Canlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm birkez daha TEYZEEEEEEE oluyorsunuz HamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÖnce güzel Allahıma binlerce kere şükürler olsun...Sonrada sizlerden binlerce kere razı olsun ve hepinizin kucağını Yaradanım doldursun...Hamile kaldım ama son güne kadar sizlerleyim ve hepiniz içinde dua edicem...
11. Gün Kan değerim 139
Canlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm birkez daha TEYZEEEEEEE oluyorsunuz HamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÖnce güzel Allahıma binlerce kere şükürler olsun...Sonrada sizlerden binlerce kere razı olsun ve hepinizin kucağını Yaradanım doldursun...Hamile kaldım ama son güne kadar sizlerleyim ve hepiniz içinde dua edicem...
11. Gün Kan değerim 139
11. Gün Kan değerim 139
yaşasınnnn mai süper mi süper özelden de yazdım sana cook mutluyuz bu topik coook uğurlu vallahiii ayağımı mı sürüdüm neeeeeeee topik gebeş kaynıyor inşallah daha da coğalacakkkk.....Allahın izniyleeeeeee
cok sevindimmmmmm hemde cokkkkkkk
stdt ne olurrrrrsunuzzz bizede dua edinnnnn bende çok istiyorum güzel haber almayıı yaaaaa.ayyyy ne güzell yaaaaa
yaşasınnnn mai süper mi süper özelden de yazdım sana cook mutluyuz bu topik coook uğurlu vallahiii ayağımı mı sürüdüm neeeeeeee topik gebeş kaynıyor inşallah daha da coğalacakkkk.....Allahın izniyleeeeeee
cok sevindimmmmmm hemde cokkkkkkk
11. Gün Kan değerim 139
Amin Elifciğim...İnş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleğimizi..Dile kolay tam 10 sene bekledik bu güzel an için...Rüyada gibiyim hala...
MAİ_İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
gözlerime inanamıyorum şuan kalp krizi geçireceğim çok yakın arkadaşımmışsın gibi sevindim inanmıyorum allahım sana bağışladı dün abdestliyken sana da dua etmiştim burdaki kızlarda saolsun dualarını eksik etmediler yer gök dua ileymiş
allahım sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın
nazarlar değmesin
sakın bizi bırakma bu topiğin sahibi olarak geliyoruz peşinden
darısı hepimize hiç olumsuz bişey görmedi bu topik bravo valaa
MAİ_İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
gözlerime inanamıyorum şuan kalp krizi geçireceğim çok yakın arkadaşımmışsın gibi sevindim inanmıyorum allahım sana bağışladı dün abdestliyken sana da dua etmiştim burdaki kızlarda saolsun dualarını eksik etmediler yer gök dua ileymiş
allahım sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın
nazarlar değmesin
sakın bizi bırakma bu topiğin sahibi olarak geliyoruz peşinden
darısı hepimize hiç olumsuz bişey görmedi bu topik bravo valaa
canımm acaba bizde böyle hamileyiz diye haykırabilecekmiyiz burada tek embriyolarlaaaaaaaaaa.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?