canım ınş tutar bebeğin,buraya yaz mutlaka çünkü merak ederim bende erdemde başlayacğım
Sakın canını sıkma leke tutulmanın belirtisi olarak oluyormuş...Sabırla gününü bekle canım...Hepimizin hakkına hayırlısı...Aramıza da hoşgeldın canım...
tamam canım muhakkak yazıcam..zaten yarın test günüm ama çok korkuorum.dua edin olurmu en çok dua ya ihtiyacımız war.Allah yardımcımız olsun
Kızlar topiğiniz hayırlı olsun.RABBİM kucaklarınızı boş bırakmasın sağ salim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.RABBİM gönlünüze göre versin kızlar.MAİ idrar yaparken yanma oluyo diye yazmışsın canım bol bol su iç ancak öyle atlatabilirsin.
bende dün aldım meleğimi,12 sinde tedt tarihim kayınvaldem hiç kaldırmıyo ki beni zaten herşeyimi getiriyo önüme allah razı olsun paso yatıyorum ama kızlar bana doktorum ne jel verdi ne iğne ne de fitil sadece haplarım var bi de perşembe günü 1 iğnem var sizinnnnn????*
arkadaşlar benimde perşembe günü beli olcak acaba içinizde göyüsleri agrıyan varmmı korkuyorum
tamam canım muhakkak yazıcam..zaten yarın test günüm ama çok korkuorum.dua edin olurmu en çok dua ya ihtiyacımız war.Allah yardımcımız olsun
benim ikinci denemem ve ilk denemem de 5. haftada düşük ol ve bugün dayanamayıp evde tes yaptım ve tek cizgiyi görünce bayabi üzüldüm ondan korkuyorum bugün 8. gün bilmiyorum hayırlısı
slm dostlarım bugün benim transfer günümdü ve bana 7 hücreli tek embriyo transfer edildi çok canım sıkkın çok üzüldüm.dün 4 taneydi bugüne tek kalmış.ne yapcam ben ya bilmiyorum.çok hayal kırıklığına uğradım...
slm dostlarım bugün benim transfer günümdü ve bana 7 hücreli tek embriyo transfer edildi çok canım sıkkın çok üzüldüm.dün 4 taneydi bugüne tek kalmış.ne yapcam ben ya bilmiyorum.çok hayal kırıklığına uğradım...
aaaaaaa canım benim ben de aynı durumdaydım 6 taneydi 1 e düştü diğerlerini dondurmaya değmez dediler 1 tanesini koydular ben de dedim ki ne kadar azimli çıktı bu bravo dedim böyle rahatlattım kendimi hiç üzülmedim, benim kide 1. kalite 7 hücreliydi hiç üzülme yaaa ne güzel azmetmiş o gelmiş buralara böyle düşün
aaaaaaa canım benim ben de aynı durumdaydım 6 taneydi 1 e düştü diğerlerini dondurmaya değmez dediler 1 tanesini koydular ben de dedim ki ne kadar azimli çıktı bu bravo dedim böyle rahatlattım kendimi hiç üzülmedim, benim kide 1. kalite 7 hücreliydi hiç üzülme yaaa ne güzel azmetmiş o gelmiş buralara böyle düşün
teşekkür ederim dostlarım.bana moral oldunuz..peki sende gebelik oluştumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?