ALLAH sendende razı olsun içimi rahatlattın canımm
günaydın arkadaşlar şubatın 12 sinde yumurtalarım toplandı ve sadece bir tane yumurtam döllendi fazla yumurtam vardı ama kısmet oda orta kalitedeydi 14 şubatta transferim gerçekleşti 26 şubatta test yaptırdım sonucum 12. günde b hcg 118 çıktı. doktorum tekrar bir test istemedi bu yeterli dedi beni 15 gün sonra çağırdı bu tekrar kan testi yaptırmalımıyım ve hiç mide bulantım yok bu normalmi cevaplarsanız çok sevinirim
günaydın arkadaşlar şubatın 12 sinde yumurtalarım toplandı ve
sadece bir tane yumurtam döllendi fazla yumurtam vardı ama kısmet oda orta kalitedeydi 14 şubatta transferim gerçekleşti 26 şubatta test yaptırdım sonucum 12. günde b hcg 118 çıktı. doktorum tekrar bir test istemedi bu yeterli dedi beni 15 gün sonra çağırdı bu tekrar kan testi yaptırmalımıyım ve hiç mide bulantım yok bu normalmi cevaplarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba,
Bugün 8.günüm. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama sonuç ne yazık ki negatif.
Karnım ağrıyor. Adet olacak gibiyim. Sürekli WC ye gidiyorum birşey var mı diye bakıyorum.
Bugün siz nasılsınız? Neler hissediyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba,
Bugün 8.günüm. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ama sonuç ne yazık ki negatif.
Karnım ağrıyor. Adet olacak gibiyim. Sürekli WC ye gidiyorum birşey var mı diye bakıyorum.
Arkadaşlar merhaba,
neden test yaptın ki hele idrar idrarda bu kadar cabuk cıkması mümkün değil ..illana bir test yapmak istiyorsan bari kan yapsaydın ...idrara aldanma ...benimde 9. günüm ( transfer gününü de sayarsak) bende de aynı regl olacak gibi sıkıntılarım var ...
takılma ona canım en doğru sonucu kan tahlili verir....ve bu arada gününü bekleeee
Canım keşke yaptırmasaydın idrar testinde çıkmaz...Sabret biraz daha...Testin sonucunu önemseme...Adet ağrısı gibi ağrıların olmasıda doğal canım herkeste oluyormuş...Hatta kanaması olupta sonucu pozitif çıkanda çok var....Sıkma canını
Bana gelirsek karnımın şişi transferden sonra hiç inmedi...Kabızlıkta yok ama şiş...Bu gece yatakta sağdan sola dönerken çok zorlandım...Birde 2 gecedir soğuk ter geliyor vücuduma anlıyamadım...
canım 8. gun negatıf cıkabılır forumda kanda bıle negatıf cıkıp 10. gnde pozıtıf olanları okudum. uzme kendını moralını de bozma bekle bakalım 12. gun demelerı bosa degıl sanırım.ılaclarını bırakma devam et stres yapma lutfen.
Ahh şu sabretmek en zoru. İnşallah canım inşallah hepimiz o güzel sonucu alırız.
Şişlik bende de var. Hatta dün ayıptır söylemesi ishal olmuştum. Bugün hala karnım şiş.
Terleme konusuna gelince bende gün içinde bile terleme oluyor. Geceleri bende terliyorum.
Acaba çok mu stres altındayız da ondan mı oluyor.
Valla strestenmi bilmıyorum ama ayaklarım buz gibi...Hiç ısınmıyor...Vücudumda gece soğuk soğuk ter dökuyorum...Terlerken üşüyorum...
Haklısın canım. Ama kan testi yaptırmayada korkuyorum. Olumsuz birşey duymak istemiyorum.
İdrar testini ise çıkarsa süpriz olur. Çıkmazsa da daha erken diye kendimi telkin ederim diye düşündüğüm için yaptım.
Benimde transferle sayarsak 9.günüm.21 Şubat transfer günümdü. Ama ertesi gün 1 olarak sayılıyormuş.
sende haklısın bende de o tilki dolanmıyor değil ama yapmayacağım diyorum boşboşuna üzülmemek için ...,
seninle aynı gün transfer olmuşuz 2 emriyo transfer edildi 5. gün transferiydi blastokist denildi benimde 14 tane yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 4 tanesi 4. güne kadar geldi ama sadece 2 tanesi 5 günde sağlıklıydı onuda transfer ettiler...dondurulmuşum kalmadı...olsun bunlar tutunsunda varsın kalmasın ....
ben öyle cook yatanlardan olmadım 3 gün yattım ama tam yatma değil cok sık kalktım cok yormamak koşulu ile yürüdüm evde perşembe sacımı yıkadım cuma bayo yaptım ...
cook büyük sancılar cekmedim ama transferden sonra hafif bir grip atlatım bademciklerim cok hassas benim hemen şişerlerve üzerleri minik minik beyaz olur gargara ile 2 günde temizledim ama ondan bile korktum sonucta bir enfeksiyon sonra dedim ki öyle de tutar böylede üzülme ..
işte böyle seninde perşembe mi test günün.....
Canım hayırlısı olur inşallah. Benimki 3.gün, 2 embriyo transfer ettiler.
Testim Cuma günü. Ama tabi perşembe gidip yaptırırmıyım bilmiyorum. Galiba yaptırırım.
Biraz cesaretim olsa bugün gider yaptırırım ama o cesaret yok.
Kızlar aceleniz ne yapmayın Allahınızı severseniz...Aklınızdaki tilkileri kovalayın ve gününüzü bekleyin...Gereksiz moral çöküntüsü yaratıcaksınız kendinize...Ne kaldıki az daha sabredin..
perşembe yaptırma dr cuma dediğse o gün yaptır .....lütfen bir bildikleri varda o tarihi veriyorlar ...benim perşembe cünkü 5. embriosu o yüzden ..
yok merak etme mai ben tarihimde yaptıracağım o tilkileri kovuyorum ben :)))
Doğru karar canım...Sabredicez hep birlikte...Nelere sabretmedikki...
evet sabır edeceğiz kesinlikle haklısın .....inşallah ama inşallah güzel haberler alırız ve mutlu oluruzzz....inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?