allah dualrınızı kabul etsin arkadaşlar bende okumak istiyorum ama söylemesi ayıp halen banyo yapmadım, yaptırmıyolar annemleryarın mübarek gün aslında
yer gök dua ile inşallah kabul olucak, işye rabbim bizi o kadar seviyo ki hayırlı zamanı bekliyo vermek için, ama bu sefer hiiiççç aklıma olumsuz düşünceler gelmiyooo şükürler olsunnn
STDT heyecanlıyım senin için de allah hayoırlısını versin inş.
allah kabul etsin inşalahhhhhhhh
ay napıyım kayınvaldem çok üstüme düşüyo banyo yaptırmıyo yerimden kaldırmıyo yemeklerimi getiriyı sakın kalkma diyo ben de yat yat yat sıkılıyorum açıkcası dışarı da çıkartmıyo napcaksam artık
Canım kayın validen ne diyorsa onu yap senOda senin iyliğini istıyordur... ama güzelce anlat...3 günden sonra anne ılık bir duş alıp aptestlenıyım dua edemem falan de...Onunda gönlu olsun...Canım duş alırken sadece şuna dikkat et...Çok sıcak suyla yıkanma ve Kasık altını sabunlama...Bizim melekler kokuya çok duyarlıymış ben sadece buna dikkat ettim tatlım...
hadi ya demek kokuya duyarlılarmış inanamıyorum ben bu pıtırcıklara yaaaaaa.......
tamam ozaman ben yarın bi diyim bakıyım anneme
siz dışarı çıkmaya başladınız mı hfif yürüyüşler falan nasıl geçiyo zamanınız kızlarr
Evet canım bende ilk duyduğumda inanamadım ve nette araştırdımKokuya karşı duyarlıymışlar
Ben iğneler haricinde çıkmıyorum...2 kere komşuya geçtim ama rahat edemedim...Evde geçirdim günlerimi...Yorulunca yattım..Evdede sadece yemek yapıyorum...Bütün işleri sağolsun eşim yaptıHayyatta iş yapmıycak adam evlat için yaptı valla
bende eşime yaptırıyorum acısını çıkarıyorum oohh iyi oluyo tam tipik bir türk erkeğidir benimki, şimdi görseniz gülmekten katılırdınız
STDT canım kaç gibi sonucun çıkar ne zaman haber verebilirsinn yarın
tamam ozaman ben yarın bi diyim bakıyım anneme
siz dışarı çıkmaya başladınız mı hfif yürüyüşler falan nasıl geçiyo zamanınız kızlarr
Tahmin edebiliyorum benimkide aynıO iş yaparken nasıl söylenıyor anlatamam...Arkamı dönuo uyuyorum...Banada bulaşmasın diye Kızlar valla kadınlardan güzel temizlik yapıyor...Geçen gün bir baktım halıları bile kaldırmış...Altlarını elleriyle sildi Makina açıyor , toz alıyor , bulaşık makinasını boşaltmak zoruna gittiği için elinde yıkıyor Gülmekten varyaa yıkılıyorummmm
kızlar benimde bugün 2.günüm evde yavaş yavaş yürüyorum valla çok sıkıldım ya yatmaktan.eşim 2 gündür bana prensesler gibi bakıyor .çok şaşırttı beni.birde tutarsa bak neler yaptırcam daha onaaaaa..kızlar benim kafamhalaaaaaaaa 7 hücreli tek embriyomdaa.böyle olan varmı yaaa yada tutan varmı yaaa.9 yumoştaann böyle olmasına çok şaşırdım.bide transferden sonra söylendi bu bize.ve çok kötü olduk bizz.allahımm yardımm etttt.::
onlara kurban olurum ben varsın onlar eziyet etsin annesinin cennet kokulusu neler cektik biz onlara kavuşmak için o ne kiiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?