Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Üzüldum canım acaba sen duygusal olup alınganlık yapıyor olabilirmısın? inş. düzelirsınız canım...

benimle doğru düzgün konuşmuyor bile..neyse belkide bende alınganlık yapıyor olabilirim...Allahım şu günler biran önce geçsede güzel haberi alsak tez zamanda...en son sonucu alacak olan ben varım herhalde...

Son düzenleme:

Bende senin gbi eşimimle didişip duruyorum aslın tüm hırsımızı onlardan alıyoruz.Sen takılma hiç wc için de ben bol bol yeşil sebze ve salata ağırlıklı besleniyorum çok faydasını gördüm sende dene ve hep gülümse

Canım bende kuru kaysı tüketiyordum ama öyle bir kabız oldumki kasıklarım ağırmaya başladı...Korktum tabii..Sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim...Allaha şükür hemen düzeltti Şuan rahatım sanada tavsiye ederim

sağol mekecim önerilerin için, doğru söylüyorsun salata pek yemiyorum...öğlen bolca salata yiyim en iyisi

her sabah içiyormusun?

benimle doğru düzgün konuşmuyor bile..neyse belkide bende alınganlık yapıyor olabilirim...Allahım şu günler biran önce geçsede güzel haberi alsak tez zamanda...en son sonucu alacak olan ben varım herhalde...

Canım onlarda stres oluyor kolay değil...Ben kendi eşimden biliyorum...O kadar stresliydıki 12 günde yedi bitirdi beni.Doktorlar eşlerinizi rahatlatın stres iyi değil demiyor sanki...Tam tersini yapıyolar Ben eşimle dalga geçiyordum dikkat et hayatım çocuğunu düşürceksın stres olma dıyordum Daha çok kızıyordu İnanın hiç umursamadım...Ne onun stresi , ne başka sorunlar kendimi sadece bebeğime kilitledım...Hep pozitif oldum ve şükürler olsun sonucumda pozitif oldu...Pozitif sonucu alır almaz o aksi adam gitti yerine şeker gibi bir adam geldi Bana sen şımarma senin için değil bebeğim için diyor Çokta umrumda 9 ay çekiceğin var benden diyorum Allahım hepinize nasıp etsın..Pozitif sonucu alınca o eşleriniz nasıl çocuklaşıcak üzerınıze titrıycek görceksınız Az daha sabır canlarım...Dualarım sizlerle...

maiii canım benimmm ne kadar şanslısınız yaaaaaaaa.....canım senin kasıklardaki batmaların süreklimi oluyorduu.benim ara ara oluyor mesela en son dün gece oldu bu sabah yookk.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

maiii canım benimmm ne kadar şanslısınız yaaaaaaaa.....canım senin kasıklardaki batmaların süreklimi oluyorduu.benim ara ara oluyor mesela en son dün gece oldu bu sabah yookk.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Tatlım herkeste aynı belirtiler olmuyor ben bunu anladım...9.ve 10. gün ölüyorum sandım...Hastanelik oldum burdanda yazmıştım...Nefes darlığı ama nasıl anlatamam size...Astım hastalarından beterdim...Sonra 10.gün bir baktım leke geldi Adetmi olucam acaba dedim...2 gün o kadar zorlandımki çocuk varsada gitmiştir diyordum kendi kendime...Allahıma şükürler olsun bana bağışladı...Sonra anladımki o sıkıntılarım hep tutunma belirtısıymış...Sonrada zaten tutunma lekesi gelmiş ama ben geç fark ettim Benim ilk günlerim çok rahattı...İlk hafta sadece ara ara kasıklarımlarımda batma ve sancı oluyordu...Çok abartılı değildi...ama 8. günden sonra bebişim ben burdayım dedi....Annesinin canınada okudu halada okuyor...Uykum var uyuyamıyorum , gribim geçmedi , kabızlık sorunum var ama onun canı sağolsun herşeyine katlanırım

Canım bende bunlar oldu ama herkeste bunlar olmuyor...Farklı farklı oluyor...haaaa birde Kirpiklerim ; ) Bir sabah kalktım elimi yüzümü yıkıycam bir baktım kirpiklerim yapışmış...iki iki olmuş ; ) Belki kocakarı yöntemi ama bende tuttu..Hatta eşime bile gösterdim oda fark etti Buda küçük bir belirti

Ayy inşallah cnm, ağzından bal damlıyor..rabbim bizede göstersin o günleri...

Sadece bu sabah yaptım ve hemen işe yaradı

anladım cnm.

maiiii çook soru soruyorum ama birde 2 gündür ateş basmalarımm var bu nedemektir herkeste oluyor muuuu.canım kızma ne olur çok soru soruyorum diyeee.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

maiiii çook soru soruyorum ama birde 2 gündür ateş basmalarımm var bu nedemektir herkeste oluyor muuuu.canım kızma ne olur çok soru soruyorum diyeee.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Delimisin sen niye kızıcam Tatlım şuan gerek ilaçlardan gerekte bir bebiş varsa onun etkisiyle hormonlarımız çıldırmış durumda...Bende tam tersi donuyordum...Özellikle ayaklarım buz kesiyordu...Gecede soğuk ter döküyordum...Şimdi o geçti...Dediğim gibi bu hormonlarımızın bize bir oyunu...Endişelenme gayet doğal tatlım

firstheaven niye sesin çıkmıyorrrrrrrrrr..nerdesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn.mai çok sağoll canımsınnnn..

kızlar ben de ki değişiklikleri sıralıyorum
1 ayaklarım buz gibi
2 gece yatarken menopozlu gibi ateş geldi geldi gitti
3 kasıklarımda batma var
4 iki göğsümğn arasında sanki bucak yutmuşum gibi ara ara bişey oluyo
5 sol tarafıma pek yatamıyorum batıyo
6 gün içerisinde başım dönüyo tansiyonum düşmüş gibi

ama ilaçlardandır diyorum, progestan içiyorum ya bu yan etkilerin bir çoğu onda yazıyo
herhalde ilaçtan hormonlar alt üst oldu tabi
napalım hormonlarda kafayı yedi

inşallahh bebişin belirtileridir bunlar.aynen bende sola hiç yatamıyorummmm.hatta bu gece hep sağa yatmaktan boynum bile tutulmuşşş.ne olacak halimizzzz arkadaşıımmm.çoruma kar yağıyor demişsin burda hala bişey yok göndersene bu tarafaaaaa.

merhaba arkadaşlar benim transferim 28 şubatta yapıldı 5. gün embriyosuydu 3 tane yumurta döllendi ama sadece 1 tanesi çoğalabildi onun için malesef dondurulma işlemi yapılamadı bugün 7 gün hiç bir belirti yok bence en güzel belirtti kasık batması, kasıkta batma olan arkadaşlar kaçıncı günden itibaren bunu hissetmeye başladılar acaba

canım yinede fazla umutlanmak istemiyorum İNŞALLAHH ÖYLEDİRRRRR ama sizle paylaşıyım dedim
karın yarını göndersem ben de çok severim karı
dışarı çıkacaktım çıkamıcam uykum var gece uyuyamadım
ama yukardaki komsum acmış müziği sonuna kadar ay sanki ben çalıyorum öyle açmış saygısız uyamıyorum

merhaba arkadaşlar
transferimin 3.günü. çok heyecanlıyım. dondururlmuş tek embriyo. henüz belirtim yok korkmalımıyım

merhaba muhhanim hayır korkmamalısın daha 3. günün ki 12 gün boyunca bişe hissetmeden hamile kalanlarda var .bünyeden bünyeye degişen birşey.benim ilk denememde acaip iştahım açılmıştı,agrılarım vardı ama tutmadı.buseferde 6. günümde kanamam ,kasıklarımda sancı var .arada ateş basması.bugün 9. günüm .kendini sıkma .sanada öneriyorum bak AYŞE AYDININ ANNE ANNEE OLUYORUM bu sıkıntılı zamanlarda çok iyi geliyor.tüp bebek aşamalrı,bekleme süreci çok hoş anlatan tüpbebek tedavisi ile ikizlere hamile olan bir annenin yaşadıkları.hem zaman geçer.ayrıca nettende bak bi ilgini çekerse al.dua et bolca,kuzun için uzan .dinlen

kızlar kanımı verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım ne olur bana dua edin çok korkuyorummmm:18::18::18::18::18::18::18:

:))) mai yi soru yağmuruna tuttuk vallahi, örtmenimmmmmmmmm...

umarım bunlar hamilelik belirtisidir cnm....

emosin merhaba, 5. gün embriyosu olması, tutma olasılığının çok yüksek olduğu anlamına geliyor bildiğim kadarıyla..bence sen olumlu düşün arkadaşım,3 günün kalmış kan tahliline hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…