canım seni transfer sonrası stresle basetme topigime bekliyorum. hep belirti arama ile uğraştim durdum. aklim fikrim bunda oldu...Altın günü falan çok hoşsun :)Neden olumsuz düşünüp vücudunu buna itiyorsun ki canım . Dur bi bekle günün dolsun . Gezmenin tozmasın olumsuz hiç bi etkisi yok, aksine moral olmuştur zaman geçmiştir. Ben de dün altın gününe gittim çok eğlenceliydi. Üzülme lütfen
bence kendini erkenden strese soktun. tekrar dene 12. gün5. gün embryosu, 8. günüm
Idrar
Normal test yaptim
Mecbur o gün tekrar denicem, doktorlar benden kan sonucu beklemiyor, iki tane test verdiler onlari yapmam gerekiyoebence kendini erkenden strese soktun. tekrar dene 12. gün
evet aynen katılıyorum...Bisey olmaz,tutunacaksa tutundular zaten,o gunleri gecirdik
Hadi inşallah güzel haberler ver canım bizeYok zaten ben farkliyim galiba,hic uzulmuyorum.Hep dedigim gibi olursa cok cok sevinirim ama olmazsa da uzulmem.Kocamla kahvalti yemek gezip duruyoruz:)
Yarin 8. Gun adam gibi test yapicam sabah vakti
Topiğin nerdeecanım seni transfer sonrası stresle basetme topigime bekliyorum. hep belirti arama ile uğraştim durdum. aklim fikrim bunda oldu...Altın günü falan çok hoşsun :)
Canım ya teşekkür ederim . Aslında bunun sebebi şu yeni evliydim 2 ay hastanede yattım ve kanserden şüphelenildi.bu topikteki en pozitif kişi sensin :)).bakış açını çok seviyorum :))
cok az kişi yazdığı için kayboldu gitti topik. sen böyle pozitif olmaya devam et...çok iyi gidiyorsun :))).Topiğin nerdeeGelicem napıyım altın günü iyi geldi pasta börek şarkılar moralim yükseldi belirti aramıyorum fakat kanama görecem diye çok paniğim . Görürsem napıcam
Orkid almaya gidicez, bu ilaclarla rahim oyle kalinlasti ki omrumuzun en kanamali reglini yasayacagiz diye korkuyorum:))))Topiğin nerdeeGelicem napıyım altın günü iyi geldi pasta börek şarkılar moralim yükseldi belirti aramıyorum fakat kanama görecem diye çok paniğim . Görürsem napıcam
Ben bulurum onucok az kişi yazdığı için kayboldu gitti topik. sen böyle pozitif olmaya devam et...çok iyi gidiyorsun :))).
Ya değil mi bu kadar ilaç karnım davul olduOrkid almaya gidicez, bu ilaclarla rahim oyle kalinlasti ki omrumuzun en kanamali reglini yasayacagiz diye korkuyorum:))))
Hadi inşallah. Allah pozitif görmeyi sonra kalbini duymayı sonra kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende sabah kan verdim ama sonucum yarın çıkacak.Kızlarr çok heyecanlıyım az önce verdik kanı inşallah size güzel bir haber verebilirim
Sağol kuzum amin inşallah.Allah hepimize kucağımızı almayı nasip etsin. bu tedavi hepimizin mutlulukla neticelenecek son tedavisi olsunHadi inşallah. Allah pozitif görmeyi sonra kalbini duymayı sonra kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende sabah kan verdim ama sonucum yarın çıkacak.
Senin neden yarın çıkacakHadi inşallah. Allah pozitif görmeyi sonra kalbini duymayı sonra kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende sabah kan verdim ama sonucum yarın çıkacak.
Bilmiyorum sanki olanları duydum yarına kadar negatifse bile olmak istemiyorum
İnşaallah güzelhaberler alırz biz bile heyecanlandık.Kızlarr çok heyecanlıyım az önce verdik kanı inşallah size güzel bir haber verebilirim
ah inşallah canım inşallah ben de çok heyecanlandım...Kızlarr çok heyecanlıyım az önce verdik kanı inşallah size güzel bir haber verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?