İnş. bağırıcaksın canım Allahım yanında olsunDualarımız seninle Ben birkez daha teyze olmak istıyorum hadi kızlarrrrrrrrrrrr hamile haberlerinizi verin
geçmiş olsun taze nane varsa iyi gelir yada sıcak suya koy hem açılırsın inşallah bu belirti hayırlı bir belirtidir ilaç alma sakın[/QU
Saol tarif içinde ii dileklerin içinde...
mai cim ne güzel bir topiğin var tam 9 kişi okuyordu az önce o kadar forum geziyorum bu kadar okunan ve güncel başka topik yokdileklerin için teşekkürler inşallah canım
yarın ve test denilince kalbim sıcacık oluyor karnıma ağrı giriyor çok korkuyorummm:18::18::18::18:
geçmiş olsun taze nane varsa iyi gelir yada sıcak suya koy hem açılırsın inşallah bu belirti hayırlı bir belirtidir ilaç alma sakın[/QU
Saol tarif içinde ii dileklerin içinde...
Canım nane limon kaynat iç...Yanlız tadı çok güzel değildirSakın başka bişey alma...
sağol canım Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim çektiklerimizi kimseye yaşatmasın çok zor ama inşallah yarın buradan hamileyim diye bağırırım Allah hepinizden razı olsun.:18::18: senin kaçıncı denemen
Ben sizin yanınızda baya cahilim embiriyolarınızın kalitesini nasıl anlıyosunuz.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: sizi seviyoreeee kızlarrr
hava çok yağmurlu burda ne güzel bereket yağyo
canım nbr ne durumdasın neler yapıyosun anlatsana biraz.burasıda kapalı ve soğuk yağmur yağdı yağacakkk.sen nerde oturuyosun ben samsundayıımm..
Canım transferden önce eşinle seni birlikte alıp konuşmadılarmı ? O bilgiyi sana tüp bebek yaptırdığınız merkezde vercekler...
bizim biraz karışık tüp bebeği yapan doktor benim eski bir arkadaşımın eşi aniden karar verildi tüp bebeğe benim bir kızım var 10 yaşında bu tutarsa 2, olacak tüplerim tıkalıymış eşimin ileri hareketliği düşük öyle işte doktorum bana hiç bir açıklama yapmadı sen merak etme bana güven dedi.işte böylee
aaa yakınız bende çorumda oturuyorum canım
napıyım genelde uzanmış vaziyette tv izliyorum
kayınvaldem geliyo arada yemek falan getiryo bana
meleğimle konuşuyorum arada sıradada
iyiyim mutluyum yaniii
kocam 2 gündür yoktu ist. dı o yüzden doğumgünüm pek soluk geçti ama iyiyim gnelde
arada kasıklarım ağrıyoo
OoOo o zaman sen niye korkuyorsun : ) Doğurganlığın kanıtlanmışDoktorun ne dediyse inan ve ona güven
tedavini nerde yaptırmıştın sen.ben arada kalkıyomm geziyorumm evde.bugün ve dün yemek bile yaptım ne yapayım eşim pek beceremiyorrr.senin bu ilk denemendi değilmiiii..
ankarada mayada yaptırdım gittik geldik işte
ilk denemem ama 4 yıldır uğraşıyoruz bir süre şeyler atlattık eşimdede bende de sorun vardı bi yazsam çookkkkkk uzun sürer kısaca yanlış doktorların eline düştük deneme tahtası olduk
anladım canım aynen aynen çok şeyler yaşadıkk.ben 33 yaşındayım 9 yıllık evliyiimm.ve çok şeyler var anlatılacak.bizde anatoliada denedik bu 3.denememizi inşallah sonucumuz iii olur yaaa.allahım yardım et yarabbiimmmm...
hakan yaralı mı vardı orda o zaman sende ankarada yaptırdın naptınız gittiniz geldiniz mi ordamı kaldınız transferin ertesi günü gelmiştin
memnunmusun ordan
ayşecim allah ol dedikten sonra olur bize sabır vermiş o şekilde imtihan ediyo bunca yıldır az şeyler mi yaşadık noldu yine devam ettik yolumuza yine aynı şekilde ama bu topik uğurlu anacım vallamerak etme sen de pozitifi görüp yazacaksın kocaman hatta ikimizin de aynı gün ohhh bu topiğiiiiiçoştururuz o zaman varya çifte bayram yaşatırız allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?