İnşaallah sonucunuz pozitf olur da hep birlikte seviniriz burdao konuda birşey demiyorum. ben de yarın direk kan tahlili düşünüyorum. dün ağrılar çektim kasiklarimda. bir kişi yazmış bende agri çektim ama sonuç pozitif diye. Annem bütün hamileliklerini bacaklarinda hissetmiş. Çekiyordu, agri gibi birsey vardi dedi...
İnşallah kuzum yarın güzel müjdeli haberler verelim birbirimizeo konuda birşey demiyorum. ben de yarın direk kan tahlili düşünüyorum. dün ağrılar çektim kasiklarimda. bir kişi yazmış bende agri çektim ama sonuç pozitif diye. Annem bütün hamileliklerini bacaklarinda hissetmiş. Çekiyordu, agri gibi birsey vardi dedi...
Canım ben gittim açıkçası sağa sola dördüncü günden itibaren birazdan da çıkıcam mesela dışarı kahvaltıya gidicemArkadaslar birşey sormak istiyorum yarim saat icin markete gitsem birsey olur mu? çok mu yormus olurum kendimi?
Ben 3. günden beri hep ayaktayim, sabah 06:30 kalkiyorum, Rabbim ol dedikten sonra olur, bugün 8. günümArkadaslar birşey sormak istiyorum yarim saat icin markete gitsem birsey olur mu? çok mu yormus olurum kendimi?
Neden olumsuz düşünüp vücudunu buna itiyorsun ki canım . Dur bi bekle günün dolsun . Gezmenin tozmasın olumsuz hiç bi etkisi yok, aksine moral olmuştur zaman geçmiştir. Ben de dün altın gününe gittim çok eğlenceliydi. Üzülme lütfenGunaydin niyeyse ben artik negatif gibi hissediorum,etkenden test yapmam yuzunden sanirim
Bi de 5. Gunden beri gezip toxuyorum,ilk 4 gunku dikkatim kalmadi,otur otur bunaldim naapayim
Bende aslinda yarin yapcaktim test, bugün yaptim negativ cikti, hayirlisi böylemis, niyese aglayamiyorum, tek canim cok yandiGunaydin niyeyse ben artik negatif gibi hissediorum,etkenden test yapmam yuzunden sanirim
Bi de 5. Gunden beri gezip toxuyorum,ilk 4 gunku dikkatim kalmadi,otur otur bunaldim naapayim
KUzum bu agrilarin bebisin agrilaridir da yaniltiyordur seni insallah uzulme sakin aklina getirme kotu kotu seylerYapmıycam canım. Şu an negatif çıksa cesaretim yok son gün olursa kabullenirim bi şekilde
Aynen katiliyorumm bu soyledigini ben gecen sene ilk denememde negatif cikmisti hatta degerim 2 idi doktorum.ilaci birak dedi biraktim ve iki gun sonra adet olmustum simdi diyorum acaba birakmasamiydim ki belki.katlanirdibazıları adet olacak gibi agri, sanci çekip sonuç pozitif olmuş. inşallah öyledir. kacirdigimiz bir nokta var hanımlar. Eger yaniliyorsam uyarin beni. kullandigimiz ilaçları birakmadigimiz sürece adet olmayız gibi geliyor. Düşünsenize o kadar hormon içeren ilaçlar var...sizce bu mümkün mü?.bence takmayalim buna...
bu topikteki en pozitif kişi sensin :)).bakış açını çok seviyorum :))Neden olumsuz düşünüp vücudunu buna itiyorsun ki canım . Dur bi bekle günün dolsun . Gezmenin tozmasın olumsuz hiç bi etkisi yok, aksine moral olmuştur zaman geçmiştir. Ben de dün altın gününe gittim çok eğlenceliydi. Üzülme lütfen
ben de 3. gün markete gittim...çok bunalmistim çünkü. ve ayakta da epey kaldım. kasada çok beklemistim çünkü. o yüzden şüpheliyim kendimden..Gunaydin niyeyse ben artik negatif gibi hissediorum,etkenden test yapmam yuzunden sanirim
canim kaçırdık senin mesajını o kadar çok gelince. erken test mi yaptın? günü muydu? idrar mi yoksa kan mi?Bende aslinda yarin yapcaktim test, bugün yaptim negativ cikti, hayirlisi böylemis, niyese aglayamiyorum, tek canim cok yandi
5. gün embryosu, 8. günümcanim kaçırdık senin mesajını o kadar çok gelince. erken test mi yaptın? günü muydu? idrar mi yoksa kan mi?
Bisey olmaz,tutunacaksa tutundular zaten,o gunleri gecirdikben de 3. gün markete gittim...çok bunalmistim çünkü. ve ayakta da epey kaldım. kasada çok beklemistim çünkü. o yüzden şüpheliyim kendimden..
Erken idrar testi yapsaydin keske5. gün embryosu, 8. günüm
Idrar
Normal test yaptim
Aradaki fark nolcakki, ben sanmiyorum daha bisey degiscegineErken idrar testi yapsaydin keske
Yok zaten ben farkliyim galiba,hic uzulmuyorum.Hep dedigim gibi olursa cok cok sevinirim ama olmazsa da uzulmem.Kocamla kahvalti yemek gezip duruyoruz:)Neden olumsuz düşünüp vücudunu buna itiyorsun ki canım . Dur bi bekle günün dolsun . Gezmenin tozmasın olumsuz hiç bi etkisi yok, aksine moral olmuştur zaman geçmiştir. Ben de dün altın gününe gittim çok eğlenceliydi. Üzülme lütfen
Valla erken idrar testinde bile adetten 6 gun oncesine kadar yapin diyor. Normal test ise adet gecikince yapilir seklinde. O yuzden yanlis sonuc da olabilirAradaki fark nolcakki, ben sanmiyorum daha bisey degiscegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?