Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

neden beni aranıza almıyosunuz neden cevap vermiyosunuz yazdıklarıma

HOŞGELDİİİİİNNNNN
neser canım benim aşkolsun ya niye almıyalımmm canımmm benimde 3.gün embriyosu pek bilmiyorum ben.inşallah seninki tutar canım benimmm....inşallah hepimizin yüzü gülerrrrrr..

kızlar bugün 9. günün cuma test yapılıcak.ama normalde yarın adet olmam gerek .adet belirtileride var sanırımmidem bulanıo,bacaklarımda agrı var ve hormon ilaçlarının sanırım yan etkisi sıcak basması yaşıyorum.gücümün azaldıgını hissediyorum ,neden böle ümitsizlige kapıldım bilemiorum.halbuki çok iyiydim.ki eşim yok yanımda 8 gün oldu .evimde degilim,ama buakşam yani şimdi acaba adet sancısımı diyorum acaba yarın adetmi olucam diyorummm6. günümde ve 8.günümde kanamam olmuştu az kasık sancım vardı .aman ne zor bişe yaşıyoruz bir okadar da güzel

offff ayyyyy çok bunaldım galiba ya ve şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorummmm..allahım neden böyleyiiimmmm

Canım ben yazdım okumadınızmı...Bende de adet sancıları oldu...Lütfen korkma Allaha sığın ve içini ferah tut

offff ayyyyy çok bunaldım galiba ya ve şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorummmm..allahım neden böyleyiiimmmm

aaa kızlar ne oluyor size Bizde bu günleri geçirdik ama hiç sizin gibi bunalıma sokmadık kendimizi Hemen kendinizi toplayın...Bebişlerin sizin moralınıze ihtiyacı var unutmayın

neser aramıza hoş geldin canım Bu ne umutsuzluk Hiç yakışıyormu sana bebişini üzmek Umutsuzluk yok tatlım hep pozitif ol ve pozitif sonucuda al
Ama hiçbir belirti yok ben burdayım annem diye bi belirtisi yok lütfen dualarını eksik etme bizlerden buna çok ihtiyacımız var 5 senedir bu özlemle yanıyoruz...

bugün çok mutsuz ve umutsuzum olmayacak galiba

aaaaaaaaaa kızlar iyice alınganlaştınız ha evrene neden negatif mesaj veriyosunuz yapmayın böyle daha sonucu almadınız kiii böyle olmaz ama hepbirlikte ilerlicez allahın izniyle olmazsada dünyanın sonu diiilll bakın kızıcam size güzel anne adayları

kızlar mai haklı benimde hiç bir belirtim yok bugün 10.günüm ama umudum var sizlerin yazdıklarını okuyunca oda gidiyo hadi kendize gelin gülümseyin
hatta kahka atın ii şeyler düşünün lütfennnnnnnnnnnnnnn.......................

Ama hiçbir belirti yok ben burdayım annem diye bi belirtisi yok lütfen dualarını eksik etme bizlerden buna çok ihtiyacımız var 5 senedir bu özlemle yanıyoruz...

Canım benim hergün sizler için dua ediyorum...Defalarca yazdım hiç ama hiç belirti olmadanda hamile olanlar var 2 günün kalmış az daha sabır tatlım

canım nbr nasılsın bugün kar yağıyorrr burayaaaa daa.sen nasılsın varmı ağrın falan devam ediyomu..benim bugün ağrım falan yoookk.iyi mi kötümü bilmiyoruumm..

Ağlama isteğide bu ilaçların etkisi heralde dünden beri göz yaşları kendinden salınıvermiş durumda hiç bir belirti yok bugün 8. gün ve normalde adet günüm bugün tutmamışsa bu ilaçları kullanırkende adet olunuyor mu acaba yani bugün olmazsa iyi bir şey sayılabilir mi

gel cuma gelllllllllllllllllllayyyy kafayı da yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm.

canım nbr nasılsın bugün kar yağıyorrr burayaaaa daa.sen nasılsın varmı ağrın falan devam ediyomu..benim bugün ağrım falan yoookk.iyi mi kötümü bilmiyoruumm..

cannım pek arım yok dünkü kadar ama ara ara var
ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hep yatar vaziyetteyim sen napıyosun canım başka sıkıldın mı evde

cannım pek arım yok dünkü kadar ama ara ara var
ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü ama hep yatar vaziyetteyim sen napıyosun canım başka sıkıldın mı evde

iyiyimm ama çooook sıkıldımmmm valla hep yatmıyorummm ben oturuyorum uzanıyorummm.patladım zaten.idrar testi falan yaptınmı hiçç.ben korkuyorum yapmaya.ah canım benim..birde benim gece ve sabah yatarken çook genleşmem geliyorr.ve engelleyemiyorum ya.hep bu korkutuyor beniii..:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sıkıldınızmı bendennnnnnnnnnnn.niye kimse yoooookkkk.gerçi bende benden sıkıldıııııııııııııııımmmmm.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben de ya diyorum önceden de mi acaba genleşiyodum böyle hatırlamıyorum şimdi aklımız hep bebişte ya o yüzden bize öyle geliyo
yok canım ya idrar testi falan yapmam evde var aslında bi de çıkmazsa moralim bozulur moralim çok iyi bozmak istemiyorum
demin okudum birisi 8.gün kan tahlili yapmış değeri yüksek çıkmış 10. gün katlamamış 12. gün 0 çıkmış düşünsene boşu boşuna 12.gün yapın demiyolar demekki

doğru aslında ya allahım yardımcımızz olsunnnnnn.lütfen tanrım yalnız bırakma bizleriiiiiiiiiiiiiiii..bizleri mahcup etme rabbiimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…