merhaba arkadaşlar...
bugün benimde 9.günüm ve test aldım akşama deniycem şansımı, artık tutamıyorum kendimi
hiç umudum yok ama , ilk deneme olmasına rağmen, çok mutsuz hissediyorum kendimi,
herkesin akıntısı varmış, belirtisi var, benim yalnızca, göğüslerim şiş ... başka hiçbir belirtim yok maalesef...
kan testi günüm 5 mart ama ben 4 mart akşamı yaptıracağım iş çıkışında...
benimde 1 tane konuldu, ve inanılmaz ağır bir grip geçirdim, öksürükten gelerei uyuyamadım, buyüzden hiç umudum yok...
hepimiz için hayırlı olsun...
yenilgiyi kabul ettim çünkü transfer anında öksürmemek için zor tuttum kendimi, Allah yardım etti..
ama sonrasında öksürmekten nefes alamadım, buyüzden hiç umudum yok, eşimde umudunu yitirdi öksürüklerimi görünce...
c.tesi herkes sonucu bekliyor ve herkes olumlu düşünüyor, özellikle babam ve annme nasıl söyliycem bilmiyorum, babam kanser...
hakkımızda hayırlısı... evet buakşam deniycem idrar testini, umudum yok <ma herkes 9. gün denemiş, cuma akşamıda sonucu alcam kan testinin...
sizin akıntınız devam ediyormu??
benim ilk günler geldi 5. günden itibaren kesildi akıntım???
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben dayanamayıp bu akşam testi yapacağım artık :=))
hemşirelerde söylediler işin zor dediler...
umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir..
yarın sabah haberleri veririm...
iyi akşamlar hepinize...
transferin kacıncı gün transferiydi ...eğer 5. gün blastokist transferiyse baktırabilirsin ama dr. 12 gün dediğse acele etmeee..
ben zamanında baktırıyorumm
:))) evet aslında sistem hep acık ama ben başında değilim pc nin arada neler yazmışsınız bakıyorum
okuyorum güzel yazılarınıza amim diyorum ...
ama buralardayım ....
bugün gerginim biraz yarın büyük gün ve aynı zamanda bugün normalde regl günüm ve biraz sters yapıyorum ya gelirse diye ...aslında benim hiçö 28 günde bir gelmez ama işte offfffkorku sardı işte ya gelirse yarın yada yarından sonra
allahım inşallah yüzümü güldürür hepimizin yüzünü güldürür....
sen nasılsın nasıl geciyor 8. günnn
yok canm benm 3.gün transferi. 9.gündü bugün sabah idrar testi yaptım ama negatifffff(( kesin karar verdim cumartesiyi beklicemm kan için.nasip arkadaşım Allahım yardımcımız olsun.....
Korkma dua et canım...Eşinde sende bu gece çok dua edin için rahatlar...Bende gün sayıyorum artık...Şu halimize bakarmısın doğumu bekleyen anneler gibiyizHakkımızda hayırlısı canımya...Benim şuan tek sıkıntım üşüme canımya...2 çorapla ayaklarımı ısıtamıyorum Lahana gibi giyindım battaniyenın altında yatıyorum Kaloriferli evde dönuyorum...8.günümüzde böyle geçti canım
Bunlar güzel belirtilerNeyse çok yorum yapmayaalım yarın nasılsa belli olucak Bu gece çok dua edicem sizin için söz arkadaşım...Bir müminin tanımadığı başka bir mümin için yaptığı dua çok makbul olurmuş...Bende dua edicem canım...Lütfen içini ferah tut...Senin bebek konusunda neden bilmıyorum benim içimde çok iyi hisler var...ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı olsun
allah razı olsun ve Allah kabul etsin ne olur et adım sevinc inan cok ihtiyacım var ve inşallah bebeğim için düşündüğün güzel düşünceleri Allahım sana malum ediyordur ..bende senin için edeceğim mutlaka hatta sabah namazına kalkıp senin için 2 rekat namaz kılacağım sağolasınnnnn tekrar...
inan duygularımı dengede tutmaya calışıyyorum olacak ve olmayacak diye ben ilk aşılama yaptırdığımda bu topikte herkez benden cok ümitliydi hatta regl 3 gün geçmişti ama olmadı o yüzden hep dengede tutuyorum .
ama bende diyorum sık sık olacak bu sefer Allahın izni ile olacakkk...
hepimizin olacak inşallahhh
Sevincim inş. canım yarın senin sevincin bizimde sevincimiz olucak...Sıkı dur , sağlam bas ayağını yarın için...Ben Pazar sabahı testi yaptırcam şimdiden program yapıyorumAz önce eşime sabah erkenden gidip kanı verelim sonrada kahvaltıya çıkart beni yoksa zaman geçmez dedim Sende hastanede bekleme çık dışarda bir yere eşinle yemek falan ye zamanı öyle geçir tatlım...İyi haberi aldığında açlıktan tansiyonun falan düşmesın Düşünmeyı hiç aklıma getirmek istemıyorum ve ihtimalde vermıyorum ama ters bir durum olursada daha sağlam ve moralli olursun...
Yemin ederim sizleri tanımadan seviyorum...Senden de canım Allahım razı olsun...Birazdan aptest alıp senin için Fetih süresini okuycam...
allah dualrınızı kabul etsin arkadaşlar bende okumak istiyorum ama söylemesi ayıp halen banyo yapmadım, yaptırmıyolar annemleryarın mübarek gün aslında
yer gök dua ile inşallah kabul olucak, işye rabbim bizi o kadar seviyo ki hayırlı zamanı bekliyo vermek için, ama bu sefer hiiiççç aklıma olumsuz düşünceler gelmiyooo şükürler olsunnn
STDT heyecanlıyım senin için de allah hayoırlısını versin inş.
Sevinçciğim az önce aptestimi aldım ve Yasinle başladım Fetih süresine kadar olan sürelerin hepsini okudum...Fetih süreside dahil...Allahım dualarımızı boş çevirmiycek inş...Öylede mübarek evlatlar olucakki hep dua ile dünyaya gelicekler inş. canım benimYarın sabahta aklıma geldikçe dua edicem...Unutma sakın burdada bir teyzesi haber bekliyor...Benide habersiz bırakma merak ederim
Allah senden razı olsun Allah dualarını duysun cook ama cok teşekkür ederim yüreğine sağlık ....
evet gercekten bizim evlatlarımız dualarla cağrılıyorlar ...
canım benim bende seni cok sevdim tanımıyorum ama yüreğinin güzeliğini hissteririyorsun arkadaşım
sana mutlaka haber vereceğim hiç merak etme ablamlarda da olsam yazacağım söz.....
Allah dualarını kabul etsin ve Allah senden razı olsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?