neden beni aranıza almıyosunuz neden cevap vermiyosunuz yazdıklarıma
bugün çok mutsuz ve umutsuzumolmayacak galiba
kızlar bugün 9. günün cuma test yapılıcak.ama normalde yarın adet olmam gerek .adet belirtileride var sanırımmidem bulanıo,bacaklarımda agrı var ve hormon ilaçlarının sanırım yan etkisi sıcak basması yaşıyorum.gücümün azaldıgını hissediyorum ,neden böle ümitsizlige kapıldım bilemiorum.halbuki çok iyiydim.ki eşim yok yanımda 8 gün oldu .evimde degilim,ama buakşam yani şimdi acaba adet sancısımı diyorum acaba yarın adetmi olucam diyorummm 6. günümde ve 8.günümde kanamam olmuştu az kasık sancım vardı .aman ne zor bişe yaşıyoruz bir okadar da güzel
offff ayyyyy çok bunaldım galiba ya ve şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorummmm..allahım neden böyleyiiimmmm
Ama hiçbir belirti yok ben burdayım annem diye bi belirtisi yok lütfen dualarını eksik etme bizlerden buna çok ihtiyacımız var 5 senedir bu özlemle yanıyoruz...neser aramıza hoş geldin canımBu ne umutsuzluk Hiç yakışıyormu sana bebişini üzmek Umutsuzluk yok tatlım hep pozitif ol ve pozitif sonucuda al
offff ayyyyy çok bunaldım galiba ya ve şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorummmm..allahım neden böyleyiiimmmm
bugün çok mutsuz ve umutsuzumolmayacak galiba
Ama hiçbir belirti yok ben burdayım annem diye bi belirtisi yok lütfen dualarını eksik etme bizlerden buna çok ihtiyacımız var 5 senedir bu özlemle yanıyoruz...
aaaaaaaaaa kızlar iyice alınganlaştınız ha evrene neden negatif mesaj veriyosunuz yapmayın böyle daha sonucu almadınız kiiiböyle olmaz ama hepbirlikte ilerlicez allahın izniyle olmazsada dünyanın sonu diiilll bakın kızıcam size güzel anne adayları
canım nbr nasılsın bugün kar yağıyorrr burayaaaa daa.sen nasılsın varmı ağrın falan devam ediyomu..benim bugün ağrım falan yoookk.iyi mi kötümü bilmiyoruumm..
cannım pek arım yok dünkü kadar ama ara ara var
ben de bilmiyorum iyi mi kötü müama hep yatar vaziyetteyim sen napıyosun canım başka sıkıldın mı evde
iyiyimm ama çooook sıkıldımmmm valla hep yatmıyorummm ben oturuyorum uzanıyorummm.patladım zaten.idrar testi falan yaptınmı hiçç.ben korkuyorum yapmaya.ah canım benim..birde benim gece ve sabah yatarken çook genleşmem geliyorr.ve engelleyemiyorum ya.hep bu korkutuyor beniii..:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?