Üzüldum canımacaba sen duygusal olup alınganlık yapıyor olabilirmısın? inş. düzelirsınız canım...
ya ben sabah kalkar kalkmaz 3-4 kayısı ile su tüketiyorum, onun dışında sürekli su içiyorum ama yinede rahat wc ye çıkamıyorum..siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda?sabah wc den sonrada biraz ümitsizliği kapıldım, olumsuz düşünmek istemiyorum ama, huyum kurusun çok karamsarım
ya ben sabah kalkar kalkmaz 3-4 kayısı ile su tüketiyorum, onun dışında sürekli su içiyorum ama yinede rahat wc ye çıkamıyorum..siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda?sabah wc den sonrada biraz ümitsizliği kapıldım, olumsuz düşünmek istemiyorum ama, huyum kurusun çok karamsarım
Bende senin gbi eşimimle didişip duruyorum aslın tüm hırsımızı onlardan alıyoruz.Sen takılma hiç wc için de ben bol bol yeşil sebze ve salata ağırlıklı besleniyorum çok faydasını gördüm sende dene ve hep gülümse
Canım bende kuru kaysı tüketiyordum ama öyle bir kabız oldumki kasıklarım ağırmaya başladı...Korktum tabii..Sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim...Allaha şükür hemen düzelttiŞuan rahatım sanada tavsiye ederim
benimle doğru düzgün konuşmuyor bile..neyse belkide bende alınganlık yapıyor olabilirim...Allahım şu günler biran önce geçsede güzel haberi alsak tez zamanda...en son sonucu alacak olan ben varım herhalde...
her sabah içiyormusun?
maiii canım benimmm ne kadar şanslısınız yaaaaaaaa.....canım senin kasıklardaki batmaların süreklimi oluyorduu.benim ara ara oluyor mesela en son dün gece oldu bu sabah yookk.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Canım onlarda stres oluyor kolay değil...Ben kendi eşimden biliyorum...O kadar stresliydıki 12 günde yedi bitirdi beni.Doktorlar eşlerinizi rahatlatın stres iyi değil demiyor sanki...Tam tersini yapıyolarBen eşimle dalga geçiyordum dikkat et hayatım çocuğunu düşürceksın stres olma dıyordum Daha çok kızıyordu İnanın hiç umursamadım...Ne onun stresi , ne başka sorunlar kendimi sadece bebeğime kilitledım...Hep pozitif oldum ve şükürler olsun sonucumda pozitif oldu...Pozitif sonucu alır almaz o aksi adam gitti yerine şeker gibi bir adam geldi Bana sen şımarma senin için değil bebeğim için diyor Çokta umrumda 9 ay çekiceğin var benden diyorum Allahım hepinize nasıp etsın..Pozitif sonucu alınca o eşleriniz nasıl çocuklaşıcak üzerınıze titrıycek görceksınız Az daha sabır canlarım...Dualarım sizlerle...
Sadece bu sabah yaptım ve hemen işe yaradı
maiiii çook soru soruyorum ama birde 2 gündür ateş basmalarımm var bu nedemektir herkeste oluyor muuuu.canım kızma ne olur çok soru soruyorum diyeee.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben de ki değişiklikleri sıralıyorum
1 ayaklarım buz gibi
2 gece yatarken menopozlu gibi ateş geldi geldi gitti
3 kasıklarımda batma var
4 iki göğsümğn arasında sanki bucak yutmuşum gibi ara ara bişey oluyo
5 sol tarafıma pek yatamıyorum batıyo
6 gün içerisinde başım dönüyo tansiyonum düşmüş gibi
ama ilaçlardandır diyorum, progestan içiyorum ya bu yan etkilerin bir çoğu onda yazıyo
herhalde ilaçtan hormonlar alt üst oldu tabi
napalım hormonlarda kafayı yedi
inşallahh bebişin belirtileridir bunlar.aynen bende sola hiç yatamıyorummmm.hatta bu gece hep sağa yatmaktan boynum bile tutulmuşşş.ne olacak halimizzzz arkadaşıımmm.çoruma kar yağıyor demişsin burda hala bişey yok göndersene bu tarafaaaaa.
merhaba arkadaşlar
transferimin 3.günü. çok heyecanlıyım. dondururlmuş tek embriyo. henüz belirtim yok korkmalımıyım
maiiii çook soru soruyorum ama birde 2 gündür ateş basmalarımm var bu nedemektir herkeste oluyor muuuu.canım kızma ne olur çok soru soruyorum diyeee.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben de ki değişiklikleri sıralıyorum
1 ayaklarım buz gibi
2 gece yatarken menopozlu gibi ateş geldi geldi gitti
3 kasıklarımda batma var
4 iki göğsümğn arasında sanki bucak yutmuşum gibi ara ara bişey oluyo
5 sol tarafıma pek yatamıyorum batıyo
6 gün içerisinde başım dönüyo tansiyonum düşmüş gibi
ama ilaçlardandır diyorum, progestan içiyorum ya bu yan etkilerin bir çoğu onda yazıyo
herhalde ilaçtan hormonlar alt üst oldu tabi
napalım hormonlarda kafayı yedi
merhaba arkadaşlar benim transferim 28 şubatta yapıldı 5. gün embriyosuydu 3 tane yumurta döllendi ama sadece 1 tanesi çoğalabildi onun için malesef dondurulma işlemi yapılamadı bugün 7 gün hiç bir belirti yok bence en güzel belirtti kasık batması, kasıkta batma olan arkadaşlar kaçıncı günden itibaren bunu hissetmeye başladılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?