Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

İnş. bağırıcaksın canım Allahım yanında olsun Dualarımız seninle Ben birkez daha teyze olmak istıyorum hadi kızlarrrrrrrrrrrr hamile haberlerinizi verin

mai cim ne güzel bir topiğin var tam 9 kişi okuyordu az önce o kadar forum geziyorum bu kadar okunan ve güncel başka topik yok dileklerin için teşekkürler inşallah canım
yarın ve test denilince kalbim sıcacık oluyor karnıma ağrı giriyor çok korkuyorummm:18::18::18::18:

Topick değil topickteki insanlar güzel Sadece kendini değil diğer arkadaşlarınıda düşünen dua eden bu kadar güzel yüreğin olduğu yer tabiki güzel olur Güzellik topickte değil sizlerde...

3.denemem canım benimm.lütfen yarın pozitif sonuçlarla gellllllllllllll..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: sizi seviyoreeee kızlarrr
hava çok yağmurlu burda ne güzel bereket yağyo

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: sizi seviyoreeee kızlarrr
hava çok yağmurlu burda ne güzel bereket yağyo

canım nbr ne durumdasın neler yapıyosun anlatsana biraz.burasıda kapalı ve soğuk yağmur yağdı yağacakkk.sen nerde oturuyosun ben samsundayıımm..

canım nbr ne durumdasın neler yapıyosun anlatsana biraz.burasıda kapalı ve soğuk yağmur yağdı yağacakkk.sen nerde oturuyosun ben samsundayıımm..

aaa yakınız bende çorumda oturuyorum canım
napıyım genelde uzanmış vaziyette tv izliyorum
kayınvaldem geliyo arada yemek falan getiryo bana
meleğimle konuşuyorum arada sıradada
iyiyim mutluyum yaniii
kocam 2 gündür yoktu ist. dı o yüzden doğumgünüm pek soluk geçti ama iyiyim gnelde
arada kasıklarım ağrıyoo

Canım transferden önce eşinle seni birlikte alıp konuşmadılarmı ? O bilgiyi sana tüp bebek yaptırdığınız merkezde vercekler...

bizim biraz karışık tüp bebeği yapan doktor benim eski bir arkadaşımın eşi aniden karar verildi tüp bebeğe benim bir kızım var 10 yaşında bu tutarsa 2, olacak tüplerim tıkalıymış eşimin ileri hareketliği düşük öyle işte doktorum bana hiç bir açıklama yapmadı sen merak etme bana güven dedi.işte böylee

OoOo o zaman sen niye korkuyorsun : ) Doğurganlığın kanıtlanmış Doktorun ne dediyse inan ve ona güven

tedavini nerde yaptırmıştın sen.ben arada kalkıyomm geziyorumm evde.bugün ve dün yemek bile yaptım ne yapayım eşim pek beceremiyorrr.senin bu ilk denemendi değilmiiii..

OoOo o zaman sen niye korkuyorsun : ) Doğurganlığın kanıtlanmış Doktorun ne dediyse inan ve ona güven

bencede melek sen niye takıyosun ki bi tane ne güzel meleğin var.allahım bizlerede tattırsın yarabbimmm..

tedavini nerde yaptırmıştın sen.ben arada kalkıyomm geziyorumm evde.bugün ve dün yemek bile yaptım ne yapayım eşim pek beceremiyorrr.senin bu ilk denemendi değilmiiii..

ankarada mayada yaptırdım gittik geldik işte
ilk denemem ama 4 yıldır uğraşıyoruz bir süre şeyler atlattık eşimdede bende de sorun vardı bi yazsam çookkkkkk uzun sürer kısaca yanlış doktorların eline düştük deneme tahtası olduk

anladım canım aynen aynen çok şeyler yaşadıkk.ben 33 yaşındayım 9 yıllık evliyiimm.ve çok şeyler var anlatılacak.bizde anatoliada denedik bu 3.denememizi inşallah sonucumuz iii olur yaaa.allahım yardım et yarabbiimmmm...

hakan yaralı mı vardı orda o zaman sende ankarada yaptırdın naptınız gittiniz geldiniz mi ordamı kaldınız transferin ertesi günü gelmiştin
memnunmusun ordan

hakan yaralı mı vardı orda o zaman sende ankarada yaptırdın naptınız gittiniz geldiniz mi ordamı kaldınız transferin ertesi günü gelmiştin
memnunmusun ordan

evet canım hakan yaralı idi dr um ben memnundum valla.orada kaldım transferimin 3. günü döndüm.tam 20 gün kaldım ankarada.herşey iyiydi taki transfer gününe kadar.o güne kadar 4 tane embriyom gelişiyordu herşey yolundaydı.ve transfer günü tek 7 hücreli tek embriyom olduğunu öğrendim ve birazda fragmantasyon var dedi hoca.inan eşimin üzüntü dolu bakışları halaaa gözümün önünde ve sustuk ikimizde biran bile bişey konuşamadıkk.çok bunaldım o gün neden böyle oldu niye oldu diye.hatta hoca konuşuyordu ama ben duymuyordumm.bomboş olmuştumm.ama vardı bundada bi hkmet ne yapalımm rabbim verirse olacak inşallah bu tek embriyom yüzümü güldürecek.diğer denemelerimde hep 2 tane transfer edilmişti ama olmadı.belki bunda olacak.beni utandırmayacak tutunacak annesine sıkı sıkı yavrucuğummm.rabbim allahım yardım et herkese yarabbimmmm..

ayşecim allah ol dedikten sonra olur bize sabır vermiş o şekilde imtihan ediyo bunca yıldır az şeyler mi yaşadık noldu yine devam ettik yolumuza yine aynı şekilde ama bu topik uğurlu anacım valla merak etme sen de pozitifi görüp yazacaksın kocaman hatta ikimizin de aynı gün ohhh bu topiğiiiiiçoştururuz o zaman varya çifte bayram yaşatırız allahın izniyle

allahım o zaman dileyin benden ne dilersenizzzzzz.süper olurrrrr yaaaaaa.inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…