Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

İnşaallah sonucunuz pozitf olur da hep birlikte seviniriz burda

İnşallah kuzum yarın güzel müjdeli haberler verelim birbirimize

Arkadaslar birşey sormak istiyorum yarim saat icin markete gitsem birsey olur mu? çok mu yormus olurum kendimi?

Gunaydin niyeyse ben artik negatif gibi hissediorum,etkenden test yapmam yuzunden sanirim
Bi de 5. Gunden beri gezip toxuyorum,ilk 4 gunku dikkatim kalmadi,otur otur bunaldim naapayim

Gunaydin niyeyse ben artik negatif gibi hissediorum,etkenden test yapmam yuzunden sanirim
Bi de 5. Gunden beri gezip toxuyorum,ilk 4 gunku dikkatim kalmadi,otur otur bunaldim naapayim
Neden olumsuz düşünüp vücudunu buna itiyorsun ki canım . Dur bi bekle günün dolsun . Gezmenin tozmasın olumsuz hiç bi etkisi yok, aksine moral olmuştur zaman geçmiştir. Ben de dün altın gününe gittim çok eğlenceliydi. Üzülme lütfen

Aynen katiliyorumm bu soyledigini ben gecen sene ilk denememde negatif cikmisti hatta degerim 2 idi doktorum.ilaci birak dedi biraktim ve iki gun sonra adet olmustum simdi diyorum acaba birakmasamiydim ki belki.katlanirdi annem birakma kullan demistisi hatta

bu topikteki en pozitif kişi sensin :)).bakış açını çok seviyorum :))

ben de 3. gün markete gittim...çok bunalmistim çünkü. ve ayakta da epey kaldım. kasada çok beklemistim çünkü. o yüzden şüpheliyim kendimden..

Yok zaten ben farkliyim galiba,hic uzulmuyorum.Hep dedigim gibi olursa cok cok sevinirim ama olmazsa da uzulmem.Kocamla kahvalti yemek gezip duruyoruz:)
Yarin 8. Gun adam gibi test yapicam sabah vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…