Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar ben bugün geberiyorum sancıdan
2. Günüm kasık ve bel ağrım var adet sancısından daha şiddetli sizde de oldu mu ne yapmalıyım uyuyum unutayım diyorum uykuya bile dalamıyorum sancıdan

O şekilde bi ağrı yaşamadım canım ben de. Herkesin fizyolojisi farklı farklı. Resimdeki pisi senin mi? Eğer seninse çok şanslısın çünkü onlar bu dönemlerde en büyük destekçimiz

Kızlar merhaba,
Transfer olduktan sonra diyelim ki embriyo tutmadı... adet olma durumu nasıl oluyor? Normal rutin tarihten önce mi sonra mı yoksa aynı gün mü oluyor? Ya da kişiden kişiye değişiyor mu?

O şekilde bi ağrı yaşamadım canım ben de. Herkesin fizyolojisi farklı farklı. Resimdeki pisi senin mi? Eğer seninse çok şanslısın çünkü onlar bu dönemlerde en büyük destekçimiz
Ya bu gaz sancısı gibi ben belime de vurunva adet sancısına benzettim ama gaz kesinlikte
Progestan iğnesi varya ondan sanırım
Pisi kaynananın bende yok maalesef eşim sevmiyor

Merhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor acaba?Bu durumda transfer yapılabilir mi riskler nelerdir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ya bu gaz sancısı gibi ben belime de vurunva adet sancısına benzettim ama gaz kesinlikte
Progestan iğnesi varya ondan sanırım
Pisi kaynananın bende yok maalesef eşim sevmiyor
belki ikisi de birbirine karışmıştir ağrıların. ben de ilk 3 gün adet sancısına benzer ağrılar oldu ama şiddetli değildi...belime de vurmuştu bu ağrılar.
progestani ben hap olarak alıyorum...sizce iğne daha mi iyidir? çoğu kişinin iğne kullandigini okudum...

Doktoruna bagli,benimki igneye devam dedi.Cok agriyor ama(((

benim embriyom icin aynen şöyle dediler. ilk iki gün hücreler güzel bölündü ama 3. gün yavaş dediler ve transferim oldu...aynı şey mi bilmiyorum tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…