ya ben sabah kalkar kalkmaz 3-4 kayısı ile su tüketiyorum, onun dışında sürekli su içiyorum ama yinede rahat wc ye çıkamıyorum..siz neler yapıyorsunuz kızlar bu konuda?sabah wc den sonrada biraz ümitsizliği kapıldım, olumsuz düşünmek istemiyorum ama, huyum kurusun çok karamsarım
kızlar kanımı verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım ne olur bana dua edin çok korkuyorummmm:18::18::18::18::18::18::18:
merhaba arkadaşım.bu benim 2. tedavim ikisindede şükürler olsun kabız olmadım.çorba mutlaka içiyorum,badem,ceviz,incir,kayısı ve kabak çekirdegini gün içerisinde azar azar yiyorum.hem tutunmada faydası oluyormuş.salata tüketiyorum birde kayısı,elma,dolabta dondurulmuş vişne vs varsa onlardan yapılan hoşafı içiyorum.ve zeytin tüket birde.arada nefes egzersizi yap iyi geliyor.
aysosman benimde tek embriyo konuldu arkadaşım 7 hücreli, ayın 4 ünde oldu transferim, 18 mart test günüm...senin ne zaman?
kızlar kanımı verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım ne olur bana dua edin çok korkuyorummmm:18::18::18::18::18::18::18:
canım benimde 1 martta yapıldı transferiim allah yardımcımız olsunnn.tek diye ben üzülmüştüm çok ama allah böyle nasip etmiş ne yapalımmmm.burdaki arkadaşlar sayesinde biraz moralim yerine geldi ve inşallah inanıyorumki bu tek embriyo benim yüzümü güldürecekkkkk.diğer 2 denememde 2 şer embriyo transfer edilmişti bu sefer tek transfer edildi.belki bundada vardır bir hayırrrr.allah yardımcımız olsunnn rabbime güveniyorum ben elimizi boş çevirmeyeceke inşallahhh..
merhaba kızlarrr....merhaba uğurlu topiğimizin güzel anne ve anne adaylrı.....
kızlar ben pek giremiyorum işe başladım saat 15.30 ders var o yüzden bir ara buldum hemen bakayım dedim neler olup bitiyorrrrr.....
sonuç bekleyen arkadaşım dualarım seninleeeee.....
herkeze öpücüklerrrr kızlarrrr
ayyyy kızlar yaaa bugün daha dördüncü günüm ve dün kasıklarım hiç ağrımıyo hiç birşey hissetmiyorum acaba bebeğim beni bıraktımı diye yakınıyordum. bugünde kasıklarım çok ağrıyo acaba ona birşeymi oluyo diye yakınıyorum sanırım iyice paranoyak oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?