merhaba tatlı anne adayları.hamileleri tebrik ediyorum test gününü bekleyenlere hayırlı güzel sonuçlar diliyorum..benimde 14 şubatta transferim oldu çok şükür pozitif sonucu aldıkbenden size tavsiye hep olumlu düşünün pozitif olun..benim doktorum 6 ve 7. günlerde yerleşmeye başlar embriyolar demişti nitekimde öyle olmuştu çünkü ben hissetmiştim :) elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum hep halada devam ediyorum.çünkü pozitif almakla bitmiyo inanın hep bekleyiş değer artıcakmı kese görülcekmi falan...
allahım bu yola baş koymuş bütün kullarını sevindirsin inşallah...hayırlı cumalar
allah razı olsun senden inşallah duaların kabul olur.senin de transfer günün salı değilmiydi caım yaaaa
yok canım benim pazartesi oldu tarnsferim 4. gün mü oluyo bugün 5 mi bilemedim ama test tarihim 12 mart:26::26:
benimde salı oldu banada 12 mart dediler.bende şu anda pek bi belirti yok.sen kasıklarımda ağrı var demişsin nasıl bir ağrı bu canım yaaa...
Bune güzel bir haberTebrikler canım Allahım mutluluğunu tamamına erdirir inş. Güzel bir malilelikten sonra bebeğine kavuşmanı dilerim Allahımdan Bizler içinde dua et...Bu güzel yazıları okumak hepimizi pozitif yönde etkiliyor
Amin canım...Moralını bozma Allahım kazasız belasız eşine kavuşmayı nasip etsin...Sonrada bebişineEmin ol son günler daha zor geçiyor...Yarın 10.günüm olucak ve git gide zorlaşıyor beklemek
arkadaşlarrrr yarın test günümmmm lütfen dua edinnnnnn.............
Kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...Çok üzgünüm...Testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...Lütfen bu gece benim içinde dua edin...İnanın dualarınıza çok ihtiyacım var...Adım Dilek Akıncı...Dua ederseniz bu isme edersiniz
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canım allah hayırlısıyla kucağına aldırsın
nasıl hissettin canım ağrı mı vardı benim ağrıyo 2 kasığımda derinden derinden bugün 5.günüm
bizler için de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş tatlım:87::87::87:[/QUOTE
amiinn...inşallah canım hep duamdasınız benim batmalarım olmuştu yemek yemek için sandalyeye oturduğumda dahada artıyordu batma.ama hep olumlu düşündüm sizde öyle yapın hayırlı sonuçlar alırsınız hepiniz inşallah
Kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...Çok üzgünüm...Testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...Lütfen bu gece benim içinde dua edin...İnanın dualarınıza çok ihtiyacım var...Adım Dilek Akıncı...Dua ederseniz bu isme edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?