Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

ne biliiim ya hayırlısııııı olsuunnn....fazla da ümitlenmekten korkuyorumm sonrada çok yıkılıyoruuummm...

canım az kalmış son 2 gün .dua et canım bolca.

canım az kaldı bak sende melek le aynı gün test yaptırıyorsun.dua ediyorum hepimize.birde neden perşembe 10 günde kendinmi yaptırıyorsun .ben 13 günümde yaptırıyorum.

canım dayanamadığım için 10.gün yaptırıyorum varsa 10.günde çıkar

bende de canım yaa bugün ağrılarım azaldı ama yarım saatte bir söylemesi ayıp wcdeyim küçük tuvaletime hayırlısı artık

aynı gün tahlil yaptırıcaz sonuç ne olursa olsun paylaşalım burda dimiiiii

herıld yaniii hemen

Piştttt kimse yokmu Nerde güzel anneler

canım hoşgeldin nerelerdeydin nasıl oldun meleğimiz napıyo acaba büyüme çabasında herhalde

kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi

Canım moralını bozma desekte bozucaksın ama ne olursun kendini çabuk topla...Hangi merkezde tüp bebek tedavini yaptırdın bilmıyorum ama ben sana 3. tedavin için Memoariali öneriyorum...Lütfen çok iyi araştır ve iyi bir merkezle yoluna devam et...Dualarım seninle canım

kızlar çok teşekkür ederim beni merak ettipiniz için ama dün komaydım çok kötü moralim bozuktu maalesef negatif canlarım kısmet bugün iyiym inşallah 3.ve sonuncu olur dua edin bana öpüyorum hepinizi

canımmmmm üzüldüm yaaa hayırlısı diyelim dualarımız eksik olmuyo merak etme allah sabır ve güç versin inşallah yeni tedavin olumlu olur

Hoşbulduk canım gribim ama onun haricinde iyiyim çok şükür... Sizin iyi haberlerinizi beklıyorum canım...Sen nasılsın ?

heyecanlanıyorum canım çok iyiyim onun haricinde meleğimle konuşuyorum habire evrene olumsuzluk göndermek istemediğim için olumluyum hep
ama en yakın arkadaşıma üzüldüm 9 gün gecikti ama sonucu olumsuz çıktı hayırlısı artık
canım ya ilk günden itibaren değerlerini yazar mısınnnn

11. gün 139

13.gün 325

Başka test yaptırmama gerek olmadığını söylediler canım...bende yaptırmadım...

11. gün 139

13.gün 325

Başka test yaptırmama gerek olmadığını söylediler canım...bende yaptırmadım...

çok güzel maşallahh sıkı sıkı tutsun seni bebeğinnnn.allahım bizlerede böyle bir tablo nasip etsiinnnn..

Amin canlarım darısı başınıza...İnanın pozitif sonucu alınca bile içiniz rahat olmuyor...Şuanda bişey olucak diye ödüm kopuyor...Sizlerde inş. bu duyguyu yaşıycaksınız...Önemli olan pozitif sonuç almak değil...Önemli olan sağlıklı , sıhatlı dünyaya getirebilmek...Allahım hepimize bunu nasip eder inş...

inşallah dua ederken hep öyle ederim zaten illa olsun diye etmiyorum körü körüne önemli olan şeylerde var hayatta allahım uygun görürse versin
günde 2,5 lt su içiyorum siz de devam ediyo musunuz kızlar bi de yeşil çay içiyorum yaseminli çok güzel tavsiye ederim

Olsun kısmet değilmiş...Hayırlısı sakın üzme kendini diyem ama tabi elinde değil haklısın.Hangi duyguyu yaşaman gerekiyorsa yaşa ağlaman gerekiyorsa ağla buda geçesek bir dahaki denemen hayırlısı.öpüyorummmmmmmmm

Yeşilçayın ne faydası var canım?

psikolojini rahatlatıyo, sindirimi kolaylaştırıyo yrıca antidoksidan içini temizliyo şekersiz içersen daha güzel azcıkta limon katıorum, bitki çaylarını severim ben, cips de severdimde artık nooo yemiyorum süt meyve kavrulmuş badem fındık
artık sağlıklı beslenmeye karar verdim en önemlisi 15 gün önce sigarayı pat diye bıraktım hiç aramıyorum bile çok kolaymış bırakmakk,nsan herşeyi yapıyor bebek uğruna

aynen bende senin gibiyim devam canım sağlıklı yaşamayaaaa.bende aynen sigarayı öyle bıraktımmm.

Bende tüp bebeğe karar verir vermz bıraktım : ) tam 1 ay oldu sigara içmıyorum ve hiç aramıyorum Ben bol bol sıvı alıyorum şuan...Su , ihlamur , meyve suları...Bunların haricinde ekstra bişey yapmıyorum...Bugün cevizin bebeğin beyin gelişimi için çok önemli olduğunu öğrendım...Yavaş yavaş ceviz tüketmeyede başlıycam...Buraya yazıyorumki sizlerde zamanı gelince yiyin

inşallah hamile kalırımmm yoksa ben tekrar başlarım gibime geliyor.önceki 2.denememde negatif sonucu alınca ogün kardeşimle istanbulda arabayla sarıyer bebek ulus beykoz kadıköy heryeri gezmiştim ağlaya ağlaya ve 1 paket sigarayı bitirmiştim.allah yaşatmasın bana öyle bir günü daha rabbimmm.

Düşünme öyle bişey olmuycak pozitif sonucunu alıp burda hep birlikte Allahımıza şükredicezzz

evet evet ceviz beynini geliştiriyo balık yemeliyiz özellikle somon balığı offf o bana tutunsun neler yerim ben nelerrr allahım nasip eder inşallah bakın kızlar perşembe kimseye haber vermeden yaptırcam tahlili sonuc ne cıkarsa cıksın kimseye söylemicem asıl cumartesi tahlil günüm çünkü kayınvaldem görümcem annem eşim cümbür cemaat gitmek istiyolar hastaneye ben de sadece eşimle gitmek istiyorum o yüzden perşembe yaptırıp kendimle başbaşa kalmak istiyorum sevincimi tek başıma yaşamak istiyorum

Bizimle paylaşmayı unutma biz kayınvalidene söylemeyiz gizlice test yaptırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…