pardon hayırlı diyecektimbugünlerde hayitli sonuçlar alan var mi?idrar testi veya kan tahlili ile...
evet bana da öyle geliyor. inşallah bize de nasip olur...Valla sAnki bu ara birçok kişi pozitif sonuçlar alıyor darısı bize inşallah
Biz alicaz insallahhh:)bugünlerde hayitli sonuçlar alan var mi?idrar testi veya kan tahlili ile...
Günaydın
Günler geçmiyor nasıl geçecek falan derken bugün transferden sonraki 11. Gün
Yaptım ben 8. Gün ve 9. Gün kan testi bugün tekrarlanacak arada lekelenmem oldu o yüzden korkuyorum inşallah değerim düşmemiştirCanım ya kan testi yapmıyor musun? Bizim hastane 9. Günde kan testi istedi
Bence 9.gun kanda baktirilip negatif çıktıysa sonucun pek değişeceğini düşünmüyorumKızlar 9. Gün yaptım diyelim gebelik çıkmadı (Allah hayırlısını versin) 11. Gün tekrar yaptıracak mıyım?
5 in altında bir değer çıkarsa sonrasındada çıkmaz benceKızlar 9. Gün yaptım diyelim gebelik çıkmadı (Allah hayırlısını versin) 11. Gün tekrar yaptıracak mıyım?
Testlerde ne cikti,kan mi idrar mi yaptinYaptım ben 8. Gün ve 9. Gün kan testi bugün tekrarlanacak arada lekelenmem oldu o yüzden korkuyorum inşallah değerim düşmemiştir
İdrar pozitif çıktı sonra kan 8. Gün :71Testlerde ne cikti,kan mi idrar mi yaptin
Super hayirli olsunnnn,darisi basimizaİdrar pozitif çıktı sonra kan 8. Gün :71
9.gün: 144 çıktı
Yok olmadi,bugun 3. Gunum ve biraz bacagim agriyor.Ignelerden oldugunu dusunuyorum benimkinin.Istersen bi doktorunu ara sorKızlar ben bugün geberiyorum sancıdan
2. Günüm kasık ve bel ağrım var adet sancısından daha şiddetli sizde de oldu mu ne yapmalıyım uyuyum unutayım diyorum uykuya bile dalamıyorum sancıdan
Öyle yapayım o zamanYok olmadi,bugun 3. Gunum ve biraz bacagim agriyor.Ignelerden oldugunu dusunuyorum benimkinin.Istersen bi doktorunu ara sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?