Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Dualarını eksik etme hamilelerin duası kabul olur derler :)) içini ferah tut yavrunu Allaha emanet et hiçbişiiicik olmaz Allahın izniyle...

Herzaman ediyorum canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten sizde bana edin gene olurmu
canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu yada yavrularınıisteyen bütün arkadaşlarıma ve bana sağlıklı pozitifler görmeyi nasip etsin inşallah.

canım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu yada yavrularınıisteyen bütün arkadaşlarıma ve bana sağlıklı pozitifler görmeyi nasip etsin inşallah.
Amin canım hepimiz pozitifleri görelim kucağımıza alalım

Arkadaşlar bende negatifi gördüm olmadı maalesef tutaste79 çok sevindim senin adına allah hayirlisiyla kucağına da almayi nasip eder inşallah..

Bu ikinci denememdi bu sefer çok umutluydum cikolata kisti ameliyatı olmuştum geçen ay o yüzden bu sefer olur diyordum ama olmadı çok garip bir vaziyetteyim.insan on gün boyunca hamile hissediyo kendini ve sonra olmayınca koca bir boşluğa düşüyor iğneler ilaçlar haplar onca uğraş aklına geldikçe büyük bir yıkım oluyor ama Rabbimin bir bildiği var ki olmadı işte..aslında hersey bahane rabbim ol demektikten sonra olmuyor işte.çok istiyorum anne olmayı ama iki denemem de çok yakın olduğu için arada bir de ameliyat geçirdim çok yıprandım tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi çok kotu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Canım
çok geçmiş olsun ama zaman bizim çok önemli onun için yakın zamanda kendini toplamalısın ben de nehatifimi 2 gün önce aldım şimdi bebişlerimin benden gitmesini bekliyorum ( ama napalımm vardır Rabbimin bizim için yazdığı güzel bir bebiş belki yarın belki yarından yakın ... Sıkma canını sakın topla kendini,, bi tanıdığım çikolata kistinden 4 kez ameliyat oldu kaç tüp bebek denedi belli değil ,, en son bi kez daha ameliyat oldu ve son tüp bebek 2 emb koyuldu 1 i tuttu hayta o tutan 1 tanesi 2 ye bölündü ve şimdi ikizleri var o kadar canı yanmış ki bu süreçte doktor transferden sonra yıkanma 3 gün demiş ,,, 9 ay yıkanmamış onlara bişi olur diye eşi silmiş hep öyle tamizlemiş kendini yani bererin beteri var şükret ve topla kendini yılmak yok bebeklerimiz bizi bekliyor ...her şeyden önemlisi bizlerin hala ümidi var olmayanlar ne yapsın ..

Canım çok üzüldüm adına ama umudunu kaybetme benimde çikolata kistim var çok büyüktü ve mucize bir şekilde küçüldü yoksa hiç deneyemiycektim bile Zaten diğer yumurtalığımı bu kist yüzünden 4 sene önce kaybettim şimdi kalan tek yumurtalığımdada aynı sorunla boğuşuyorum ama inancını hiç kaybetme,her zaman iyi düşün ben böyle kisti küçülttüm kendi kendimi tedavi ettim resmen doktor bile inanamadı.Ben de şu an 6. günümdeyiim haftaya salı günü testim bakalım sonuç ne çıkıcak

İnşallah pozitif sonucunu görüp sağlıklı hamilelik geçirirsin canım
Benimde yarın test günüm dua edin sonuc artmış olsun 9. Gün 80.99 cıktı korku var içindr cok heycanlıyım

Kızlar Merhaba yarın öğlen 13.00 te transfer yapılacak. korkuyorum cookk.. birde grip oldum inşallah bebeği etkilemez

Kızlar Merhaba yarın öğlen 13.00 te transfer yapılacak. korkuyorum cookk.. birde grip oldum inşallah bebeği etkilemez
transferden korkmana gerek yok canım ağrısı olmuyor nede olsa 5dk kendini rahatlat sağlığına dikkat et yeter iyi beslenki bebeğin seninle kalsın

Şimdiden hayırlı olsun canım M Mimsinem de dediğigibi korkuxak bişi yok rahat ol bitsin hemen bebişlerini al besle onları güzel güzel Sürekli yatma gez ben hep geZdim Allah hayırlısını versin canım

haklısınız arkadaşlar dediklerinizde,,umarım bundan sonrası güzel olur hepimiz için mimsinem sen de güzel haberler alırsın inşallah.
yalnız bir sıkıntım var,ben hala adet olmadım ve korkmaya başladım yani gebelik olmadığına göre adet olmam gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…