Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

ya benimde eşimin doğum günü çarşamba transfere göre 9.ama 8.günü oluyor bende aslında istiyordumki o gün yaptırayım pozitif sonuç alırsam hediye olarak vermek isterdim ama bilmiyorum sence ne yapayımmm.

canım benim o gün de çıkmayabilir boşu boşuna moralin bozulur yaaa sen cuma yaptır bence
en azından 10.günü yaptırmalısın yada 11.
bugün de benim doğumgünüm biliyomusun

stdt ne olurrrrrsunuzzz bizede dua edinnnnn bende çok istiyorum güzel haber almayıı yaaaaa.ayyyy ne güzell yaaaaa

kesinlikle merak etme dua etmezmiyim hiç her zaman edeceğim adını yaz canım bu arada sende etmeye devam et ve birde test günü hatırlat o günde edelim....hiç merak etme .....söz veriyorum

sağolun canlarım ya allah razı olsun sizlerden.adım ayşe.

canım benim o gün de çıkmayabilir boşu boşuna moralin bozulur yaaa sen cuma yaptır bence
en azından 10.günü yaptırmalısın yada 11.
bugün de benim doğumgünüm biliyomusun

canımmmmmmmmmmmmmmmmm mutluuuuuuuuuuuuuuuuuuu yılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr inşallah seneye bebişinle beraber kutlayacaksıınnnnnnnnnnnnnnn..nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offfffffffffff yaaaaaaaaaa geçmiyor günlerrrrrrrrr nasıl geçecek bu 5 gün yaaaaaaaa.............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Çılgın anneler sizi : ) Madem erken yaptırcaksınız kan testi yaptırın ve en az 10.günü bekleyın...sonra çıkmaz moralınızı boş yere bozmayın...

Çılgın anneler sizi : ) Madem erken yaptırcaksınız kan testi yaptırın ve en az 10.günü bekleyın...sonra çıkmaz moralınızı boş yere bozmayın...

Merhabalar Mai senin icin cok sevindim; tebrikler canim. darisi bekleyen herkesin basina. bir kac gn once kesfettim bu basligi. benimde test gunum yarin. Umarin senin gibi pozitif sonuc alirim. benimde tum adet belirtilerim var. Surekli agliyordum bugun olmadi diye kasiklarimda bir baski agri var sanki heran adet olacakmisin gibi. ama sen umut oldun bana. Benim ikinci denemem dondurulmuslarla insallah bende pozitif sonucu gorurum.

Canım benim hiç korkma...Bende hala kasıklarda ağrı var...İnş. sendende çok güzel haberler alıcaz...ah bir kendimi toparlayıp kalka bilsem hemen ibadet edicem...ama dökülüyorum gripten...Neyse söz veriyorum sana canım eğerki kalka bilirsem aptest alıp dua edicem senin için...Sana umut olabildiğim içinde ayrıca çok sevindim...Şimdi rahat ol ve tüm sevdiklerinden dua iste...Ben herkesten dua istemiştım...Akraba , arkadaş ya birininki tutmasa başkasınınki tutar...Sende içini rahat tut canım...

benimde bugün 7 günüm yani 10,da test yaptırıcam ama çok bunaldım ve bütün hırsımı eşimden çıkarıyorum ve hayırlısı diyorumm dualar hepberaber.............

benimde bugün 7 günüm yani 10,da test yaptırıcam ama çok bunaldım ve bütün hırsımı eşimden çıkarıyorum ve hayırlısı diyorumm dualar hepberaber.............

ayyy yazık kız adamaaa yapmaaa öyleeee.inşallah olacak canım hepimizin bu topik çok uğurluuuuu.RAHAT OLLLLL

merhaba kızlar benimde 26 sında transferim oldu bana göre 8.gün ama transfer gününümü saymıyoruz o zaman 7 oluyo sanırım bir belirtim yok dikkate alıncak 4.denemem dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 8 ve 7 hücreli birinci kalite bakalım hayırlısı ikizlerimi kaybetmiştim bunlar umarım annelik yapmama izin verirler alahım hepimize versin

Transferimiz aynı gün yapılmış.Evet ilk yapılan gün sayılmıyor çünkü bana 10 mart dediler tahlil tarihini.Gönlünü temez tut hayırlısı olsun inşallah....

akadaşlar benimde 28 şubatta transferim yapıldı. ilk denemem hiçbir belirtim yok sizlerin güzel haberlerini duydukça umutlanıyorum benide dualarınıza katın olurmu.allahım hepimizin yüzünü güldürsün 5 yıldır çabalıyoruz inşallah bu sefer sizler gibi bizimde yüzümüz güler...

arkadaşlar dün akşamdan beri belim ağrıyorrrrr.ne demektir bu yaa kötü bşiemiiii....sonra sol kasıkta da ağrı ve batma varrr.

herkessss pozitifleriiii aldı ve çekip gittilerrrr miiii acabaaaaaaa.bomboş buralarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…