daha neler var neler de aklıma gelmedi çoğu. ben en basit haliyle anlattım. inşallah canım inşallahAynen canım çok iyi ifade etmişsin.rahim hazırlama için defalarca hsg çekinme histeroskopi yaptırma veya rahime çizik atma daha neler sayabilirim inan bunları yaptırdım herbiri ayrı stresti.inşallah bu defa pozitif sonuç alırız hepimiz.hepimiz hakediyoruz inşallah Allah ta nasip eder olur
Ayyyyy cok ama cok sevindim senin adina allah kucagina da almayi nasip etsin darisi bize de olsun insallahhhh ..ne guzel haber verdin bize valla doping oldumm ..bu arada o su gibi akinti yine oldu mu sen de bu seferki farkli miydi yoksa canim Y Yumiyum42Şimdi de kızım kardeşi yok diye çoook üzülüyordu 3.defa tüp bebek denedik bugün transferin 15.günü beta hcg 1176 Rabbm isteyen herkese hayırlısından vetr inşaallah.
Benim de bugün annem eczaneye gitti testi almak için. Eczanede yokmuş. Eşime yarın yaptıralım dedim..Eşim de cuma nasıl olsa kan vermeye gideriz boşver dedi :)Ben early test aldım ama düşünün açıp yapamadım korkumdan muhtemelen yarında yapamıycam.sanki bu günleri yaşamak bile bu on gün bile güzel geliyo
Valla ben de katiliyorum canim sana tercuman oldun hepimize ve inaniyorum ki bu cabalarimizin hic biri bosa gitmeyecek rabbim mukafatini verecek insallahdaha neler var neler de aklıma gelmedi çoğu. ben en basit haliyle anlattım. inşallah canım inşallah
Canim bildigim kadariyla doldurman gerekiyor ama raporsuz istedigun kadar yaparsin once asilama olman gerekiyor sonra devletten tupte yararlaniyorsun falan ama rapor kismi ise baya sikinylti olabiliyor bazenArkadaşlar birşey soracağım 2 yıllık evliyim şimdi tüp denesem olumsuz olsa seneye 3 yıl dolunca rapor çıkarabilir miyim yoksa öncesinde denediğimiz için o hakkı kayıp mı ederiz
3 yılı doldurmak gerek biliyorum. Şimdi raporsuz yapsam, tutmaz ise 3 seneyi doldurunca raporlu yapabilir miyim yksa rapor çıkmaz mı daha önce yaptığım için?Canim bildigim kadariyla doldurman gerekiyor ama raporsuz istedigun kadar yaparsin once asilama olman gerekiyor sonra devletten tupte yararlaniyorsun falan ama rapor kismi ise baya sikinylti olabiliyor bazen
Bu defa o sugibi akıntı yoktu çok hafif bi bel ağrısı ve bir de yürüdükçe kadıklarıma bişey baskı yapıyor gibiydi başka da belirti yoktu.Ben de kızımdaki o su gibi akıntı olmayınca kendimi negatife hazrlamıştım ama elhamdülillah pozitf çıktı inşaallah siz de güzel haberler yazarsınız buraya heycanla bekliyorz.
Hadi insallah dua edin bize de o guzel haberi bIzlerde duyalim o heyecani bizlerds yasayalimm allahinn izniyle...Bu defa o sugibi akıntı yoktu çok hafif bi bel ağrısı ve bir de yürüdükçe kadıklarıma bişey baskı yapıyor gibiydi başka da belirti yoktu.Ben de kızımdaki o su gibi akıntı olmayınca kendimi negatife hazrlamıştım ama elhamdülillah pozitf çıktı inşaallah siz de güzel haberler yazarsınız buraya heycanla bekliyorz.
Galiba olur cunku ozelde yaotiracaksin ama yine de sen onu saglik kurulusuna sor daha saglikli bilgi alirain canim yaniltmayayim seni bosu bosuna3 yılı doldurmak gerek biliyorum. Şimdi raporsuz yapsam, tutmaz ise 3 seneyi doldurunca raporlu yapabilir miyim yksa rapor çıkmaz mı daha önce yaptığım için?
Etmez miyim hiç tanıyayım yada tanımayayım herkese ediyorum dua Rabbim isteyen herkese tattrsın anneliği inşaallah burda gördüğüm her pozitife sevinip her negatife üzülüyorm.Hadi insallah dua edin bize de o guzel haberi bIzlerde duyalim o heyecani bizlerds yasayalimm allahinn izniyle...
Günaydın canım, herkese güzel bir gün diliyorum ben de...Gunaydin kizlarrrr guzell bir gun olsun hepimizeee@nymph26 ne yaptiin testiii yaptin mi canim ay cok heyecan oldum simdi guzel guzel haberini bekliyorumnnn
Yapmıycam canım. Şu an negatif çıksa cesaretim yok son gün olursa kabullenirim bi şekildeGunaydin kizlarrrr guzell bir gun olsun hepimizeee@nymph26 ne yaptiin testiii yaptin mi canim ay cok heyecan oldum simdi guzel guzel haberini bekliyorumnnn
bazıları adet olacak gibi agri, sanci çekip sonuç pozitif olmuş. inşallah öyledir. kacirdigimiz bir nokta var hanımlar. Eger yaniliyorsam uyarin beni. kullandigimiz ilaçları birakmadigimiz sürece adet olmayız gibi geliyor. Düşünsenize o kadar hormon içeren ilaçlar var...sizce bu mümkün mü?.bence takmayalim buna...Kızlar adet olucam galiba.belim korkunç ağrıyo. BAcaklarım çok hissiz yarın test hünüm nolur dua edin
Bilmiyorum sanki olanları duydum yarına kadar negatifse bile olmak istemiyorumbazıları adet olacak gibi agri, sanci çekip sonuç pozitif olmuş. inşallah öyledir. kacirdigimiz bir nokta var hanımlar. Eger yaniliyorsam uyarin beni. kullandigimiz ilaçları birakmadigimiz sürece adet olmayız gibi geliyor. Düşünsenize o kadar hormon içeren ilaçlar var...sizce bu mümkün mü?.bence takmayalim buna...
o konuda birşey demiyorum. ben de yarın direk kan tahlili düşünüyorum. dün ağrılar çektim kasiklarimda. bir kişi yazmış bende agri çektim ama sonuç pozitif diye. Annem bütün hamileliklerini bacaklarinda hissetmiş. Çekiyordu, agri gibi birsey vardi dedi...Bilmiyorum sanki olanları duydum yarına kadar negatifse bile olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?