Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

daha neler var neler de aklıma gelmedi çoğu. ben en basit haliyle anlattım. inşallah canım inşallah

Şimdi de kızım kardeşi yok diye çoook üzülüyordu 3.defa tüp bebek denedik bugün transferin 15.günü beta hcg 1176 Rabbm isteyen herkese hayırlısından vetr inşaallah.
Ayyyyy cok ama cok sevindim senin adina allah kucagina da almayi nasip etsin darisi bize de olsun insallahhhh ..ne guzel haber verdin bize valla doping oldumm ..bu arada o su gibi akinti yine oldu mu sen de bu seferki farkli miydi yoksa canim Y Yumiyum42

Ben early test aldım ama düşünün açıp yapamadım korkumdan muhtemelen yarında yapamıycam.sanki bu günleri yaşamak bile bu on gün bile güzel geliyo
Benim de bugün annem eczaneye gitti testi almak için. Eczanede yokmuş. Eşime yarın yaptıralım dedim..Eşim de cuma nasıl olsa kan vermeye gideriz boşver dedi :)

Arkadaşlar birşey soracağım 2 yıllık evliyim şimdi tüp denesem olumsuz olsa seneye 3 yıl dolunca rapor çıkarabilir miyim yoksa öncesinde denediğimiz için o hakkı kayıp mı ederiz

Arkadaşlar birşey soracağım 2 yıllık evliyim şimdi tüp denesem olumsuz olsa seneye 3 yıl dolunca rapor çıkarabilir miyim yoksa öncesinde denediğimiz için o hakkı kayıp mı ederiz
Canim bildigim kadariyla doldurman gerekiyor ama raporsuz istedigun kadar yaparsin once asilama olman gerekiyor sonra devletten tupte yararlaniyorsun falan ama rapor kismi ise baya sikinylti olabiliyor bazen

Canim bildigim kadariyla doldurman gerekiyor ama raporsuz istedigun kadar yaparsin once asilama olman gerekiyor sonra devletten tupte yararlaniyorsun falan ama rapor kismi ise baya sikinylti olabiliyor bazen
3 yılı doldurmak gerek biliyorum. Şimdi raporsuz yapsam, tutmaz ise 3 seneyi doldurunca raporlu yapabilir miyim yksa rapor çıkmaz mı daha önce yaptığım için?

Merhaba arkadaşlar.. bende ayni seyleri yaşadım. Rahime çizik atmalarmi dersin rahimden polip ameliyatımi dersin. Hepsi olup bittikten sonra embriyolar transfer edildi. Herşey en ince ayrıntısina kadar planlı. Ne yiyeceğim ne içeceğim. Bilmem ne. Annem geldi bakmaya. Hic kalkmadim yatağımdan. Ayyyy hatırladıkca stress oluyorum. Hic test yapmadim. Direk ksn verdim negatif. 3 ay sonra yeniden tedavi ilaçlar igneler. Kalan embriyodan ikisini transfer ettiler. Ve annemi çağırmadim. Yedigim içtigim cokta önemli değildi. 3 .günden itibaren çalışmaya devam ettim. Hic onemsemedim. Tek yaptıgim 10 tane gebelik testi aldim. Ilk gunde dahil hergun sabah test yaptim ve 4.gun belirmeye başladı ikinci cizgi. Ve cok şükür hamileydim. Ve oğlumu kucağıma aldım. Simdi 8 aylik oldu. Rabbim herkese bu şahane duyguyu nasip etsin. Diyeceğim şu ki kafanizda büyütmeyin. Akışina birakin ve rahat olun. Işte ozaman oluveriyor hersey.

Bu defa o sugibi akıntı yoktu çok hafif bi bel ağrısı ve bir de yürüdükçe kadıklarıma bişey baskı yapıyor gibiydi başka da belirti yoktu.Ben de kızımdaki o su gibi akıntı olmayınca kendimi negatife hazrlamıştım ama elhamdülillah pozitf çıktı inşaallah siz de güzel haberler yazarsınız buraya heycanla bekliyorz.

Hadi insallah dua edin bize de o guzel haberi bIzlerde duyalim o heyecani bizlerds yasayalimm allahinn izniyle...

3 yılı doldurmak gerek biliyorum. Şimdi raporsuz yapsam, tutmaz ise 3 seneyi doldurunca raporlu yapabilir miyim yksa rapor çıkmaz mı daha önce yaptığım için?
Galiba olur cunku ozelde yaotiracaksin ama yine de sen onu saglik kurulusuna sor daha saglikli bilgi alirain canim yaniltmayayim seni bosu bosuna

Hadi insallah dua edin bize de o guzel haberi bIzlerde duyalim o heyecani bizlerds yasayalimm allahinn izniyle...
Etmez miyim hiç tanıyayım yada tanımayayım herkese ediyorum dua Rabbim isteyen herkese tattrsın anneliği inşaallah burda gördüğüm her pozitife sevinip her negatife üzülüyorm.

Kızlar adet olucam galiba.belim korkunç ağrıyo. BAcaklarım çok hissiz yarın test hünüm nolur dua edin

Gunaydin kizlarrrr guzell bir gun olsun hepimizeee@nymph26 ne yaptiin testiii yaptin mi canim ay cok heyecan oldum simdi guzel guzel haberini bekliyorumnnn
Yapmıycam canım. Şu an negatif çıksa cesaretim yok son gün olursa kabullenirim bi şekilde

Kızlar adet olucam galiba.belim korkunç ağrıyo. BAcaklarım çok hissiz yarın test hünüm nolur dua edin
bazıları adet olacak gibi agri, sanci çekip sonuç pozitif olmuş. inşallah öyledir. kacirdigimiz bir nokta var hanımlar. Eger yaniliyorsam uyarin beni. kullandigimiz ilaçları birakmadigimiz sürece adet olmayız gibi geliyor. Düşünsenize o kadar hormon içeren ilaçlar var...sizce bu mümkün mü?.bence takmayalim buna...

Bilmiyorum sanki olanları duydum yarına kadar negatifse bile olmak istemiyorum

Bilmiyorum sanki olanları duydum yarına kadar negatifse bile olmak istemiyorum
o konuda birşey demiyorum. ben de yarın direk kan tahlili düşünüyorum. dün ağrılar çektim kasiklarimda. bir kişi yazmış bende agri çektim ama sonuç pozitif diye. Annem bütün hamileliklerini bacaklarinda hissetmiş. Çekiyordu, agri gibi birsey vardi dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…