- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Hadi hayirli sonuclarAz önce kan verdim bakalım
Kızlar ben bugün geberiyorum sancıdan
2. Günüm kasık ve bel ağrım var adet sancısından daha şiddetli sizde de oldu mu ne yapmalıyım uyuyum unutayım diyorum uykuya bile dalamıyorum sancıdan
12.günün mü, hadi hayırlısı ins güzel sonuçlar alirsinHadi hayirli sonuclar
İdrar pozitif çıktı sonra kan 8. Gün :71
9.gün: 144 çıktı[/QUO
hadi bakalım ilk hayırlı haberimizi aldık inşallah :)
hayirli olsun canım. inan çok sevindim. inşallah kalp atışlarini da duyarsın pıt pıtKızlar çok şükür sonucumu aldım
8. Gün :71
31 saat sonra:144
38 saat sonra:288
Yooo daha bugun 3. Gunum keske 12 olsa ve pozitif olsa:)))12.günün mü, hadi hayırlısı ins güzel sonuçlar alirsin
Masallahhh cok iyi artiyorKızlar çok şükür sonucumu aldım
Ya bu gaz sancısı gibi ben belime de vurunva adet sancısına benzettim ama gaz kesinlikteO şekilde bi ağrı yaşamadım canım ben de. Herkesin fizyolojisi farklı farklı. Resimdeki pisi senin mi? Eğer seninse çok şanslısın çünkü onlar bu dönemlerde en büyük destekçimiz
Maşallah darısı bize inşKızlar çok şükür sonucumu aldım
belki ikisi de birbirine karışmıştir ağrıların. ben de ilk 3 gün adet sancısına benzer ağrılar oldu ama şiddetli değildi...belime de vurmuştu bu ağrılar.Ya bu gaz sancısı gibi ben belime de vurunva adet sancısına benzettim ama gaz kesinlikte
Progestan iğnesi varya ondan sanırım
Pisi kaynananın bende yok maalesef eşim sevmiyor
Doktoruna bagli,benimki igneye devam dedi.Cok agriyor amabelki ikisi de birbirine karışmıştir ağrıların. ben de ilk 3 gün adet sancısına benzer ağrılar oldu ama şiddetli değildi...belime de vurmuştu bu ağrılar.
progestani ben hap olarak alıyorum...sizce iğne daha mi iyidir? çoğu kişinin iğne kullandigini okudum...
benim embriyom icin aynen şöyle dediler. ilk iki gün hücreler güzel bölündü ama 3. gün yavaş dediler ve transferim oldu...aynı şey mi bilmiyorum tabi...Merhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor acaba?Bu durumda transfer yapılabilir mi riskler nelerdir?yardımcı olursanız çok sevinirim.
peki bu durum için herhangi bir risk olabilir dediler mi acababenim embriyom icin aynen şöyle dediler. ilk iki gün hücreler güzel bölündü ama 3. gün yavaş dediler ve transferim oldu...aynı şey mi bilmiyorum tabi...
haklısın benim ilk transferimde ayni haplar ve kullanim şekilleri verilmişti. tutmayinca ben de acaba iğneler daha mi etkili diye düşünmeye başladım.Doktoruna bagli,benimki igneye devam dedi.Cok agriyor ama(((
bir de ebelik devam etti mi yardımcı olursan çok sevinirim.benim embriyom icin aynen şöyle dediler. ilk iki gün hücreler güzel bölündü ama 3. gün yavaş dediler ve transferim oldu...aynı şey mi bilmiyorum tabi...
yok demediler. Kalitesini bile soylemediler. açıkçası benim de kalitesini sormak aklıma gelmedi. bence istersen yaptırdığın merkezdeki embriyologa danış.peki bu durum için herhangi bir risk olabilir dediler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?