nerde kaldı acabaaaaa hadi demirburçç güzelll güzelllll gelsene yaaaaaaaa.hamileyim desene yaaaaaa
Ya biraz önce online gördüm demirburçu ama bişey yazmamış iice merak etmeye başladım.senin haberin varmııııı??????????????
merhaba kızlarrr....merhaba uğurlu topiğimizin güzel anne ve anne adaylrı.....
kızlar ben pek giremiyorum işe başladım saat 15.30 ders var o yüzden bir ara buldum hemen bakayım dedim neler olup bitiyorrrrr.....
sonuç bekleyen arkadaşım dualarım seninleeeee.....
herkeze öpücüklerrrr kızlarrrr
demirburc tan haber yokmu ya
dilekcim naber yaa benim kanım çok sertleşti ve şişti sence merkezi aramalımıyım çok su iç dediler içiyorum ama karnım gergin baya:26:
Korkma bendede oldu tatlım sıkıcaksın dişini
Bana gelince gribim , ilaç kullanamıyorum.Bugün ikinci kan testini yaptırdık şükür sonuç iyi çıktı..Kan testi muhabbetini kapattık artık...Birde şu gribi atlata bilsem valla dünyalar benim olucak...Kızlar son dönemleriniz çok hassas oluyor sakın benim gibi gribe yakalanmayın...perişan olursunuz...Çok dikkat edin canlarım...
ok yani normal:26:
mecbur bitkisel çözümlere başvuracaksın tatlımsana bakacak birileri var mı tekirdağda,,,
o yatmadan geçmez sürekli yatman lazım senin ev işine falan girme sakın bak meleğimize iyi bak
merkezden çağırmadılar mı seni tabi artık jinekolog bakmak lazım dimi
ok yani normal:26:
mecbur bitkisel çözümlere başvuracaksın tatlımsana bakacak birileri var mı tekirdağda,,,
o yatmadan geçmez sürekli yatman lazım senin ev işine falan girme sakın bak meleğimize iyi bak
merkezden çağırmadılar mı seni tabi artık jinekolog bakmak lazım dimi
Ya canım senden kaç yumurta alındı ? şimdi kafama takıldı...Çok fazla yumurta toplanan hastalarda karında acaip şişlik ve nefes darlığı oluyormuş...Eğer çok yumurta toplandıysa hemen merkezini ara...
yok tatlım 11 yumurta toplandı kala kala son güne 1 tane kaldı 1.kalite o zaman herkes üzülür ben güldüm yani bu azimli bu kadar yol katetti dedim inşallah olur
demin de okudum 3.gün transferinde 5. ve 6. günler tutunma olurmuş, benim 5.6.ve bugün 7.günüm ağrılı geçti inşallah beni terketmez annesini sevmiştir yarabbim inşallah
yok tatlım 11 yumurta toplandı kala kala son güne 1 tane kaldı 1.kalite o zaman herkes üzülür ben güldüm yani bu azimli bu kadar yol katetti dedim inşallah olur
demin de okudum 3.gün transferinde 5. ve 6. günler tutunma olurmuş, benim 5.6.ve bugün 7.günüm ağrılı geçti inşallah beni terketmez annesini sevmiştir yarabbim inşallah
bende hiçbir belirti yok 7. günüm bugün:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?