Canım bu sabaha kadar oldukça soğuk kanlı bekliyordum...Kendimide sakinleştiriyordum...ama bugün bende de bir çökme oldu...Nedenini de bilmiyorum
Dün gece yaşadığım bir olayı size anlatıyım psikolojimi daha iyi anlarsınız...Eşim gece eve çok geç geldi işinden dolayı ...O geldiğindede ben uyuyordum...Sabah olmak üzere...Rüyamda eşime dua et hayatım bizim gibi olanlara dediğimi hayırlıyorum...az önce eşim uykudan uyandı ve dün gece benim tüp bebek için tedavi görenlere dua et dediğimi söyledi...Şaşırdım...Uykuda bunu sayıklıyormuşum...Oda bundan o kadar etkilenmişki gece oturmuş hem bizim için hemde bizim durumumuzdaki insanlar için dua etmiş...
Artık rüyalarımda bile başka birşey göremıyorum
arkadaşlar benim transferimin bugün 6. günü 11 martta sonucu alıcam inş ama hiç bir belirti yok.çok iyiydim düne kadar ama çok hassaslaştım.bugün e2 me bakıldı.çok yükselmiş,doktorum ihne yaptı .bakalım.eşimde yok yanımda gitti başka şehre .çok zor bir dönem .ALLAHIM hepimizin yanında olsun.
Benimde bugün 5.günüm ilk denemem ve çok stresliyim haliyle elimden geldiği kadar relax olmaya çaılışıyorumm...Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz ben hem jel hemde kalçadan iğne hem karından iğne....
Benimde bugün 5.günüm ilk denemem ve çok stresliyim haliyle elimden geldiği kadar relax olmaya çaılışıyorumm...Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz ben hem jel hemde kalçadan iğne hem karından iğne....
bende bekliyorum 7.günümdeyim.yazılanları taa en başından okudum sanki kendimi okudum.ne tuhaf hiç birbirini tanımayam ama aynı hisleri yaşayan kader ortaklarıyız...Rabbim yardımcımız olsunnnn
....................................................
Hosgeldin cnm insallah rahat bir 7gun daha gecirirsin bizlerle stres yapma aman biliyosun en buyuk dusmanimiz. Benimde ilk denemem .10.gun bitiyo bugun cmt buyuk gun ben sadece ilac elevit coraspin ve progestan kullaniyorum.
Canım transferinmı 5. günü ? Transferden sonra karından iğne oluyormu ?
İşte ben oluyorummm ve benim transferimi yapan doktorun tüm hastaları sizin karından iğneniz yokmu?
slm canlarım evime geldim sonunda..özlemişim evimiii.size bişey sorucam ya benim yarın 4.günüm acaba yemek yapabilirmiyim evde..iyiki varsınızzz yaaaaa.sizleri tanımasamda çok seviyoruumm.ve bu benim 3.denemem her ne kadar tek embriyo olsada bu kez olacak inanıyorum ben bunaaaaaaaaa..
Canımmmm Canımmmm inanmak başarmanın yarısıdırValla ben 2.Gün yemek yapmıştım Benim koca yemek konusunda pek beceriksız aç kalmamak için ben pişirdim Sen bilirsin canım.Kendini yemek yapınca kötü hissediceksen söyle eşine hazır alsın Etkilenmem diyorsan yap gitsın
mrb benim bu formda ilk defa yazıyorum benim bugün transferimin 11. günü dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı idrar testinde negatif sonuç alıpta kanda pozitif çıkan varmı cvp verirseniz beni çok mutlu edersiniz
İşte ben oluyorummm ve benim transferimi yapan doktorun tüm hastaları sizin karından iğneniz yokmu?
slm canlarım evime geldim sonunda..özlemişim evimiii.size bişey sorucam ya benim yarın 4.günüm acaba yemek yapabilirmiyim evde..iyiki varsınızzz yaaaaa.sizleri tanımasamda çok seviyoruumm.ve bu benim 3.denemem her ne kadar tek embriyo olsada bu kez olacak inanıyorum ben bunaaaaaaaaa..
Canım transferden önce vardı ama şuan yok..Coraspin , Folbiol , birde iğne kalçadan...Bu kadar canım...
Sen hangi doktora gidiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?