embriyosu transfer edildi.aslinda geçen yıl kendimi alıştırmak için önceden yapmaya başlamıştım.7.gunu öylesine yapmistim testi çıkıncada çok sasirmıstim.

Hidrosalpenks olayı beni de düşünduruyor. doktor daha önce farketmedi mi bunu? neden hidrosalpenks vardı? endometriozis hastasi miydiniz?
Evet başından beri yani 6 yildir endometriozis ile mücadele ettim yıldırdi beni yıllarca.iki ameliyat geçirdim son tüp aldırmayla üç ameliyat oldu.rahim filmiyle anlaşılan bişey zaten daha çok.gecen seneki dusukten sonra kendi isteğimle çektirdiğim rahim filminde öğrendim çok fazla enfeksiyon olduğunu tupumun sosis gibi şiştiğini söylediler.bu şekilde tekrar denersen tekrar aynı şeyleri yaşarsın dediler.dogruydu çünkü ablam da aynı sorunla iki tüp bebeği negatife sonuçlanmıştı.simdi tüp bebekle 3 cocugu var.sizde de mı çikolata kisti var

Evet çikolata kistim var. sürekli tekrarliyor. aynı şekilde 2 kez Laparoskopi oldum. 2 senedir tüp deniyorum. birkaç deneme oldu ama transfere giden bu 2. denemem...ilki negatifti. sürekli sordum doktoruma hidrosalpenks var mı diye? bana doğru düzgün yanıt vermedi. ne var dedi ne yok dedi. hatta cok evhamliyim diye beni tersledi. Biraz rahat ol gibisinden. 2 merkez denedim. Hiçbiri de bir rahim filmi çektir demedi...doktorlar da cidden ilginçler...böyle bir ihtimali göz ardi etmemeleri gerekir.

Kesinlikle doktora tamamen teslim olmamak gerektiğini anladım bende.insallah hamilesindir ve gerek kalmaz biseylere.zaten benim ameliyatlardan dolayı çok bı yumurta da cikmiyor.cikolata kistinde eğer iyi bir embriyo konulursa genelde tutuyor.yumurtalikla is bitmis oluyor çünkü.Hidrosalpenks yok ve rahim iyiyse tabi Allah'ım ol derse.

İnşallah canım inşallah. seni çok iyi anlıyorum. ben de uzun süredir çikolata kisti ile mücadele ettim. evlenir evlenmez de hemen tedaviye başladım. 2 yıldır evliyim, 2 yıldır da tüp bebek tedavisi ile uğraşıyorum...bizim en büyük sorumuz yumurta sayısının çok az olması. Opu sırasında doktorum 1 yumurta topladık derken, yanımda yatan diger hasta için "Ooo çok güzel 15 yumurta topladik" deyince gözlerin yaşlaniyor istemeden..o nedenle bu kadar az yumurtası embriyosu olan hastada dikkatli olmalari gerekir..
son olarak hayırlısı ile hepimizinki tutsun inşallah. emeklerimiz karşılıksız kalmasın :)

Aminnn ama oyle dusunme herkesin baska bi derdi var ki zaten buralarda yazisip duruyoruz ya kendimizden ya esimizden ya hayattan kaynakli aksiliklerle bu durumdayiz.Insallahhh yeni sayfalar yeni kapilar acilir,guzel olur hersey

Bende aynı senin gibiydim evlenir evlenmez kistlerle mücadele etmeye başladım ardından ameliyat tüp bebekler neler neler.ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle ameliyat olmazdım yumurtalıklarimi mafettirmezdim.direk tüp bebek denerdim ameliyat hiç bir şekilde çözüm yolu değilmiş.bende hep az yumurta oluşmasından tedirgin oldum tedavilerimde.bu da bizim sınavımiz Allah'ım çektiriyor ama sonunda da bi şekilde kavuşturuyor bebislere.

Aminnn ama oyle dusunme herkesin baska bi derdi var ki zaten buralarda yazisip duruyoruz ya kendimizden ya esimizden ya hayattan kaynakli aksiliklerle bu durumdayiz.Insallahhh yeni sayfalar yeni kapilar acilir,guzel olur hersey
Biliyorum haklısın. Herkesin başka başka sorunlari var. benimkisi biraz iç dökmek. Aynı süreçleri yaşayanlar ile birşeyler paylaşmak ve çok da güzel oluyor. Teşekkür ederim bu güzel mesajın için

Tüp bebek tedavisinde kadın faktörlü tedavi görenler bir şekilde bebişlerine kavuşuyorlar.en azından dört yıldır ben böyle olduğunu gözlemledim.ama sorun erkek kaynaklıysa bu daha zorlu ve çetrefil oluyor.sperm çok daha önemli yumurta bir tanede çıksa döllenip bebek oluyor. Umarım tıp dünyası birazda erkek kısırlığı noktasında ilerleme kaydeder

Ben de tam tersi diye biliyorum canım.

Oy
Demeyin bugün arkadaşım esinde. Kaynakli ikizlere hamile kaldi, ankarada kaan aydos var erkeklerde turkiyede bir numara şehir dışından gelen çok hastası var, kaan beye gittiler bi tane canli sperm olsun tamam diyolar, 6 ayda eşi tedavi oldu normale döndü sayılır, kaan aydosu es gecmeyin derim, Allah kolaylik versin

Bizde kaan hocaya gittik ama eşimdeki sorun hormon kaynaklı olmadığı için bize herhangi bir tedavi uygulaymadı.biz bir çok ünlü prof a gittik hiç bir sebep bulamadılar.ne varikosel ne hormon ne genetik..ama maalesef sperm varsa bile az sayıda olduğu için sağlıklıda bulmak zor

Allah büyük ins nasipte var ruhunu yaratmaşsa elbet zamanı vardır, imtihandayiz arkadaşlar ol deyince olacak, nasipte yoksa demek ki buymuş hayırlısı diyeceğiz

Amaaaan neyse hepimiz bişeylerden muzdaribiz hepimiz aynı arayıştayız sebepler farklı farklı sonuç aynı.büyük bir özlemle umut yolcularıyız bu yolda. Sabır beklemek acı payımıza düşen hep aynı.bebeklerimize kavuşacağımız gün gelmiştir inşallah ve daha nice bekleyenlerin bebişleri de sıradadır.biraz şiir gibi oldu ama içimden geçenleri yazmak istedim olduğu gibi

her ikisi de zor canım. Asla ikisi arasinda karşılaştırma yapmadim. benim mesajin üzerine bu tartışma cikinca yazma gereği hissettim.Allah en kısa sürede bebislerimize kavuştursun inşallah. Eimizden geleni yaptik. Bundan sonrası dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…