Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Beni sayarsa ben halen burdayımmmmmm...............................
Ve bekliyorumm ama günler çok yavaş geçiyorrr....

senin kaçıncı günün melek .belirti falan varmı ..of ffff yaaaa geçmiyor gerçekten günler.evde neler yapıyosunuzzz nasıl geçiriyosunz günleriniziii

merhaba arkadaşlar, benimde dün oldu transferim, ilk denemem, tek embriyo...izmir ege üniversitesinde yapıldı...18 ekim test günüm...kızlar size danışmak istediğim şeyler var..ben yatmıyorum, bazen ayaklarım ıuzatıp oturuyorum , bi yandanda suçlanıyorum yanlış mı yapıyorum diye...hastaneden normal gündelik işlerinizi falan yapabilirsiniz dediler, hatta duş bile almanızda sakınca yokdediler...dün hastaneden gelince guslümü alıcaktım hemen, annem engelledi...bide wc de biraz oturuyorum ıkınmamak için bu sakıncalımıdır?siz neler yapıyorsunuz, duşunuzu ne zaman aldınız? amma çok sordum kusura bakmayın...bu arada hamile olan bütün arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum, sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirmeleri dileğiyle...

bende sırf seni merak ettiğim için girdim hiç yazmadım ama hep seni takip ediyor yazdıklarını okuyordum benimde sanıyorum seninle aynı gün 23 .ünde transverim yapıldı ama ben cesaret edip kan testi yaptıramıyorum 2gündür çok aşırı kasık ağrısı ve koyu akıntım var adet olacam zannediyorum ilaçlarımı bile bırakmayı düşündüm idrar testi yaptım negatif çıktı çok moralim bozuk senin haberini alınca inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı dünya tatlısı bir evlat nasip etsin Allah ım sana rica etsem benim içinde dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah banada uğurlu gelirsin öpüyorum seni[/QUOTE]

Canım benim inş. sende güzel haber alıcaksın...Ya kızlar inanın hamileyiz diye sevinemıyoruz...Sizlerin heyecanını bizde yaşıyoruz...Sizlerden mutlu bir haber aldıkmı bizde seviniyoruz...Allaha şükür henüz hiç hüzün yaşamadık Allahımda yaşatmasın...Burda birinin kalbi çok temiz ve duaları hep kabul oluyor gibime gelmeye başladı Tabiki dua ederim ne demek...adet olmadıysan korkma leke normal ama leke devam ediyorsa coraspini kesmen lazım...İhmal etme hemen testini yaptır canım...Çok öpüyorum seni Allahım yar ve yardımcın olsun

herkessss pozitifleriiii aldı ve çekip gittilerrrr miiii acabaaaaaaa.bomboş buralarrrrrrrrrrrrrr

Kesinlikle sizi bırakıp bir yere gitmıycem Çok hastayım kızlar...grip oldum ilaç alamıyorum...Ayakta duramıyorum...ama dualarım , kalbim hep sizinle...Bu arada bel ağrım ve kasığımda batma var demişsın...bu kötü değil tam aksine iyi belirtiler yat dinlen canım...İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alıcaz

Canım öncelikle transferın hayırlı olsun....Ben 3 gün sonra duş aldım...doktorlar yatmayın desede sen dinlenmene bak...Bak ben hamile olduğumu öğrendım ve hala çok oturmaya çekinıyorum..Çünku oturunca batma oluyor...Sürekli yatma ama ara ara yatarak dinlendir kendini.. Duş alırkende kasık altına sabun , şampuan falan kullanma kokuya duyarlılar canım...Rahatlarını bozma şimdiden Wc de çok zorlanmadıktan sonra oturmanın zararı olucağını sanmıyrum...Rahat ol ve bebişinle olan günlerinin tadını çıkart

Cok tskler canim. dayanamadim dun aksam gittim test yaptirdim malasef negatif. hayirlisi boyleymis diyorum ama uzulmemek elde degil. Artik yeni transfere hayirlisi.s
en memeorial de yaptirmistin degil mi? ne kadar tuttugunu ogrenebilir miyim.

günaydın kızlarrr
2 gündür sabah ezanı vakti bu batmalar uyandırıyo beni bi o yana bi bu yana dönüyorum kasığımda garip batmalar var uyanıp artık dua ediyorum,
ama adet sancılarım gibi değil daha başkaaaaa
öhööööööööööööö

Cok tskler canim. dayanamadim dun aksam gittim test yaptirdim malasef negatif. hayirlisi boyleymis diyorum ama uzulmemek elde degil. Artik yeni transfere hayirlisi.s

Hayırlısı olsun canım...Üzülme diyemıycem eminim üzüldüğüne bende üzüldüm senin için canım...ama önemli olan bunu bir an önce atlatıp tedavine devam etmen...Evet ben Memorialda yaptırdım ve çok memnun kaldım canım...Bizdede oldukça sorunlar vardı...Şükürler olsunki Memorialı seçerek iyi bir karar vermışız...1900 euro tedavi için alıyorlar...2500 civarındada ilaçlar tutuyor...Belki diğer merkezlerden biraz daha pahalı ama inan canım oraya gidince aradaki farkı anlıyorsun ve hiç bir şey kafana takılmadan kendini teslim ediyorsun...Bende 1 tane bile soru işareti olmamıştı merkez hakkında...Kesinlikle sanada tavsiye ederim canım...Allahım tez zamanda muradına erdirsin inş. canım...

Günaydın Canım

Bu belirtiler çok güzel dua et ve bebişine sım sıkı sarıl

moralini bozma canım yeni tedavine daha cesur başla melekler doğru zamanı bekliyo sana gelmek için demekki mevlam neylerse güzel eyler

Yarin normal hayatima donecegim baska carem de yok zaten. Benim aslinda iki denemelik daha dondurulmuslarim var su an gittigim merkezde ama bilmiyorum en bastan beri herkes memorial dedi. Anadolu yakasindayim calisiyorum diye bu tarafta yaptirdim ama bu sefer galiba tazelerle orada baslicam. Cok opuyorum ve dualarinizi bekliyorum.

Dualarım seninle..Hangi merkezde yaptırdın canım ?

Anadolu saglikta.

Canım işine karışmak istemem ama sen anadolu yakasında oturuyorsun ben tekirdağda...İnan hiç üşenmeden hergün o yolu gittik geldik...Memorialı düşün derim Bol şanslar birtanem , Allahım gönlundekini tez zamanda versin...

DİLEKCİM gecen nasıl geçti pek uyumadın herhalde gece burdaymışsın sabahta erkencisin
günün ilk annesi duygularını alalım lütfen

çok sağol taze annem...inşallah bende senin gibi bebişimin haberini alırım..bu arada gelmiş geçmiş olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah..

DİLEKCİM gecen nasıl geçti pek uyumadın herhalde gece burdaymışsın sabahta erkencisin
günün ilk annesi duygularını alalım lütfen

Valla dökülüyorum canım...Uykum var ama uyuyamıyorum...Üst solunum yollarında enfeksiyon var...İlaç kullanamıyorum vitaminler , bitki çayları oda hemen iyi yapmıyor...Ne yapıcağımı şaşırdım..

Sen nasılsın ? Sancılar devam ediyormu ?

herkese günaydınn nasılsın arkadaşlarım ben bugün nedense ümitsiz bi şekilde uyandım mutsuz bi şekilde ama neden bilmiyorummmm.pek keyfim yok yani anlayacağınızzzz.şu sol tarafımdaki hassasiyetlik beni korkutuyorrrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…