Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

canım seni transfer sonrası stresle basetme topigime bekliyorum. hep belirti arama ile uğraştim durdum. aklim fikrim bunda oldu...Altın günü falan çok hoşsun :)

canım seni transfer sonrası stresle basetme topigime bekliyorum. hep belirti arama ile uğraştim durdum. aklim fikrim bunda oldu...Altın günü falan çok hoşsun :)
Topiğin nerdee Gelicem napıyım altın günü iyi geldi pasta börek şarkılar moralim yükseldi belirti aramıyorum fakat kanama görecem diye çok paniğim . Görürsem napıcam

bu topikteki en pozitif kişi sensin :)).bakış açını çok seviyorum :))
Canım ya teşekkür ederim . Aslında bunun sebebi şu yeni evliydim 2 ay hastanede yattım ve kanserden şüphelenildi. Baya ailem eşim herkes 6 aylık evliyim şoktaydı herkes yanlış teşhis yanlış yönlendirme hemotolojiye sevk edilmiştim tahmin edilmeyecek bir enfeksiyonmuş ufak bi test ile belli oldu hastalığım sonra doğru tedavi taburcu oldum ama millet ben ölcem mi diye bekledi açıkcası. Şunu demek istiyorum ben o kadar pozitif olmasaydım sanırım bu günleri de göremeyecektim. Ben kadere inanıyorum yazılan neyse o ben neden niçine çok takılmıyorum belki de ondan pozitif düşünmek istiyorum

Topiğin nerdee Gelicem napıyım altın günü iyi geldi pasta börek şarkılar moralim yükseldi belirti aramıyorum fakat kanama görecem diye çok paniğim . Görürsem napıcam
cok az kişi yazdığı için kayboldu gitti topik. sen böyle pozitif olmaya devam et...çok iyi gidiyorsun :))).

Orkid almaya gidicez, bu ilaclarla rahim oyle kalinlasti ki omrumuzun en kanamali reglini yasayacagiz diye korkuyorum:))))

Orkid almaya gidicez, bu ilaclarla rahim oyle kalinlasti ki omrumuzun en kanamali reglini yasayacagiz diye korkuyorum:))))
Ya değil mi bu kadar ilaç karnım davul oldu bide kan sulandırıcı vuruyoruz ya acaba diyorum bi yerin kesilse napıcam kanım geç durursa . E biraz sakarım mutfakta bıçak sürmüyorum elime psikolojik

Hadi inşallah. Allah pozitif görmeyi sonra kalbini duymayı sonra kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende sabah kan verdim ama sonucum yarın çıkacak.
Sağol kuzum amin inşallah.Allah hepimize kucağımızı almayı nasip etsin. bu tedavi hepimizin mutlulukla neticelenecek son tedavisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…