Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Bune güzel bir haber Tebrikler canım Allahım mutluluğunu tamamına erdirir inş. Güzel bir malilelikten sonra bebeğine kavuşmanı dilerim Allahımdan Bizler içinde dua et...Bu güzel yazıları okumak hepimizi pozitif yönde etkiliyor

yok canım benim pazartesi oldu tarnsferim 4. gün mü oluyo bugün 5 mi bilemedim ama test tarihim 12 mart:26::26:

benimde salı oldu banada 12 mart dediler.bende şu anda pek bi belirti yok.sen kasıklarımda ağrı var demişsin nasıl bir ağrı bu canım yaaa...

benimde salı oldu banada 12 mart dediler.bende şu anda pek bi belirti yok.sen kasıklarımda ağrı var demişsin nasıl bir ağrı bu canım yaaa...

adet olacakmış gibi canım normal diyolar ama bilmiyorum yani
senin 3. denemenmiş galiba sen de hiç olmadımı canım

Son düzenleme:
Kızlar boşa geçirmeyın bu Mübarek Cuma Gününü...313 defa Ayetel Kürsi Okuyanların Dilekleri kabul olurmuş...Ben şimdi başlıycam...Sizlereda hatırlatmak istedim...Bence sizde bu mübarek Cumayı boşa geçirmeyın...Hiç birşey olmasa iç huzurunuz artar...Neyse ben gittim...Hepinize Bol Dualı Hayırlı Cumalar diliyorum...Öpüldunuz kızlar...

allah razı olsun canım..her zaman tek duam evlat için çabalayanlar için...

Amin canım...Moralını bozma Allahım kazasız belasız eşine kavuşmayı nasip etsin...Sonrada bebişine Emin ol son günler daha zor geçiyor...Yarın 10.günüm olucak ve git gide zorlaşıyor beklemek

teşekkürler canım herşeyin hayırlısı bakalım,6.günüm.bugün belim ve karnımda agrı var bilemiyor işte insan acaba adet öncesi sendrommu yoksa bebekmi tutunuyo .

Kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...Çok üzgünüm...Testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...Lütfen bu gece benim içinde dua edin...İnanın dualarınıza çok ihtiyacım var...Adım Dilek Akıncı...Dua ederseniz bu isme edersiniz

canım benim yaaaaa ama derler ki yerleşme kanamasıı hemen niye çöktün yarını sabırsızlıkla beklicem kötü şeyler getirme aklına lütfen bak çoğu yerleşme kanaması der ona, çünkü leke o kan değil tabiki hemen edicem sana dua içini ferah tut lütfennn :44::44:

kızlar ben geçirdim o günleri çok zor geçiyor geçmiyor bile Allah sizede kolaylık versin .inş. hepinizin sonuçlar pozitif olurAllah gönlünüze göre versin canlarım..

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlııııııııııııııııııııııııııı olsuuuuuuuuuuuuuuuunn çokk sevindimmmm

senin kaç embriyon transfer edilmişti.kalitesi nasıldıııııııı.anlatırmısıınnn

maiiiiiiiiii
canımmmm lütfennnn takılmaa o kanamaya yaaa.bence güzel şeylere işaret oo..ben inanıyorum pozitif olacağına çünkü sen çok iiiii temiz kalpli bir insansınnnnnn...lütfen üzülmeeeeeeeee

Son düzenleme:
iki embriyo transfer edildi biri birinci diğeri ikinci kaliteydi.ağrılarım vardı halada var kasıklarımda batmalarımda var.göğüslerim acayip şiştiler ve acıyolardı dokunamıyordum.

kafana takma benımde aynı lekelenme bendede oldu ve suanda 15 haftalık hamileyım....ilk denememdı ve mutlu son insaallah senınde öyle olur...

Ne olursun kendini üzme hayırlısı neyse o olsun dualarım seninle tüm kalbimle..................................

Güzel Allahım hepinizden bir değil bin defa razı olsun...Kendimi o kadar güçsüz hissedıyorumki size anlatamam...Yazdıklarınızı okumak iyi dualarınızı almak beni çok mutlu etti....Elif seninde bebek haberini okudum canım korkunç derecede mutlu oldum....Allahım senide karnındaki meleğide korusun...Darısı tüm isteyenlerin başına...Hepinizi çok seviyorum...Allah hepimizin yanında olsun...Şuan için kanama yok korku içinde bekleyişim devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…