Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Amin hepimize hayırlısını nasip etsinnn Allah hepimizin dualarını kabul etsin ....vallahi bende heyecanlıyımmmm.....
buarada bende 3. günü banya yaptım mai nin dediği gibi vücudundaki o ağırlık gidiyor cok huzurlu oluyorsun ama sen yinede nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap banyo yaptım ya birşey olursa diye düşüneceksen kendini yiyeceksen yapma daha iyi...
aklına hiç bir zaman olumsuz düşünceler gelmesin canımmm ....

Canım kayın validen ne diyorsa onu yap sen Oda senin iyliğini istıyordur... ama güzelce anlat...3 günden sonra anne ılık bir duş alıp aptestlenıyım dua edemem falan de...Onunda gönlu olsun...Canım duş alırken sadece şuna dikkat et...Çok sıcak suyla yıkanma ve Kasık altını sabunlama...Bizim melekler kokuya çok duyarlıymış ben sadece buna dikkat ettim tatlım...

hadi ya demek kokuya duyarlılarmış inanamıyorum ben bu pıtırcıklara yaaaaaa.......

tamam ozaman ben yarın bi diyim bakıyım anneme
siz dışarı çıkmaya başladınız mı hfif yürüyüşler falan nasıl geçiyo zamanınız kızlarr

siz dışarı çıkmaya başladınız mı hfif yürüyüşler falan nasıl geçiyo zamanınız kızlarr

Ben iğneler haricinde çıkmıyorum...2 kere komşuya geçtim ama rahat edemedim...Evde geçirdim günlerimi...Yorulunca yattım..Evdede sadece yemek yapıyorum...Bütün işleri sağolsun eşim yaptı Hayyatta iş yapmıycak adam evlat için yaptı valla

bende eşime yaptırıyorum acısını çıkarıyorum oohh iyi oluyo tam tipik bir türk erkeğidir benimki, şimdi görseniz gülmekten katılırdınız

bende eşime yaptırıyorum acısını çıkarıyorum oohh iyi oluyo tam tipik bir türk erkeğidir benimki, şimdi görseniz gülmekten katılırdınız

Tahmin edebiliyorum benimkide aynı O iş yaparken nasıl söylenıyor anlatamam...Arkamı dönuo uyuyorum...Banada bulaşmasın diye Kızlar valla kadınlardan güzel temizlik yapıyor...Geçen gün bir baktım halıları bile kaldırmış...Altlarını elleriyle sildi Makina açıyor , toz alıyor , bulaşık makinasını boşaltmak zoruna gittiği için elinde yıkıyor Gülmekten varyaa yıkılıyorummmm

STDT canım kaç gibi sonucun çıkar ne zaman haber verebilirsinn yarın

canım bilmiyorum ki yarın saat 10 gibi cıkacağız yolla eşimin dersi var ben raporluyum ama o değil ders 10 gibi biter dedi işte 30 dk yol sürse 11 gibi kan versem 2 saate cıksa offf yazarken bile bayılacağım carpıntıdan işte en gec 14 gibi alırım herhalde....

oo ben 5. günü migrosa gezmeye gittim sonra 8. gün uzun yol yürüdüm yavaş yavaş...iyi geldi temiz hava egzersiz ..

oh oh iyiiii ama benimki tövbeler olsun o kadarını yapmaz o sadece tbakları topluyo yatağı örtüyo, bunlara hiççç alışık değil,,,,,daha durunnnn
tutarsa inşallah 9 ay daha çektircemmm 4 yılın acısını

allah varya bizim şerrimizden korusun cok fenayız biz ...:)))) benim ki de şimdi bana limonlu cay yaptı ohhh 9 ay sefam olacakkkkkk

9 ay sonra bunların acısını bizden evlatları çıkartır Uykusuz geceler ; yok gazı var , yok emmedi yok altını pisledi Babalarının intikamını çocukları alır artık

onlara kurban olurum ben varsın onlar eziyet etsin annesinin cennet kokulusu neler cektik biz onlara kavuşmak için o ne kiiiii....

kızlar benimde bugün 2.günüm evde yavaş yavaş yürüyorum valla çok sıkıldım ya yatmaktan.eşim 2 gündür bana prensesler gibi bakıyor .çok şaşırttı beni.birde tutarsa bak neler yaptırcam daha onaaaaa..kızlar benim kafamhalaaaaaaaa 7 hücreli tek embriyomdaa.böyle olan varmı yaaa yada tutan varmı yaaa.9 yumoştaann böyle olmasına çok şaşırdım.bide transferden sonra söylendi bu bize.ve çok kötü olduk bizz.allahımm yardımm etttt.::

Ya canım hiç döllenmeyenler , hiç hayatta kalmayanlar var şükret haline canım...Ayrıca 1. kalite embrıyo tutmazken orta kalite embrıyo tutabiliyor...Onu Allahtan başkası bilemez ama olumsuz düşünce negatifliği çeker çocuğuna bu kötülüğü yapma tatlım En mutlu günün mutlu ol ve tadını çıkart

onlara kurban olurum ben varsın onlar eziyet etsin annesinin cennet kokulusu neler cektik biz onlara kavuşmak için o ne kiiiii....

Aynen canım Hiç uyku uyutmasa ah vah etmiycem...Ömrumu ona adıycam...Allahım yeterki bize o günleri görmeyı nasip etsin

kızlar benimde bugün 2.günüm evde yavaş yavaş yürüyorum valla çok sıkıldım ya yatmaktan.eşim 2 gündür bana prensesler gibi bakıyor .çok şaşırttı beni.birde tutarsa bak neler yaptırcam daha onaaaaa..kızlar benim kafamhalaaaaaaaa 7 hücreli tek embriyomdaa.böyle olan varmı yaaa yada tutan varmı yaaa.9 yumoştaann böyle olmasına çok şaşırdım.bide transferden sonra söylendi bu bize.ve çok kötü olduk bizz.allahımm yardımm etttt.::

SedaC test yapıcaktı bu akşam...Acaba sonuç ne oldu..Gelmedide merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…