Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

karnım ağrıyoo
zaman geçmiyo
televizyon bozuldu esra erolu izleyemicem mi
ayakkarımda üşüyo ama ev hamam gibi
bugün 8.günüm
perşembe tahlil yaptırcam

karnım ağrıyoo
zaman geçmiyo
televizyon bozuldu esra erolu izleyemicem mi
ayakkarımda üşüyo ama ev hamam gibi
bugün 8.günüm
perşembe tahlil yaptırcam

canım az kaldı bak sende melek le aynı gün test yaptırıyorsun.dua ediyorum hepimize.birde neden perşembe 10 günde kendinmi yaptırıyorsun .ben 13 günümde yaptırıyorum.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben bugün yeni katıldım aranıza bende transfer yaptırdım bu ikinci bugün sonuç aldım negatif

slm arkadaşlar ben bugün yeni katıldım aranıza bende transfer yaptırdım bu ikinci bugün sonuç aldım negatif

zara0671 öncelikle hoşgeldin aramıza .şunu bilmeni istiyorum yalnız degilsin.benimde bu 2. denemem beklemedeyim.şu tedavi sürecinde anladımki herşeyin bir zmanı var anneliginde.dogru zamanı bekliyor kuzucuklar:)ve yılmadan ama önce enerji toplayarak tekrar denememi öneririm.ve 2. denememde anladımki önce ALLAH,sonra senin psikolojik,fiziksel hazır olman.gerçekten istemen,maddi manevi hazır olmanız,sonra hastane veya klinik embriyologundan,doktoruna kadar hepsinin bütün olması gerekiyor.
Biraz kafanı dagıt ,zaman en iyi ilaç

canım benim ne olur üzülmeeee benimde bu 3.denemmemm bende cuma günü yaptırcam bakalım hayırlısı ne yapalım allah ne derse o olacak.allahım hayırlısını nasip etsiiinnnn..öptüm canım üzme lütfen artık kendini çık gez dolaşş amannn hayatın tadını çıkarmaya baakkk.ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoz zaten takdir allahınnnnn..

firstheaven benimde bugün 8. günüm transferim 28 şubatta yapılmıştı aynı şekilde bir karın ağrısı bir uyku hali birde büyük tuvalete çıkma isteği benden cumartesi kan tahlili istediler umarım senin perşembeden pozitif çıkar banada ümit olur

benim transferim 27 şubattaydı, cuma tahlil yaptıracağım, çoook heyecanlıyım... Benim hiç kanamam olmadı, kanama yoksa düşük yok anlamı çıkarabilir miyiz? Karnım da davul gibi oldu, eğer hamileysem ve daha şimdiden böyleyse ooooooo...

biz burdayız sürekli ama sizler yoksunuzzzzz...ne yapıyosun mai nasılsın taze anneeeeee.

Canım şu gribi atlatırsam benden iyisi olmuycak öksürüyorum , hapşırıyorum bu durum canımı sıkıyor ama geçicek inş...Sizler nasılsınız kızlar ?

istanbul1977 inşallah hepimiz davul gibi şişeriz aminnn
bende henüz regl olmadığım için mutluyum ama hiç kanaması olmadığı halde negatif sonuç alanda var galiba

Canım şu gribi atlatırsam benden iyisi olmuycak öksürüyorum , hapşırıyorum bu durum canımı sıkıyor ama geçicek inş...Sizler nasılsınız kızlar ?

bizde günleri bitirmeye çalışıyozzz.mai benim bugün hiçbir belirtim yokkk.çok zor ya beklemek valla başım ağrıyor bugün sıkılmaktan evde...

Canım baş ağrısı gebelik belirtiside olabilir bende çok baş ağrısı oldu ve hala devam ediyor İnşallah öyledir canımmmmmmmmm

demirburc u merak ettim yahu kız iki dakka girip yazsaydın şuraya

kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…