Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Canım Sevincim gelmişsın ben yoktum...Hemen işe niye başladınya...Canım ne olursun dikkat et...3 ay biliyorsun çok önemli...İlla çalışıcaksan masanın altına tabure falan koy...Yoruldukça ayaklarını uzat...Bebişimizi sakın yorma annesi Çok öpüyorum seni...En kısa zamanda hattımı yenileyip seni arıycam...kendine çok ama çok dikkat et...Öpüyorum canım

dilekcim naber yaa benim kanım çok sertleşti ve şişti sence merkezi aramalımıyım çok su iç dediler içiyorum ama karnım gergin baya:26:

Korkma bendede oldu tatlım sıkıcaksın dişini

Bana gelince gribim , ilaç kullanamıyorum.Bugün ikinci kan testini yaptırdık şükür sonuç iyi çıktı..Kan testi muhabbetini kapattık artık...Birde şu gribi atlata bilsem valla dünyalar benim olucak...Kızlar son dönemleriniz çok hassas oluyor sakın benim gibi gribe yakalanmayın...perişan olursunuz...Çok dikkat edin canlarım...

ok yani normal:26:
mecbur bitkisel çözümlere başvuracaksın tatlımsana bakacak birileri var mı tekirdağda,,,
o yatmadan geçmez sürekli yatman lazım senin ev işine falan girme sakın bak meleğimize iyi bak
merkezden çağırmadılar mı seni tabi artık jinekolog bakmak lazım dimi

Canım merkezim Memorial İstanbulda..Oraya gitmem imkansız...ama sağolsunlar arayıp sürekli bilgı veriyolar...Kullanıcam ilaçlara kadar...Sonuç pozitif işimiz bitti demedimler...Sürekli aradılar...Burda bir kadın doğumcu buldum ona gidiyorum şimdilik...
Evde hep yatıyorum...Eşim bakıyor valla : ) iş güç yaptığım yok o hallediyor...İhlamur çayı falan içiyorum...İnş. geçicek...

Ya canım senden kaç yumurta alındı ? şimdi kafama takıldı...Çok fazla yumurta toplanan hastalarda karında acaip şişlik ve nefes darlığı oluyormuş...Eğer çok yumurta toplandıysa hemen merkezini ara...

yok tatlım 11 yumurta toplandı kala kala son güne 1 tane kaldı 1.kalite o zaman herkes üzülür ben güldüm yani bu azimli bu kadar yol katetti dedim inşallah olur
demin de okudum 3.gün transferinde 5. ve 6. günler tutunma olurmuş, benim 5.6.ve bugün 7.günüm ağrılı geçti inşallah beni terketmez annesini sevmiştir yarabbim inşallah

ayyy canımmm yaa benimde dünden beri ağrılarımın sebebi bu olabilirmiki acaba yaaaaaa.ayyyy kızzz inşallllaahhhhh tutunur bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

İnş. canım Allah gönlune göre versin birtanem...İnanın güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum Hepiniz için Yaradanıma duacıyım...daha bir sürü bebiş haberı alıcaz bu topick altında

ya sizi çok seviyorum yaaaa herbirimiz türkiyenin bi yanında ama kalplerimiz bir ay lav yuuuuuu :119::131:

arkadaşlar 3. gün embriyorsunda 5. ve 6. gün tutuyor demişsiniz acaba 5. gün embriyosu ne zaman tutunabilir biliyormusunuz

neden beni aranıza almıyosunuz neden cevap vermiyosunuz yazdıklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…