Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Kendimi yanlız hissediyordum benimde 5.günüm ilk denemem hayırlısı diye dua ediyorumiğnelerdende çok bıktım ama ii olsunda neyse herkezden hayırlı haberler duyarız umarımmm...

Son düzenleme:
Benimde bugün 5.günüm ilk denemem ve çok stresliyim haliyle elimden geldiği kadar relax olmaya çaılışıyorumm...Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz ben hem jel hemde kalçadan iğne hem karından iğne....

Amin canım...Moralını bozma Allahım kazasız belasız eşine kavuşmayı nasip etsin...Sonrada bebişine Emin ol son günler daha zor geçiyor...Yarın 10.günüm olucak ve git gide zorlaşıyor beklemek

Benimde bugün 5.günüm ilk denemem ve çok stresliyim haliyle elimden geldiği kadar relax olmaya çaılışıyorumm...Siz hangi ilaçları kullanıyosunuz ben hem jel hemde kalçadan iğne hem karından iğne....

Canım transferinmı 5. günü ? Transferden sonra karından iğne oluyormu ?

Hosgeldin cnm insallah rahat bir 7gun daha gecirirsin bizlerle stres yapma aman biliyosun en buyuk dusmanimiz. Benimde ilk denemem .10.gun bitiyo bugun cmt buyuk gun ben sadece ilac elevit coraspin ve progestan kullaniyorum.

bende bekliyorum 7.günümdeyim.yazılanları taa en başından okudum sanki kendimi okudum.ne tuhaf hiç birbirini tanımayam ama aynı hisleri yaşayan kader ortaklarıyız...Rabbim yardımcımız olsunnnn

Siz sayfamızı geç bulmuşsunuz.Biz aynı dönemlerde transfer olan anne adaylarıyız.Hergün burdan dertleşıyoruz İlk bebek müjdemizi bugün aldık...İnş. devamlarıda gelicek...Sizlerin güzel haberlerınıdı inş. burdan alır bizlerde sizinle seviniriz

Hosgeldin cnm insallah rahat bir 7gun daha gecirirsin bizlerle stres yapma aman biliyosun en buyuk dusmanimiz. Benimde ilk denemem .10.gun bitiyo bugun cmt buyuk gun ben sadece ilac elevit coraspin ve progestan kullaniyorum.

hadi hayırlı haberlerrr inş.Bende corasprin megadayn folbiol progestan iğne kalçadan karnımdanda claxene iğne birde crinone jel ama kimse benim kadar ilaç kullanmıyorrr....

İşte ben oluyorummm ve benim transferimi yapan doktorun tüm hastaları sizin karından iğneniz yokmu?

Canım transferden önce vardı ama şuan yok..Coraspin , Folbiol , birde iğne kalçadan...Bu kadar canım...

Sen hangi doktora gidiyorsun canım?

slm canlarım evime geldim sonunda..özlemişim evimiii.size bişey sorucam ya benim yarın 4.günüm acaba yemek yapabilirmiyim evde..iyiki varsınızzz yaaaaa.sizleri tanımasamda çok seviyoruumm.ve bu benim 3.denemem her ne kadar tek embriyo olsada bu kez olacak inanıyorum ben bunaaaaaaaaa..

Canımmmm Canımmmm inanmak başarmanın yarısıdır Valla ben 2.Gün yemek yapmıştım Benim koca yemek konusunda pek beceriksızaç kalmamak için ben pişirdim Sen bilirsin canım.Kendini yemek yapınca kötü hissediceksen söyle eşine hazır alsın Etkilenmem diyorsan yap gitsın

...........................................................................................

Son düzenleme:

canımm çok teşekkürleerrrr....

Boşyere canını sıkmışsın canım...12. gün bile idrarda çıkmayanlar var Bekle zaten yarına ne kalmış ama moralını bozma...Yarın inş. güzel haberler alıcaksın ve gelip burda bizimle paylaşıcaksın Allahım yanında olsun...Muhakkak gel yaz merak ederiz canım...

İşte ben oluyorummm ve benim transferimi yapan doktorun tüm hastaları sizin karından iğneniz yokmu?

benim de ilk denemem genelde burdakilerin ilk denemesi galiba
ben de elevit-çocuk aspirini ve progestan kullanıyorum, dostinex im 2 gün önce bitti
kimisi de jel bant falan kullanıyo doktor vermedi bana

döktür yemekleriiiii canımmm seninle aynıyız aynı gün testimiz herhalde birlikte ilerleyelim
noldu arabada gelirken çok sarsalandın mıııı

Cumanız mübarek olsun bu mübarek günde test yaptıracakların inşallah pozitif haberlerini alırızzzz
kızlar kimler yaptıracaklarsa yazsınlar merakta komayın biziii :80::79::81::82:

Canım transferden önce vardı ama şuan yok..Coraspin , Folbiol , birde iğne kalçadan...Bu kadar canım...

Sen hangi doktora gidiyorsun canım?

İSTANBULDA dr ercan köse sen nerde yaptırdın ve burda niye herkez bu kadar negatif yani benim bugün 6.günüm ama çok grgin degilim belki son günlerde gerilirim bilmiyorum ama ii şimdilik sadece çok sıkıldım..Birde bilen varmı? embiriyo kalitesi nasıl anlaşılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…