Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

elif ismailll tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel ya bizede dua et lütfeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn.çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...allahım bizede yaşat ne olursuunnnnn..:

Canlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm birkez daha TEYZEEEEEEE oluyorsunuz Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Önce güzel Allahıma binlerce kere şükürler olsun...Sonrada sizlerden binlerce kere razı olsun ve hepinizin kucağını Yaradanım doldursun...Hamile kaldım ama son güne kadar sizlerleyim ve hepiniz içinde dua edicem...

11. Gün Kan değerim 139

MAİ canım çok çok sevindim senin adına.Rabbime sonsuz şükürler olsun meleğin tuttu işte seninde.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş.

Amin Elifciğim...İnş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleğimizi..Dile kolay tam 10 sene bekledik bu güzel an için...Rüyada gibiyim hala...

first heaven arkadaşım valla daha şoku atlatamadım.karmakarışık duygular içindeyim.Rabbim herkese nasip etsin inş. bu duyguyu.

Çoooooooooooooooooooook sevindim sabahtan beri bu haberi bekliyodum inan aranıza yeni katılmama ragmen kendim hamile kalmış gibi çok sevindim hayırlısı olsunnnnnnnnnnnn

maiiii demiştimmm sanaaaa allahım çookk güzel bi haberrrr çookkk duygulandımmmm yaaaaa.ne olurrrrr çok mutlu olllllllllll yaşasııııınnnnnnnnnnnnn..bizede dua lütfen bol bolllllllllllllll.allahım bizede nasip etsinnnn..

çok sevindim mai sırf seni merak ettigim için girdim.dün gece yatmadan kendim ,senin ve tüm tedavi olanlar için ama seni ve kanamam oldugu için kendime ayrıca okudum dua.hayırlı olsun canımmm çok sevindim .benim kanamam durdu ama kasıklarıma sancı giriyooo bakalımm.bugün tam 1 hafta oldu .

Ya kızlar sizlere nasıl dua etsem azdır..Emin olun hepiniz için ayrı ayrı dua edicem...Testınızden birgün önce yazın...Aptestimi alıp hepiniz için dua edicem...Allahım hepinizin gönlune göre versın...Bu arada adet ağrısı gibi sancısı olanlar sakın korkmasın...Şu 2 gündür yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız..Bazı insanlar bebeğin tutunduğunu hissetmezmiş bile..Bende öyle olmadı.Metebolizman alt üst oldu...adet sancısı gibi bir ağrı , nefes darlığı , bütün vücudumda hassasiyet ve son olarakda dün gece gelen kahve rengi leke..Bunları yazıyorumki sizlerdede olursa korkmayın...Bir yanım bebeğim tutundu bana sinyal yolluyor derken diğer yanım terslık var heveslenme diyoru...ama ben kanama olayına kadar hep pozitiftim...Sadece dün sarsıldım biraz...Bugün ise bayramımız oldu Canlarım ben şuan gripten tam olarak bebeğime odaklanamadım ama çok değişik bir duygu...Allahım hepinize tattırsınız.... Sizi Çokkkkkkkkk Seviyorummmmmmm Sıra sizlerde hergün biriniz yüzümüzü güldürsün..Ayrıca bu topic açarken bu dönemi birlikte geçiririz diye düşünuyordum...ama şimdi bakıyorum da bu topic hepimize hayırlı geldi...Şükürler olsun Yarappim...

yaşasınnnn mai süper mi süper özelden de yazdım sana cook mutluyuz bu topik coook uğurlu vallahiii ayağımı mı sürüdüm neeeeeeee topik gebeş kaynıyor inşallah daha da coğalacakkkk.....Allahın izniyleeeeeee
cok sevindimmmmmm hemde cokkkkkkk

stdt ne olurrrrrsunuzzz bizede dua edinnnnn bende çok istiyorum güzel haber almayıı yaaaaa.ayyyy ne güzell yaaaaa

stdt ne olurrrrrsunuzzz bizede dua edinnnnn bende çok istiyorum güzel haber almayıı yaaaaa.ayyyy ne güzell yaaaaa

Canım test günlerinizi yazın söz veriyorum edicem ben...stdt yani sevinçte dua eder...Sizlerde güzel haberler alırsanız mutluluğumuz tmm olucak..Lütfen pozitif olun...Karnınızdaki meleğe sım sıkı sarılın Gerisinide Allaha bırakın

transferim ayın 1 indeydi işte 12 mart galiba test tarihimmmm

Bize test günün yaklaşınca hatırlat canım benim...Son geceniz hep birlikte dua edip dua ile uğurluycaz sizleri teste inş.

Amin Elifciğim...İnş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleğimizi..Dile kolay tam 10 sene bekledik bu güzel an için...Rüyada gibiyim hala...

MAİ_İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
gözlerime inanamıyorum şuan kalp krizi geçireceğim çok yakın arkadaşımmışsın gibi sevindim inanmıyorum allahım sana bağışladı dün abdestliyken sana da dua etmiştim burdaki kızlarda saolsun dualarını eksik etmediler yer gök dua ileymiş
allahım sağlıklı sıhatli kucağına aldırsın
nazarlar değmesin
sakın bizi bırakma bu topiğin sahibi olarak geliyoruz peşinden
darısı hepimize hiç olumsuz bişey görmedi bu topik bravo valaa

Asla birtanem sizleri bırakmam...Hep yanınızda olup size Dua edicem ve mutluluğunuzu da sizinle birlikte yaşıycam Hepiniz dua ettiniz biliyorum...Allahım kabınızın güzelliğinin karşılığını versin Şimdi güzel haber sırası sizden hepinizden güzel haberler bekliyorummmmmm

dilekçim yani o lekelenmeler yerleşmeymiş dimi,
benimde adet olacakmış gibi ağrılarım var korkuyorum ama hiç aklıma olumsuz bişey gelmiyo sanki meleğim benimle gibi aklıma olumsuzlukları getirmiyo
merkezde mi yaptırdın tahlili
pazartesi bir daha istemişlerdir dimi

canımm acaba bizde böyle hamileyiz diye haykırabilecekmiyiz burada tek embriyolarlaaaaaaaaaa.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım benim vallah ben bu topiğin uğurlu olduğuna inandım her giden pozitifle geldi sıra bizde tatlım ama ben cumartesiyi beklemicem perşembe yaptırcam gizli yaptırcam en yakın arkadasımla gidicem bi de sen biliyosun bu sırrımı
MAİ görmesin kızar erken diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…