Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

MAİ_
sana yazdım ama görmedin herhalde
dr bana nefes darlığın olabilir bol su iç aşırı olursa merkeze gel serum takalım demişti doktoruna ulaşmaya çalış canım bu aada bol su iç

Canım sorma bugün çok moral bozukluğu yaşadım...Doktorumu aradım bana hastaneye gelmemi söyledi.Şehır dışındayım dedim.O zaman bir dahiliye uzmanına git dedi.Dahiliye uzmanına durumumu anlattım muayne etti ve sinirsel olduğunu söyleyıp Diyazem vurdu Moralım sıfır oldu kızlar...Ayrıca diyazem hap yazdı ama kullanmıycam...Gerçekten nefes almakta sorun yaşıyorum..Sonrada kuru öksuruk başlıyor ama ben son derece sakindim.Kızlar ne yapıcamı şaşırdım moral olarak çok çöktum transferden hemen sonra nefes darlığı normal..ama bende şu 2 gündür var...Anlamıyorum

firsttt nasılsın canımmm.transferın olmus.Rabbim gonlune gore versın.kacıncı gunun canım.1 tane transfer edıldı degılmı.dondurulmusun oldumu canım.inşallah guzel haberler alırız senden ve dıger ısteyen tum arkadaslardan.yazada ben baslıycam tdeavıye.Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.Gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı eylesın.AMİN

canım benimmmm iiim tek oldu benim dondurulamadı maalesef
ama olsun umutsuz diilimm meleğim benimle sanki sen napıyosun canım :)))))))))

canım benimmmm iiim tek oldu benim dondurulamadı maalesef
ama olsun umutsuz diilimm meleğim benimle sanki sen napıyosun canım :)))))))))

canım olsun tek olsun bızım olsun.ne guzel bır haber bu hadı ınsallah canım ınan cok ıstıyorum senın pozıtıfı gormenı.bende merkez arastırıyorum canım.onumuzdekı ay bende yumurta takıbı yaptrcam klomen catlatma ıgnesı kullanıyım dıyorum bır ıkı ay tupbebege kadar.hazıranda bende baslıycam canım.Rabbim yuzumuzu guldursun inşallah.

canım hayırlı olsn cok sevındım senın adına senden böle bir haber beklıyordum zaten.hayırlı olsun darısı bızlere mai senden de bekliyorum canım ama gecmıs olsun bugun yasadıkların ıcın stres yapma sakın moral bozma.

bu arada benım bugun 10. gunum hayırlısıyla bıtıyo gayet ıyı gecıyo göguslerım sızlıyo bırde canım sıkılsınmı sıkılmasınmı bılemedım aksam eve geldıgımde wc ye gıttım.ıc camasırımda cok az bır lekelenme olmus ınsallah kotu bırsey degıldır.:2:

Canım nerden sinirsel olsun inanma o doktora bence, yazdığı ilacı da mutlaka doktoruna söyle hapı bence de kullanma , tüp bebekten sonra olur o ya doktorum dedi çünkü bana buraya gelirsin serum takarız demişti bozma moralini bak bol bol su iç, ayrıca sen rahattın sinirsel ne alaka inanmıyorum ona başka şeylerle ilgilen sen

canım yaaa klomen kullanmanı tavsiye etmem kist yapıyo bi de onu gidermek için doğum kontrol hapı kullanıcan en iyisimi iyi bi merkezle görüş nasıl bi yol izleneceğini onlar söyler.

arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inş.

canım yaaa klomen kullanmanı tavsiye etmem kist yapıyo bi de onu gidermek için doğum kontrol hapı kullanıcan en iyisimi iyi bi merkezle görüş nasıl bi yol izleneceğini onlar söyler.[/QUOTE]

canım klomen yada ıgne bılmıyorum mutlaka dr.umla gorusup oyle baslıycam zaten.belkıde ılk ay sadece catlatma ıgnesı kullanırım.

canım bende şöyle bısı oluyor .benım yumurta 12. gun 17-18 mm oluyor ama 17. gun catlıyor.dusunsene 17. gune kadar kac mm olur.sence 26 mm lik yumurtada dollenebılırmı.benım yumurta gec catlıyor.belkıde catlatma ıgnesıyle daha erken yanı 18-20 mm de catlarsa ıse yarar dıye dusundum.adet olayım dr. a gıdıcem hemen.bakalım o ne onerecek.belkı tupe kadar gelır melegım bu sekılde bılemıyorumkı canım.her yolu denemek ıstıyorum

arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inş.

inşallah seninde hamiş haberini alırız canım STDT ayağını sürüdü sırayla hepimizde olsun inşallah ben de haftaya bugün yapcam
sen bu gece nasıl uyuyacan heyecandan

bilemiyorum nası uyuycam ya.uyumasamda olur yarın iyi haberler alayımda inş.
benim içinde dua edin arkadaşlar
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.

canım yaaa klomen kullanmanı tavsiye etmem kist yapıyo bi de onu gidermek için doğum kontrol hapı kullanıcan en iyisimi iyi bi merkezle görüş nasıl bi yol izleneceğini onlar söyler.

canım klomen yada ıgne bılmıyorum mutlaka dr.umla gorusup oyle baslıycam zaten.belkıde ılk ay sadece catlatma ıgnesı kullanırım.

canım bende şöyle bısı oluyor .benım yumurta 12. gun 17-18 mm oluyor ama 17. gun catlıyor.dusunsene 17. gune kadar kac mm olur.sence 26 mm lik yumurtada dollenebılırmı.benım yumurta gec catlıyor.belkıde catlatma ıgnesıyle daha erken yanı 18-20 mm de catlarsa ıse yarar dıye dusundum.adet olayım dr. a gıdıcem hemen.bakalım o ne onerecek.belkı tupe kadar gelır melegım bu sekılde bılemıyorumkı canım.her yolu denemek ıstıyorum[/QUOTE]

evet sana yumurta büyütücü ilaç değil de sadece çatlatma iğnesi verir gibime geliyo ama tabi doktor daha iyi bilir, bi de öğretmensin ya o da sıkıntı olur sana
hatırlıyomusun ben yazın bu işlerin peşinden koşmak için işten ayrılmıştım canım sonra neler geldiii neler başımıza en sonunda tüp bebekte karar kılındı,
sen de iyi bi merkez bbul canım nereye gideceksin karar verdin mi

Tutunma lekesidir sakın kendini üzme...Bana gelince yarın hastaneye gidicem tekrardan serum takılabilir...Şimdi iyiyim toparladım kendimi ama gündüz cidden çok kötüydum...Hala nefes darlığım var...İnş. sonu hayırlı olur Allahıma öyle dua ediyorum...

sağol canım yorumlarını gördumde fırsat bulup cevap yazamadım...Bütün gün hastanelerde koşturdum...

Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun...Güzel habere alıştık...Yarın sıra sende canım...Hadi sende yüzümüzü güldür...

Aman iyi ol canim dinlen kendini yorma ilac falan vericek olurlarsa merkezindeki doktora sor mutlaka kendini uzme bana gelince insallah dedigin gibi tutunma kanamasidir.

evet sana yumurta büyütücü ilaç değil de sadece çatlatma iğnesi verir gibime geliyo ama tabi doktor daha iyi bilir, bi de öğretmensin ya o da sıkıntı olur sana
hatırlıyomusun ben yazın bu işlerin peşinden koşmak için işten ayrılmıştım canım sonra neler geldiii neler başımıza en sonunda tüp bebekte karar kılındı,
sen de iyi bi merkez bbul canım nereye gideceksin karar verdin mi[/QUOTE]

evet canım karar verdım gıbı.ama takıbı ozel hastanede yaptrcam.
tupbebek tedavısınıde sımdıye kadaR arastrdıklarımdan bruksel tupbebek merkezı ıcıme sindi.ama tabı gıdıp yuz yuzede gorusup oyle kararımı verıcem.ozaman ıcıme sınmezse aklımdakı baska merkezlerede bakabılırım canım.hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah bebıslerımız kollarımızda olur seneye bu zamanlar.

mai allah razı olsun iyi dileklerin için canım.inş. iyi haberler almayı nasip eder Rabbim

arkadaşlar benim transferimin bugün 6. günü 11 martta sonucu alıcam inş ama hiç bir belirti yok.çok iyiydim düne kadar ama çok hassaslaştım.bugün e2 me bakıldı.çok yükselmiş,doktorum ihne yaptı .bakalım.eşimde yok yanımda gitti başka şehre .çok zor bir dönem .ALLAHIM hepimizin yanında olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…