arkadaşlar yarın 3.günüm ve biz mecburen yola çıkıcazzz.acaba bişey olurmukiii.kendi arabamızla arka tarafta yatarak gidicem eşim yavaş yavaş gideriz diyor.sizce nasıl olur...
sağol mai allah razı olsunnnnn.içimi rahatlattıınnn..
kızlar benimde bugün 2.günüm evde yavaş yavaş yürüyorum valla çok sıkıldım ya yatmaktan.eşim 2 gündür bana prensesler gibi bakıyor .çok şaşırttı beni.birde tutarsa bak neler yaptırcam daha onaaaaa..kızlar benim kafamhalaaaaaaaa 7 hücreli tek embriyomdaa.böyle olan varmı yaaa yada tutan varmı yaaa.9 yumoştaann böyle olmasına çok şaşırdım.bide transferden sonra söylendi bu bize.ve çok kötü olduk bizz.allahımm yardımm etttt.::
SedaC test yapıcaktı bu akşam...Acaba sonuç ne oldu..Gelmedide merak ettim...
arkadaşlar yarın 3.günüm ve biz mecburen yola çıkıcazzz.acaba bişey olurmukiii.kendi arabamızla arka tarafta yatarak gidicem eşim yavaş yavaş gideriz diyor.sizce nasıl olur...
kızlar benimde bugün 2.günüm evde yavaş yavaş yürüyorum valla çok sıkıldım ya yatmaktan.eşim 2 gündür bana prensesler gibi bakıyor .çok şaşırttı beni.birde tutarsa bak neler yaptırcam daha onaaaaa..kızlar benim kafamhalaaaaaaaa 7 hücreli tek embriyomdaa.böyle olan varmı yaaa yada tutan varmı yaaa.9 yumoştaann böyle olmasına çok şaşırdım.bide transferden sonra söylendi bu bize.ve çok kötü olduk bizz.allahımm yardımm etttt.::
Yep yeni bir güne Günaydınnnnnnnnnnnnn
Bugün 9.GünHeyecan Dorukta...Bugün Sevinç ve diğer test yaptırıcak olan arkadaşların sonuçlarını sabırsızlıkla beklıyorum...Dualarım sizlerle Kızlar...
hepinize mrb inş mucize sizden yana olur inanın bende aynı duyguları tattım 3 cude çok şükür kan vermeye gittiğimde ümitsiz gittim ama dönüşüm muhteşem oldu inş sizlerde tadarsınız allahım hepinizin yüzünü güldürsün
kızlarrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma şükürler olsun bebeklerim geliyorrr kan değerim 536 drikiz olabilir dediiiiiii
cook mutluyum şimdi sıra sizdeeeeeeeee
Allahın izniyle hepimiz gülmeye devam edeceyiz
MAİ sıra sende canım bende senin için cts günü dua edeceğim
kızlarrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma şükürler olsun bebeklerim geliyorrr kan değerim 536 drikiz olabilir dediiiiiii
cook mutluyum şimdi sıra sizdeeeeeeeee
Allahın izniyle hepimiz gülmeye devam edeceyiz
MAİ sıra sende canım bende senin için cts günü dua edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?