Cumanız mübarek olsun bu mübarek günde test yaptıracakların inşallah pozitif haberlerini alırızzzz
kızlar kimler yaptıracaklarsa yazsınlar merakta komayın biziii:80::79::81::82:
İSTANBULDA dr ercan köse sen nerde yaptırdın ve burda niye herkez bu kadar negatif yani benim bugün 6.günüm ama çok grgin degilim belki son günlerde gerilirim bilmiyorum ama ii şimdilik sadece çok sıkıldım..Birde bilen varmı? embiriyo kalitesi nasıl anlaşılır...
Ben Memorialda Nur DokuzEylül hocanın hastasıydım canım...Valla en pozitifleri bendim ama dün rahatsızlandım onun için benim biraz keyfim kaçtı...Bugünde kalktım boğazlarım şişmiş...Neyse sabredicem artık doktora falan gitmem..Zaten 2 günüm kaldıPazar günü test günüm..Heyecan dorukta...İnş. bebeklerim orda olur ve Pazar günü bayramım olur
geçmiş olsun sen genede pozitif ol bol bol vitaminli şeyler ye hayırlı haberlerini bekliyoruz...Dualarım seninle ve hepinizle.....
gunaydın kızlar yenı bır gun hayırlısı ıle son gune gırdım 11.gun ınsallah pozıtıf sonucu verırım yarın sıze
mai bogazlarınmı şişti canım dıkkat et kendıne dınle az kaldı senınde zaten alıcaz pozıtıfı...
döktür yemekleriiiii canımmm seninle aynıyız aynı gün testimiz herhalde birlikte ilerleyelim
noldu arabada gelirken çok sarsalandın mıııı
ay bu ne kadar güzel bir mesajdı nasılda emin söylemişsın sende de pozitif haberı alıcaz diyeYüzümü güldürdün canım benim...inş.önce senden sonrada benden güzel haberler gelir ve hep birlikte mutlu oluruz
Yemin ederim mutluluktan gözlerim doldu Allahım senide bebeğinide nazarlardan korusun saklasınCanım yaaaa..Berbat birgün geçirdim...Tek beklediğim haber buydu...Oh artık hiç birşeyi takmıycam....Canım benim seni çokkk öpüyorum tbrk ederim
.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İNANMIYORUMMMMMMMMM
CANIM SENİ TANIMIYORUM AMA ÇOKKK SEVİNDİMMMMM
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMM
BUGÜN BAYRAM İLAN ET AİLENİ SENİ DÜŞÜNEMİYORUM MUTLULUKTAN NE HALDESİNİZDİR KİM BİLİR
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:92::92::92::92::92:
stdt sizin adınıza o kadar çok sevindimki. Rabbim bizede iyi haberler almayı nasip eder inş. yarın
arkadaşlar yarın test günüm ve ben çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inş.
Allah Kabul ederse dün gece senin için yasin okudum ...inşallah sende güzel güzel haberler verirsinnnn....sabırsızlıkla ve dört gözle bekliyorummmm
kızlar bu mübarek günde hepinize dua ettim allah kabul ederse , içim rahat benimm çok şükür
STDT tazecik anne adayımız nasılsın
buarada benim kasıklarımda ağrı var napcaz bugün transferimin 5.günü
kızlar bu mübarek günde hepinize dua ettim allah kabul ederse , içim rahat benimm çok şükür
STDT tazecik anne adayımız nasılsın
buarada benim kasıklarımda ağrı var napcaz bugün transferimin 5.günü
merhaba, benim transferim pazar günü oldu, bugün 5. günüm ve dünden beri kasıklarıma kramplar girmeye başladı, normal mi? sizlere de oluyor mu?
canımm cook sağollllll ..analtılamıyacak bir duygu patlaması o an allah sana da nasip etsin ... de bu arada moralin neden bozuk neden nefes darlığı cekiyorsun neler oluyor neden diyazam vurdu dr sana offf şaşalak oldum okuyunca bana yaz bunlarııı....
lütfennn stress yapmaaaaaaaaaaa pozitifi göreceksinnnnnn .....o anı sende yaşayacaksınnnnnnnn......
Canım Sevincim 2 gündür nefes darlığı çekiyordum.Dün o kadar şiddetli olduki artık boğulcak gibi oldum birde üzerıne kuru öksürük tuttu...Ne yapıcamı şaşırdım..Memorialı aradım buraya gel dediler..Ben tekirdağdayım gelmem sakıncalı olabilir dedim.Neyse bir dahiliyeciye git dedıler...Özel hastaneye gittik apar topar.Adam sırtımı dinledi bişey yok.Ciğerlerde bişey yok.Hemen diyazem vurun sinirsel dedi...Eşimde bende allah allah oldukneyse iğne vuruldu.O esnada eşim bir tartışma yaşadı acilde hiç birşeyım yokken gittim orda baygınlık geçirdim...Nefes darlığı için gittim sinir hastası olduk çıktık...Özel odaya aldılar biraz yattık...Çıktım eve geldim...Doktor bu iğne seni rahatlatıp uyutucak nefes darlığında geçicek dedi..Gece 12 oldu bende hala uyku yok...Nefes darlığı devam ediyor..Gece rahat nefes almak için 2 yastığı üst üste koydum bol bolda su içtım boğazlarım kuruyup öksürük tutmasın diye...Sabah bir kalktım boğazlar kabarmış...Faranjit olmuşum Boş yere diyazem vurmuşlar...Bugün başka doktordan randevu almıştım onuda iptal ettim...Evde eşim özel kürler hazırladı rahatlatıcı...Şimdi çok daha iyiyim canım...İnan Tüp bebek tedavim başladığından bu yana hiç bu kadar sıkılmamıştım..Dua ettik Allaha sığındık çok şükür bugün daha iyiyim canım...
merhaba tatlı anne adayları.hamileleri tebrik ediyorum test gününü bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar diliyorum..benimde 14 şubatta transferim oldu çok şükür pozitif sonucu aldıkbenden size tavsiye hep olumlu düşünün pozitif olun..benim doktorum 6 ve 7. günlerde yerleşmeye başlar embriyolar demişti nitekimde öyle olmuştu çünkü ben hissetmiştim :) elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum hep halada devam ediyorum.çünkü pozitif almakla bitmiyo inanın hep bekleyiş değer artıcakmı kese görülcekmi falan...
allahım bu yola baş koymuş bütün kullarını sevindirsin inşallah...hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?