Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

merhaba arkadaşım.bu benim 2. tedavim ikisindede şükürler olsun kabız olmadım.çorba mutlaka içiyorum,badem,ceviz,incir,kayısı ve kabak çekirdegini gün içerisinde azar azar yiyorum.hem tutunmada faydası oluyormuş.salata tüketiyorum birde kayısı,elma,dolabta dondurulmuş vişne vs varsa onlardan yapılan hoşafı içiyorum.ve zeytin tüket birde.arada nefes egzersizi yap iyi geliyor.

kızlar kanımı verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım ne olur bana dua edin çok korkuyorummmm:18::18::18::18::18::18::18:

canım hadi hayırlısı olsun, buraya gelip hamileyim haberini vericeksin bize rabbimin izniyle, Allahım emeklerini boşa çıkarmasın, bu güzel haberi almayı senden esirgemesin, inşallah bugün bize umut kaynağı olan arkadaşlarımızdan birisi olucaksın...

çok sağol eylemcim, zeytin her sabah yiyorum, şimdi annem kayısı hoşafı yaptı ondan da içiçem günde 2-3 kase..nefes egzersizini deniyorum hemen, çok tşkkk

aysosman benimde tek embriyo konuldu arkadaşım 7 hücreli, ayın 4 ünde oldu transferim, 18 mart test günüm...senin ne zaman?

aysosman benimde tek embriyo konuldu arkadaşım 7 hücreli, ayın 4 ünde oldu transferim, 18 mart test günüm...senin ne zaman?

canım benimde 1 martta yapıldı transferiim allah yardımcımız olsunnn.tek diye ben üzülmüştüm çok ama allah böyle nasip etmiş ne yapalımmmm.burdaki arkadaşlar sayesinde biraz moralim yerine geldi ve inşallah inanıyorumki bu tek embriyo benim yüzümü güldürecekkkkk.diğer 2 denememde 2 şer embriyo transfer edilmişti bu sefer tek transfer edildi.belki bundada vardır bir hayırrrr.allah yardımcımız olsunnn rabbime güveniyorum ben elimizi boş çevirmeyeceke inşallahhh..

demirburc güzel haberlerle gel inşallah..heyecanını paylaşıyorum benimde test günüm çarşambaa.kalbim ellerimde bekliyorum

Son düzenleme:
demirburçç inşallah canımmmmm inşalllah dua okudumm sana inşallah pozitiff sonuç alırsııınnnnn..bekliyoruz meraklaaaaa..:18::18::18::18::18::18::18:

demirburc inşallah pozitiftir dualarımız seninle
birde arkadaşlar ben tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum çok takmaktan sanırım her gece bu bebekle ilgili bir şeyler görüyorum sizde böyle şeyler görüyormusunuz

evet canım gerçekten bundada vardır bi hayır, demekki böyle olması senin için daha doğru imiş, Allah yar ve yardımcımız olsun...

maiiiii sedac vardı yaaaaa o da hamileeee başka bi topikde gördüüüümmmmm..

merhaba kızlarrr....merhaba uğurlu topiğimizin güzel anne ve anne adaylrı.....
kızlar ben pek giremiyorum işe başladım saat 15.30 ders var o yüzden bir ara buldum hemen bakayım dedim neler olup bitiyorrrrr.....
sonuç bekleyen arkadaşım dualarım seninleeeee.....
herkeze öpücüklerrrr kızlarrrr

demirburç inşallah güzel haberlerle döneceksin. Allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzlerimizi güldürür. Mutlu haberini umutla bekliyoruz..

ay canımm sen iyi ol yeter meleğimize de iyi bak kendinede bizim için yeter arada da uğra aa selam et bize

nerde kaldı acabaaaaa hadi demirburçç güzelll güzelllll gelsene yaaaaaaaa.hamileyim desene yaaaaaa

ayyyy kızlar yaaa bugün daha dördüncü günüm ve dün kasıklarım hiç ağrımıyo hiç birşey hissetmiyorum acaba bebeğim beni bıraktımı diye yakınıyordum. bugünde kasıklarım çok ağrıyo acaba ona birşeymi oluyo diye yakınıyorum sanırım iyice paranoyak oldum ben.

aynen canım aynen bende kafayı yicem yakındaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…