kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...çok üzgünüm...testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...lütfen bu gece benim içinde dua edin...inanın dualarınıza çok ihtiyacım var...adım dilek akıncı...dua ederseniz bu isme edersiniz
canımm cook sağollllll ..analtılamıyacak bir duygu patlaması o an allah sana da nasip etsin ... de bu arada moralin neden bozuk neden nefes darlığı cekiyorsun neler oluyor neden diyazam vurdu dr sana offf şaşalak oldum okuyunca bana yaz bunlarııı....
lütfennn stress yapmaaaaaaaaaaa pozitifi göreceksinnnnnn .....o anı sende yaşayacaksınnnnnnnn......
Canım Sevincim 2 gündür nefes darlığı çekiyordum.Dün o kadar şiddetli olduki artık boğulcak gibi oldum birde üzerıne kuru öksürük tuttu...Ne yapıcamı şaşırdım..Memorialı aradım buraya gel dediler..Ben tekirdağdayım gelmem sakıncalı olabilir dedim.Neyse bir dahiliyeciye git dedıler...Özel hastaneye gittik apar topar.Adam sırtımı dinledi bişey yok.Ciğerlerde bişey yok.Hemen diyazem vurun sinirsel dedi...Eşimde bende allah allah oldukneyse iğne vuruldu.O esnada eşim bir tartışma yaşadı acilde hiç birşeyım yokken gittim orda baygınlık geçirdim...Nefes darlığı için gittim sinir hastası olduk çıktık...Özel odaya aldılar biraz yattık...Çıktım eve geldim...Doktor bu iğne seni rahatlatıp uyutucak nefes darlığında geçicek dedi..Gece 12 oldu bende hala uyku yok...Nefes darlığı devam ediyor..Gece rahat nefes almak için 2 yastığı üst üste koydum bol bolda su içtım boğazlarım kuruyup öksürük tutmasın diye...Sabah bir kalktım boğazlar kabarmış...Faranjit olmuşum Boş yere diyazem vurmuşlar...Bugün başka doktordan randevu almıştım onuda iptal ettim...Evde eşim özel kürler hazırladı rahatlatıcı...Şimdi çok daha iyiyim canım...İnan Tüp bebek tedavim başladığından bu yana hiç bu kadar sıkılmamıştım..Dua ettik Allaha sığındık çok şükür bugün daha iyiyim canım...
arkadaşım merhaba çok geçmiş olsun benim henüz dün oldu transferim ama boğazım aynı seninkisi gibi faranjit olmuşum bende ne yapacağımı bilemiyorum şu bitkisel kürleri bana yazarsan çok mutlu olurum.
arkadaşım merhaba çok geçmiş olsun benim henüz dün oldu transferim ama boğazım aynı seninkisi gibi faranjit olmuşum bende ne yapacağımı bilemiyorum şu bitkisel kürleri bana yazarsan çok mutlu olurum.
Canım 2 bardak su , bir çay bardağı sirke , bir tatlı kaşığı kimyon , bir tatlı kaşığı kekik...Bunları kaynat..Soğuduktan sonra sık sık gargara yap..Yutma..Gargara yaptıktan sonra dışarı at...Benim boğazımı ve ağzımın içini temizledi canım...İnş. sanada faydası olur...yutmadığın için hiç bir zararı olmaz...Rahatlıkla yapabilirsin...Bu arada Transferinde hayırlı olsun canım...
mai sakin ol...
Leke gebelik belirtisidir de aynı zamanda... üzgün olmaaaa noluuuuuuuurrrrr.: (
: ) gül...
Yarın sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olacak buna inan..
mai canım Allah razı olsun.Rabbim sanada güzel haberler almayı nasip eder inş.canını hiç sıkma canım.Rabbim verecekse o bebeği sana başına ne gelirse gelsin hiç bişey olmaz.dua edelim canım hayırlısı olsun.
allah hepimizin yardimcisi olsun
hamile olan arkadaslar hayirli olsun allah kucaginizada almayi nasip etsin
hamile haberleri almak cok iyi geliyo bana
bende allah izin verirse bu ay basliycam tedaviye
benimkisi pgd li olcak ama kocamda genetik problem oldugu icin ne olur banada dua edin
tipsal olarak sansim sizden daha az
ama allah buyuk ben inaniyom olacagina
ruyamda hep iyi seyler goruyom
epiniz allaha emanet olun dualarinizda benide unutmayin
Güzel Allahım hepinizden bir değil bin defa razı olsun...Kendimi o kadar güçsüz hissedıyorumki size anlatamam...Yazdıklarınızı okumak iyi dualarınızı almak beni çok mutlu etti....Elif seninde bebek haberini okudum canım korkunç derecede mutlu oldum....Allahım senide karnındaki meleğide korusun...Darısı tüm isteyenlerin başına...Hepinizi çok seviyorum...Allah hepimizin yanında olsun...Şuan için kanama yok korku içinde bekleyişim devam ediyor
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...Çok üzgünüm...Testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...Lütfen bu gece benim içinde dua edin...İnanın dualarınıza çok ihtiyacım var...Adım Dilek Akıncı...Dua ederseniz bu isme edersiniz
STDT tazecik anne adayımız nasılsın
buarada benim kasıklarımda ağrı var napcaz bugün transferimin 5.günü
Ammmiiinnn Allah sizden razı olsun...hepimiz sağlıklı ve gebeşşş olalımmm....Çoooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmm
allah ikinizide sağlık versin ..................
Canım Sevincim 2 gündür nefes darlığı çekiyordum.Dün o kadar şiddetli olduki artık boğulcak gibi oldum birde üzerıne kuru öksürük tuttu...Ne yapıcamı şaşırdım..Memorialı aradım buraya gel dediler..Ben tekirdağdayım gelmem sakıncalı olabilir dedim.Neyse bir dahiliyeciye git dedıler...Özel hastaneye gittik apar topar.Adam sırtımı dinledi bişey yok.Ciğerlerde bişey yok.Hemen diyazem vurun sinirsel dedi...Eşimde bende allah allah oldukneyse iğne vuruldu.O esnada eşim bir tartışma yaşadı acilde hiç birşeyım yokken gittim orda baygınlık geçirdim...Nefes darlığı için gittim sinir hastası olduk çıktık...Özel odaya aldılar biraz yattık...Çıktım eve geldim...Doktor bu iğne seni rahatlatıp uyutucak nefes darlığında geçicek dedi..Gece 12 oldu bende hala uyku yok...Nefes darlığı devam ediyor..Gece rahat nefes almak için 2 yastığı üst üste koydum bol bolda su içtım boğazlarım kuruyup öksürük tutmasın diye...Sabah bir kalktım boğazlar kabarmış...Faranjit olmuşum Boş yere diyazem vurmuşlar...Bugün başka doktordan randevu almıştım onuda iptal ettim...Evde eşim özel kürler hazırladı rahatlatıcı...Şimdi çok daha iyiyim canım...İnan Tüp bebek tedavim başladığından bu yana hiç bu kadar sıkılmamıştım..Dua ettik Allaha sığındık çok şükür bugün daha iyiyim canım...
ahh kıyamam ben sana yaa sana neden diyazam vurulmuş hala aklım almıyor ...faranjit oldum diyede üzülme sakın ben transferden sonra faranjit oldum hatta bademciklerimin üstü beyaz beyaz oldu tuzlu su gargarası yaptım 2 günde toarlanmıştım ...şimdi de şiş .
lütfen kendini bu kadar sıkma rahat olmaya calış Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın..
relax ol .......olacakkkkkkkkk herşey güzel olacak....
arkadaşlarrrr yarın test günümmmm lütfen dua edinnnnnn.............
Kızlar az önce kahve rengi bir leke geldi ve adet olucakmışım gibi kasıklarımda hareketlilik var...Çok üzgünüm...Testimi yarın hemen yaptırmamı söylediler hastaneden...Lütfen bu gece benim içinde dua edin...İnanın dualarınıza çok ihtiyacım var...Adım Dilek Akıncı...Dua ederseniz bu isme edersiniz
STDT canım allah bin kere razı olsun senden.Benim için yasin okumuşsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bebişlerini inş.herkesin iyi haberlerini alırız inş.
Canım 2 bardak su , bir çay bardağı sirke , bir tatlı kaşığı kimyon , bir tatlı kaşığı kekik...Bunları kaynat..Soğuduktan sonra sık sık gargara yap..Yutma..Gargara yaptıktan sonra dışarı at...Benim boğazımı ve ağzımın içini temizledi canım...İnş. sanada faydası olur...yutmadığın için hiç bir zararı olmaz...Rahatlıkla yapabilirsin...Bu arada Transferinde hayırlı olsun canım...
saolasın allah razı olsun. bu arada bence sen hamilesin ve bugün bize bu müjdeli haberi burdan vereceksin ve bizlere umut olacaksın içimden bir ses böyle diyor. bizi çok bekletme olurmu..
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?