Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Cumanız mübarek olsun bu mübarek günde test yaptıracakların inşallah pozitif haberlerini alırızzzz
kızlar kimler yaptıracaklarsa yazsınlar merakta komayın biziii :80::79::81::82:

Sanada Hayırlı Cumalar tatlım...Bende bugün test yaptırıcak olanların haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum

Ben Memorialda Nur DokuzEylül hocanın hastasıydım canım...Valla en pozitifleri bendim ama dün rahatsızlandım onun için benim biraz keyfim kaçtı...Bugünde kalktım boğazlarım şişmiş...Neyse sabredicem artık doktora falan gitmem..Zaten 2 günüm kaldı Pazar günü test günüm..Heyecan dorukta...İnş. bebeklerim orda olur ve Pazar günü bayramım olur

geçmiş olsun sen genede pozitif ol bol bol vitaminli şeyler ye hayırlı haberlerini bekliyoruz...Dualarım seninle ve hepinizle.....

geçmiş olsun sen genede pozitif ol bol bol vitaminli şeyler ye hayırlı haberlerini bekliyoruz...Dualarım seninle ve hepinizle.....

Sağol canım benim...Benimde dualarım sizlerle...Allahım hepimizin yanında olsun ve yüzümüzü güldürsun inş.

gunaydın kızlar yenı bır gun hayırlısı ıle son gune gırdım 11.gun ınsallah pozıtıf sonucu verırım yarın sıze
mai bogazlarınmı şişti canım dıkkat et kendıne dınle az kaldı senınde zaten alıcaz pozıtıfı...

Ay bu ne kadar güzel bir mesajdı nasılda emin söylemişsın sende de pozitif haberı alıcaz diye Yüzümü güldürdün canım benim...İnş.Önce senden sonrada benden güzel haberler gelir ve hep birlikte mutlu oluruz

döktür yemekleriiiii canımmm seninle aynıyız aynı gün testimiz herhalde birlikte ilerleyelim
noldu arabada gelirken çok sarsalandın mıııı

yok canım benim çok rahat geldim.inşallah bebişlerimiz bizleri bırakmazzzz..

dualarım sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ama hiç bişey dünyanın sonu değil en önemli olan şey sizsiniz siz ii olun bebişlerde öyle ii olurrrrrr.............

canımm cook sağollllll ..analtılamıyacak bir duygu patlaması o an allah sana da nasip etsin ... de bu arada moralin neden bozuk neden nefes darlığı cekiyorsun neler oluyor neden diyazam vurdu dr sana offf şaşalak oldum okuyunca bana yaz bunlarııı....
lütfennn stress yapmaaaaaaaaaaa pozitifi göreceksinnnnnn .....o anı sende yaşayacaksınnnnnnnn......

yupiii ki ne yupiiiii tam bir bayram anıydı ...anatılamıyacak bir bir enerji patlaması....Allah sizlerede nasip etsiiiinn inşallah dualarım sizinleeee.

stdt sizin adınıza o kadar çok sevindimki. Rabbim bizede iyi haberler almayı nasip eder inş. yarın

çok teşekkür ederimmmmm.....bugün test günün senin için gece yasin okudum Allah kabul edese......inşallah seninle gülüşlerimiz devam ederrr..

QUOTE=aysosman;17976461]stdt hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn çok seviiiiiiiiiindiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm inşallah haftaya bende hamileyiiiiiiiim derim burayaaaaaaaa.ne olur dua et banadaaaaaaaaa.çok sevvvvvvviiiindiimmm adınaaaaaaaaaa...
[/QUOTE]
Çok sağol inşallah haftaya sende hamilesssssssssiiiiinnnnnnnnnn...

arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inş.

Allah Kabul ederse dün gece senin için yasin okudum ...inşallah sende güzel güzel haberler verirsinnnn....sabırsızlıkla ve dört gözle bekliyorummmm

kızlar bu mübarek günde hepinize dua ettim allah kabul ederse , içim rahat benimm çok şükür
STDT tazecik anne adayımız nasılsın
buarada benim kasıklarımda ağrı var napcaz bugün transferimin 5.günü

allah razı olsun senden inşallah duaların kabul olur.senin de transfer günün salı değilmiydi caım yaaaa

merhaba, benim transferim pazar günü oldu, bugün 5. günüm ve dünden beri kasıklarıma kramplar girmeye başladı, normal mi? sizlere de oluyor mu?

merhaba tatlı anne adayları.hamileleri tebrik ediyorum test gününü bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar diliyorum..benimde 14 şubatta transferim oldu çok şükür pozitif sonucu aldık benden size tavsiye hep olumlu düşünün pozitif olun..benim doktorum 6 ve 7. günlerde yerleşmeye başlar embriyolar demişti nitekimde öyle olmuştu çünkü ben hissetmiştim :) elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum hep halada devam ediyorum.çünkü pozitif almakla bitmiyo inanın hep bekleyiş değer artıcakmı kese görülcekmi falan...
allahım bu yola baş koymuş bütün kullarını sevindirsin inşallah...hayırlı cumalar

canım allah hayırlısıyla kucağına aldırsın
nasıl hissettin canım ağrı mı vardı benim ağrıyo 2 kasığımda derinden derinden bugün 5.günüm
bizler için de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş tatlım:87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…