Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

arkadaşlar yarın 3.günüm ve biz mecburen yola çıkıcazzz.acaba bişey olurmukiii.kendi arabamızla arka tarafta yatarak gidicem eşim yavaş yavaş gideriz diyor.sizce nasıl olur...

arkadaşlar yarın 3.günüm ve biz mecburen yola çıkıcazzz.acaba bişey olurmukiii.kendi arabamızla arka tarafta yatarak gidicem eşim yavaş yavaş gideriz diyor.sizce nasıl olur...

Canım ben transferden sonra 2 saat hastanede yattım...Sonra yola çıktık ve 2 saatlık yok geldik...Arabanın arkasında yatarak İstanbuldan Tekirdağa geldik..Korkma Allaha emanet olsun...Hiçbirşey olmaz...

sağol mai allah razı olsunnnnn.içimi rahatlattıınnn..

yavaş yavaş yürü canım hiç bir şey olmaz allahın izniyle ...tek embrio olayına da takılma ...hayırlısını versin allah benim 14 tane toplandı 2 tane kaldı 5 . güne ama hiç üzülmedim en inaçı kecilerim onlar benim ....sende öyle de annesini en cok isteyen bebiş oooo....

SedaC test yapıcaktı bu akşam...Acaba sonuç ne oldu..Gelmedide merak ettim...

yarın sabah haber veririm demiştiii....mai...

bende 1 saatlik yolculuk yaptım ama ben daha önce test yapmıştım bizim araba arkası daha cok hoplatıyor o yüzden önde geldim koltuğu yatırdım en son yere kadar....
allah korur meleğini merak etme canımmm....

Ben Çıkıyorum Canlar...Yarın güzel haberlerinizi beklıyorum...Kocaman öptüm hepinizi...Hayırlı Geceler Allahıma Emanetsiniz...

Yep yeni bir güne Günaydınnnnnnnnnnnnn

Bugün 9.Gün Heyecan Dorukta...Bugün Sevinç ve diğer test yaptırıcak olan arkadaşların sonuçlarını sabırsızlıkla beklıyorum...Dualarım sizlerle Kızlar...

canım ben varım demiştim ya sana neden takıyosun halaaa
pazartesi transferim oldu 11 yumurtam toplandı 8 kaldı 6 kaldı kala kala 1 kaldı oda 1.kalite 7 hücreli dedimki bu azimle bu tutunur yani inş. allahın izniyle diğerleri kalitesiz diye dondurmadılar bile tatlım. ama ben hiççç moralimi bozmadım bozup napıyım meleğimimi üzüyüm yaniiii
sen nerde yaptırdın bu arada biz aynıyız seninle yaaaa tedt günün 12 si mi bırakmayalım birbirimizi

bu aradabugün tansiyonum düşük galiba ayağa kalkınca sendeliyorum merkezi aradım geri dönecekler bana

günaydın tatlım STDT yi sabırsızlıkla bekliyorum ben de

hepinize mrb inş mucize sizden yana olur inanın bende aynı duyguları tattım 3 cude çok şükür kan vermeye gittiğimde ümitsiz gittim ama dönüşüm muhteşem oldu inş sizlerde tadarsınız allahım hepinizin yüzünü güldürsün

Merhaba canım ,
Allah razı olsun duaların için...Amin inş. bizlerinde yüzleri güler...Allahım kimsenin umudunu söndurmesin

kızlarrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma şükürler olsun bebeklerim geliyorrr kan değerim 536 dr ikiz olabilir dediiiiiii
cook mutluyum şimdi sıra sizdeeeeeeeee
Allahın izniyle hepimiz gülmeye devam edeceyiz

MAİ sıra sende canım bende senin için cts günü dua edeceğim

Yemin ederim mutluluktan gözlerim doldu Allahım senide bebeğinide nazarlardan korusun saklasınCanım yaaaa..Berbat birgün geçirdim...Tek beklediğim haber buydu...Oh artık hiç birşeyi takmıycam....Canım benim seni çokkk öpüyorum tbrk ederim

stdt hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn çok seviiiiiiiiiindiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm inşallah haftaya bende hamileyiiiiiiiim derim burayaaaaaaaa.ne olur dua et banadaaaaaaaaa.çok sevvvvvvviiiindiimmm adınaaaaaaaaaa...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İNANMIYORUMMMMMMMMM
CANIM SENİ TANIMIYORUM AMA ÇOKKK SEVİNDİMMMMM
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM
BUGÜN BAYRAM İLAN ET AİLENİ SENİ DÜŞÜNEMİYORUM MUTLULUKTAN NE HALDESİNİZDİR KİM BİLİR
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:92::92::92::92::92:

MAİ_
sana yazdım ama görmedin herhalde
dr bana nefes darlığın olabilir bol su iç aşırı olursa merkeze gel serum takalım demişti doktoruna ulaşmaya çalış canım bu aada bol su iç

stdt sizin adınıza o kadar çok sevindimki. Rabbim bizede iyi haberler almayı nasip eder inş. yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…