canım benim vallah ben bu topiğin uğurlu olduğuna inandım her giden pozitifle geldi sıra bizde tatlım ama ben cumartesiyi beklemicem perşembe yaptırcamgizli yaptırcam en yakın arkadasımla gidicem bi de sen biliyosun bu sırrımı
MAİ görmesin kızar erken diye
ya benimde eşimin doğum günü çarşamba transfere göre 9.ama 8.günü oluyor bende aslında istiyordumki o gün yaptırayım pozitif sonuç alırsam hediye olarak vermek isterdim ama bilmiyorum sence ne yapayımmm.
stdt ne olurrrrrsunuzzz bizede dua edinnnnn bende çok istiyorum güzel haber almayıı yaaaaa.ayyyy ne güzell yaaaaa
canım benim o gün de çıkmayabilir boşu boşuna moralin bozulur yaaa sen cuma yaptır bence
en azından 10.günü yaptırmalısın yada 11.
bugün de benim doğumgünüm biliyomusun
Çılgın anneler sizi : ) Madem erken yaptırcaksınız kan testi yaptırın ve en az 10.günü bekleyın...sonra çıkmaz moralınızı boş yere bozmayın...
Merhabalar Mai senin icin cok sevindim; tebrikler canim. darisi bekleyen herkesin basina. bir kac gn once kesfettim bu basligi. benimde test gunum yarin. Umarin senin gibi pozitif sonuc alirim. benimde tum adet belirtilerim var. Surekli agliyordum bugun olmadi diye kasiklarimda bir baski agri var sanki heran adet olacakmisin gibi. ama sen umut oldun bana. Benim ikinci denemem dondurulmuslarla insallah bende pozitif sonucu gorurum.
benimde bugün 7 günüm yani 10,da test yaptırıcam ama çok bunaldım ve bütün hırsımı eşimden çıkarıyorum ve hayırlısı diyorumm dualar hepberaber.............
Ya kızlar sizlere nasıl dua etsem azdır..Emin olun hepiniz için ayrı ayrı dua edicem...Testınızden birgün önce yazın...Aptestimi alıp hepiniz için dua edicem...Allahım hepinizin gönlune göre versın...Bu arada adet ağrısı gibi sancısı olanlar sakın korkmasın...Şu 2 gündür yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız..Bazı insanlar bebeğin tutunduğunu hissetmezmiş bile..Bende öyle olmadı.Metebolizman alt üst oldu...adet sancısı gibi bir ağrı , nefes darlığı , bütün vücudumda hassasiyet ve son olarakda dün gece gelen kahve rengi leke..Bunları yazıyorumki sizlerdede olursa korkmayın...Bir yanım bebeğim tutundu bana sinyal yolluyor derken diğer yanım terslık var heveslenme diyoru...ama ben kanama olayına kadar hep pozitiftim...Sadece dün sarsıldım biraz...Bugün ise bayramımız olduCanlarım ben şuan gripten tam olarak bebeğime odaklanamadım ama çok değişik bir duygu...Allahım hepinize tattırsınız.... Sizi Çokkkkkkkkk Seviyorummmmmmm Sıra sizlerde hergün biriniz yüzümüzü güldürsün..Ayrıca bu topic açarken bu dönemi birlikte geçiririz diye düşünuyordum...ama şimdi bakıyorum da bu topic hepimize hayırlı geldi...Şükürler olsun
bende sırf seni merak ettiğim için girdim hiç yazmadım ama hep seni takip ediyor yazdıklarını okuyordum benimde sanıyorum seninle aynı gün 23 .ünde transverim yapıldı ama ben cesaret edip kan testi yaptıramıyorum 2gündür çok aşırı kasık ağrısı ve koyu akıntım var adet olacam zannediyorum ilaçlarımı bile bırakmayı düşündüm idrar testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuk senin haberini alınca inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı dünya tatlısı bir evlat nasip etsin Allah ım sana rica etsem benim içinde dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah banada uğurlu gelirsin öpüyorum seni
merhaba kızlar benimde 26 sında transferim oldu bana göre 8.gün ama transfer gününümü saymıyoruz o zaman 7 oluyo sanırım bir belirtim yok dikkate alıncak 4.denemem dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 8 ve 7 hücreli birinci kalite bakalım hayırlısı ikizlerimi kaybetmiştim bunlar umarım annelik yapmama izin verirler alahım hepimize versin
arkadaşlar dün akşamdan beri belim ağrıyorrrrr.ne demektir bu yaa kötü bşiemiiii....sonra sol kasıkta da ağrı ve batma varrr.
benimde kasıklarım ağrıyo yuppiiiiiiiiiiiiiiii
delirdim
herkessss pozitifleriiii aldı ve çekip gittilerrrr miiii acabaaaaaaa.bomboş buralarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?