Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

O hassasiyet seni korkutmasın seni mutlu etsinnnnnnnnnnn boş yere canını sıkmışsın...Hassasiyet varsa orda tutunmaya çalışan bir melekte vardır Sakın canını sıkma dua et ve içini rahat tut tatlım

bilmiyorum ya maiciğimmm bilmiyorum çok karışığıımmmmm...offfff rabbim yardım et lütfeennnn

Bu sabah bende bir tuhaf uyandım .... Bide hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne batma hiç birşey tuhafım yani hep dua ediyorum.....

Kızlar sakinleşirmısınız Canlarım herkeste aynı belirtıler olmaz...Hatta hiç belirtisi olmadanda hamile kalanlar var...Relaxxxxxxxxx

sağol allahım razı olsun senden yaaa.ne kadar iyisiinn.korkuyorumm ben biraz biraz yaklaştıkça gakiba.9 yıllık evliyiiiiim ben 6 yada 7 kez aşılamam ve 2 kez negatif tüpbebek denemem var bu kez olsun istiyorummm rabbimden.bu da olmazsa ne yaparım ben hem maddi hem manevi.bu 9 yılda çok şey yaşadım çok paralar döktüm .her yönden yıprandımmm çok savaş verdim kendimlee.ayyyyy çok duygusalımm bugün ve şu anda gözyaşlarıma hakim olamıyorummm.inşallah bi hafta sonra mutluluk gözyaşlarım olur bunlarr lütfenn dua edin..:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

aysosman seni okadar iyi anlıyorumki.ben 3 seneleik evliyim. son bir senedir tedavi ile ugraşıyoruz.bu benim daha 2. tüp bebek denemem.ama bu bile yıpratıyor insanı.ama bu süreçte kadınlar kulübü olsun,gittigim merkezler,hastahaneler olsun bizim gibi niceleri var.20li yaşlardakide 40 lı yaşlardakide her kesimden insanların tek dilegi anne olabilmek.psikolojik açıdan gerçekten çok zor bir süreç.ama her tedavide biraz daha olgunlaşmıyormuyuz?ve canım herşeyin bir zamanı oldugu düşüncesindeyim.sana tavsiyem bu bekleme sürecinde bolca dua et,film izle,nette dolaş ,uzan kuzucun için.kitap oku .ben ilk tedavimde ayşe aydının anne anneeeee oluyorumunu okudum.tüp bebek tedavi sürecinde yaşadıklarını,duyguları okadar yalın anlatmışki kesinlikle tavsiye ederim.benim için okadar zor bir dönem ki 2. tedavim bu ,eşim iş nedeniyle antalyada orada yaşıyacagız ama ben tedavi gördügüm için süreç nasıl işler bilemiyorum.evimde degilim.düzünim yok.eşimi özlüyorum ,ama ablamın 3 aylık bebişi var o bana müthiş iyi geldi test günüme kadar buradayım.ablam ,eniştem sagolsun çok iyi ve ilgililer.her zorlugun bir güzelligi vardır degilmi?

canım sağol biliyorumm bunları ama gelde hakim ol kendine çok zor gerçekten çok zor ....ne biliimm bu kez hiçç olumsuz düşüncem yoktu takii bugüne kadar ...ama devam savaşa ne yapalım alınyazımız buu..iyiki burası var iyiki sizler varsınızz.çünkü beni en iyi anlayanlar sizlersinizzz.allahım hepimize yardım etsinnn.herkesin kucağını doldursun rabbimm.

amin hayırlıysa inşallah olsun.sana bir kitap önerdim ya o kitabı ben okuduktan sonra eşimde okumuştu .en azından neleryaşadımızı daha iyi anlıyorlar .

aynı duygular bendede var canım herşeye sinirleniyorum karnım ağrıyo hertarafım dökülüyo sanki adet olacak gibiyim ama mai nin de başına gelmiş aynı şeyler ve biliyorsun şuan hamile bende ona yoruyorum böylelikle mutlu oluyorum test günün ne zamandı?

12 mart canım senin durumda anlatırmısın .embriyolarını ne zaman transfer olduğunuuu..allahım yardım et rabbim..

inşallah bu resmi de bende burda koyabiliriiimmmm

Canım benim ne olursun sakin ol Sen 9 yıllık ben 10.5 yıllık evliyim...Şuan 32 yaşındayım..Seni öyle iyi anlıyorumki birtanem...Sizler çok şanslısınız büyük şehirlerde tedavinizi yaptırabiliyorsunuz...Benim eşim asker...Bir orda bir burda aşılama yaptırdım ama uyduruk bir muaynehanede...Düşün yani tedavi yaptırabilmek bile bir velinimet...İsteyıpte yaptıramıyan nice insanlar var...Şuan tekirdağdayız...2 senemiz daha vardı...yaza doğru tedavimi yaptırırım rahat rahat diyordum...Tayinler bir açıklandı...Eşim tayinci ve Güney doğuyaDelirdim...Şoka girdim...Değil çocuk yapmak belki 2 yıl ben eşimın yanına bile gidemıycem...O ay hemen hadi yürü dedim tüp bebek için İstanbula gidicez...Olurmu olmazmı derken eşime emri vaki yaptım ve soluğu Memorialda aldık...Allahıma şükürler olsunki bana acıdı...Belkide bu ilk ve son şansımız olucaktı...Şükürler olsun yüzüme baktı...Onun için halinize şükredın kızlar...İnş. bu seferde olur ama olmadı ? Yılmak yok...Maddi manevi kendini dinlendırıp tekrar yapıcaksın...ama ben inanıyorum olucak...Dua et ve Allahıma sığın ne olursun ben hep öyle yaptım...Hiç birşey yapamazsan al bir tesbih eline besmele çek...Bu bile seni rahatlatıcak birtanem...Hadi güzel haberlerınızle bizide mutlu edin...Sabırsızlıkla beklıyorum iyi haberlerınızı

Arkadaşlar bişey sorcam inanılmaz midem bulanıyor.banların yan etkisi sanırım başka kimseye oldumu diye soracaktım.bide geçirmenin bir yolunu bilen varmı?

inşallah mai teşekkür ederiiimmm.evet tek çaremiz dua bende devam edeyim dualarıma allah razı olsunn.hepinizi seviyorumm.

12 mart canım senin durumda anlatırmısın .embriyolarını ne zaman transfer olduğunuuu..allahım yardım et rabbim..

benim 2.denemem 1. taze ile negatif oldu sonra testler falan yapıldı bende pko+pozitif immünoloji+pıhtılaşma bozukluğu çıktı bunun için prednol16+clexane 0.4 iğne kullanıyorum bu ikinci ve dondurulmuş 1.kalite 8 hücreli dendi yaşım31 test tarihim yarın tabi cesaret edebilirsem hayırlı haberler hepimiz için inşallah öptüm

Arkadaşlar bişey sorcam inanılmaz midem bulanıyor.banların yan etkisi sanırım başka kimseye oldumu diye soracaktım.bide geçirmenin bir yolunu bilen varmı?

geçmiş olsun taze nane varsa iyi gelir yada sıcak suya koy hem açılırsın inşallah bu belirti hayırlı bir belirtidir ilaç alma sakın

benimde tek embriyo 7 hücreli.allahım inşallah yarın pozitif sonuç alacaksıınnn ve bana da ümit olacaksın canıımmmm.allahım inşallah yüzünü güldürsüüünnnn.bu akşam sanada dua edicem allah yüzünü güldürsün inşallahhh..

sağol canım Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim çektiklerimizi kimseye yaşatmasın çok zor ama inşallah yarın buradan hamileyim diye bağırırım Allah hepinizden razı olsun.:18::18: senin kaçıncı denemen

İnş. bağırıcaksın canım Allahım yanında olsun Dualarımız seninle Ben birkez daha teyze olmak istıyorum hadi kızlarrrrrrrrrrrr hamile haberlerinizi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…