Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

mai canım Allah razı olsun.Rabbim sanada güzel haberler almayı nasip eder inş.canını hiç sıkma canım.Rabbim verecekse o bebeği sana başına ne gelirse gelsin hiç bişey olmaz.dua edelim canım hayırlısı olsun.

allah hepimizin yardimcisi olsun
hamile olan arkadaslar hayirli olsun allah kucaginizada almayi nasip etsin
hamile haberleri almak cok iyi geliyo bana
bende allah izin verirse bu ay basliycam tedaviye
benimkisi pgd li olcak ama kocamda genetik problem oldugu icin ne olur banada dua edin
tipsal olarak sansim sizden daha az
ama allah buyuk ben inaniyom olacagina
ruyamda hep iyi seyler goruyom
epiniz allaha emanet olun dualarinizda benide unutmayin

mai sakin ol...

Leke gebelik belirtisidir de aynı zamanda... üzgün olmaaaa noluuuuuuuurrrrr.: (

: ) gül...

Yarın sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olacak buna inan..

mai sakin ol...

Leke gebelik belirtisidir de aynı zamanda... üzgün olmaaaa noluuuuuuuurrrrr.: (

: ) gül...

Yarın sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olacak buna inan..

Allah razı olsun...Herşeyin hayırlısı...

Duaların için Allahım razı olsun...Bişey diyemıyorum boşlukta gibiyim...Yarın ola hayrola...

Allah yar ve yardımcınız olsun...Allahım ne istemışte olmamış...Ona sığının...Tabiki bizde dua ederiz...Burda her zaman dua ettik bizim durumumuzdaki arkadaşlarımıza sizede ederiz...Üzülmeyın...Tedaviniz inş. hayırlı olur...

buraya yarın kocaman HAMİLEYİİMMMMMMMMMMM diye yazaksın bakta görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bu topic bize uğurlu geliyo arkadaşlar herkes sırayla güzel haberlerini yazıyo, elifcim allah tamamına erdirsin çok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallahhhhh bize de dua etmeyi unutma bu aradaa

dilekcim bugece senin içinde dua edicem.bugünde benim 6. günüm transferimde.buakşam bende çokkkk üzüldüm sancım vardı kanamam oldu hemen doktoru aradım az az kanamm geldi.agladım hemen .doktorumu aradım hemen doktorum eger devam ederse yarın bakılcak bakalım benim içinde dua edinnn olurmu .

STDT tazecik anne adayımız nasılsın
buarada benim kasıklarımda ağrı var napcaz bugün transferimin 5.günü

yemin ederim hala şaşkın ördek gibiyim ...karmakarışık duygularla boğuşuyorum eşime sürekli beni dürtsene diyorum...şaşkınlık dışında cok iyiyim ...sizin için dua ediyorum her daim ama her daim...

Çoooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmm
allah ikinizide sağlık versin ..................
Ammmiiinnn Allah sizden razı olsun...hepimiz sağlıklı ve gebeşşş olalımmm....

canım lekelenmişsin olsun sen değilmiydin harika bir belirti diyen evet harika bir belirti...bu arada regl ağrılarıda normal...
yarın test yaptıracakmışsın senin için dua edeceğim birazdan ......Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah olacak inşallah....haber ver mutlaka......
gönlüm ruhum dualarım seninleeeeeee

günaydın günaydın günaydınnnn:103::103::103::123:
bugün benim doğumgünüm kızlarrrrrr hamiş heberlerinizi verin de yüzüm gülsün azcıkk

STDT canım allah bin kere razı olsun senden.Benim için yasin okumuşsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bebişlerini inş.herkesin iyi haberlerini alırız inş.

arkadaşlarrrr yarın test günümmmm lütfen dua edinnnnnn.............

elif bugün test günün olumlu sonucu bekliyoruz allahın izniyle inşallahhhhh yarabbbimmmm inşallaahhhh

dilekcim senin için de bugün çok önemli ben senin için olumsuz düşünmüyorum hayırlısıyla sen de olumlu sonuçla geleceksin canım allahın izniyle, 4 gözle bekliyorum seni de

STDT canım allah bin kere razı olsun senden.Benim için yasin okumuşsun.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder bebişlerini inş.herkesin iyi haberlerini alırız inş.

tazecik anne nasılsın canım nasıl hissediyosun kendini içinde melek var,
hep o hissi merak etmişimdir nasıl bişey diye şuan da bişey hissedemezsin herhalde ama ne biliyim bi kıpırdanmalar vvardır herhalde anlatsana biraz

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm.rabbime sonsuz şükürler olsun.inş.sizlerde güzel haberler alırsınız darısı başınıza.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

cannnnıımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnn inan acayip sevindim ancak tebrik yazabiliyorum mai ye takıldı aklım inşallah onun içinde sevinirizzzz.....
ooohhh bu topik uğurlu gelecekkkk herkezler gebeş olacakkkkkkk
tekrar tebrik ederim seni ve eşini Allah kucağına almayı nasip etsin ... hepimizin nasip etsin
bu arada hiç önemli değil senin için ve burdaki tüm anneciklere her zaman okurum Allah kabul etsin hepimizin dualarınıııı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…