Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Evladın biri ikisi fark etmiyomuş inanın bu arada kızım ilk eşimden ikinci eşimin çocuğu yok.o yüzden neden bilmiyorum am inan beni çok zorluyor hele bugün bomboşum neden bilmiyorum bide şu mide bulantısı beni çok zorluyor...

kızlar benim bugün transferimin 8.günü 2 gün önce kanamam ve kasık sancım olmuştu.geçti ama bugün öglen yine kanamam geldi.kasıgımda sancı oluyoo ve çok az kanama.çok korkuyorum,bi taraftan ya tutunuyosa diyorum .benim için de dua edermisiniz .

tutnuyordur o bebeğin sana sinyal gönderiyo ne güzel bir şey Allah ım kucağınada almayı nasip etsin

bizimkisi ne yapıyooooo acabaaaa tutunma gibi bi çabası oluyormu acabaaaaaaaaaaaa.

nerdesiniz dostlarrrr ben çooookk sıkıldıııımmmmmmmmmm.....:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar tutuyomudur acaba ne bileyim bu gece yatmadan kendim ve sizler için tüm tüp bebek tedavisi görenlere,anne olmak isteyenlere dualarla uyuyalım.

günaydınn günaydınnn gününüz aydın olsun anne adaylarıııııııııııııııı
bugün 7.günümmm heyecan doruktaa
bugün ilk defa anneme gidiyim diyorum kar yağyo çok güzel
batmalarım arttı göğsüme doğru parol içmek istemiyorum ama
perşemce günü 10.günüm ve test yaptırcammmm
çoğu gitti azı kaldı :92:

merhaba arkadaşlar
transferimin 3.günü. çok heyecanlıyım. dondururlmuş tek embriyo. henüz belirtim yok korkmalımıyım

Bugün 9.günüm allahım çoğu bitti azı kaldı...Ama hiç bir belirti yok...Tek belirti ruh sağlığımdaki gel gitler..

günaydınnnn benimde dün gece batma çok oldu sol kasığımda ama hep dua ettimmmmmm hepimizeeee.göğsüme doğru derken aşağıdan göğsüne doğrumu oldu.senin 7.gün ise benim 6.günmü oluyor bugün canım yaaaa.ben bugünü 7 diyordummmmm.o zaman benim perşembe 9.gün oluyorrr

merhaba arkadaşlar
transferimin 3.günü. çok heyecanlıyım. dondururlmuş tek embriyo. henüz belirtim yok korkmalımıyım

Öncelikle transferın hayırlı olsun canım Hiç üzülme ilk günlerde bende de çok bir belirti yoktu...Ayrıca hiç belirti olmadan hamile kalanlarda oluyor...İnş. hamilesindir canım

arkadaşlar merhaba, bugün güne çok kötü uyandım..psikolojim hiç iyi değil, eşimle hiç konuşmak istemiyorum, görmek bile istemiyorum..bana yeterli ilgiyi göstermiyor, zaten annem var yanımda..ben ondan sadece psikolojik destek bekliyorum

Üzüldum canım acaba sen duygusal olup alınganlık yapıyor olabilirmısın? inş. düzelirsınız canım...

ya ben sabah kalkar kalkmaz 3-4 kayısı ile su tüketiyorum, onun dışında sürekli su içiyorum ama yinede rahat wc ye çıkamıyorum..siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda?sabah wc den sonrada biraz ümitsizliği kapıldım, olumsuz düşünmek istemiyorum ama, huyum kurusun çok karamsarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…