Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

canım ınş tutar bebeğin,buraya yaz mutlaka çünkü merak ederim bende erdemde başlayacğım

tamam canım muhakkak yazıcam..zaten yarın test günüm ama çok korkuorum.dua edin olurmu en çok dua ya ihtiyacımız war.Allah yardımcımız olsun

Sakın canını sıkma leke tutulmanın belirtisi olarak oluyormuş...Sabırla gününü bekle canım...Hepimizin hakkına hayırlısı...Aramıza da hoşgeldın canım...

inş öyledir cnm bu günde biraz devam ediyor yarın test günüm.korkuyorum

tamam canım muhakkak yazıcam..zaten yarın test günüm ama çok korkuorum.dua edin olurmu en çok dua ya ihtiyacımız war.Allah yardımcımız olsun

inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur Allah kucaklarımızı doldursun inşallah..

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun.RABBİM kucaklarınızı boş bırakmasın sağ salim meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.RABBİM gönlünüze göre versin kızlar.MAİ idrar yaparken yanma oluyo diye yazmışsın canım bol bol su iç ancak öyle atlatabilirsin.

Çok tşk ederim canım bilgilendirme için...Sayfamızada hoşgeldiniz

Kızlar ben geldim kimse yokmu

..............................

Son düzenleme:

Allah Allah ben iğne yaptırmaktan kalçalarım mos mor oldu...Jelim yok...Hergün 1 tane Coraspin , 1 tane Folbiol , 1 adette iğnem var...Teste kadar hergün...İlaçlar bişey değilde iğne mahf etti beni...Kalçalarım morardı valla...Sen hangi hastanede tedavi oldun ?

arkadaşlar benimde perşembe günü beli olcak acaba içinizde göyüsleri agrıyan varmmı korkuyorum

arkadaşlar benimde perşembe günü beli olcak acaba içinizde göyüsleri agrıyan varmmı korkuyorum

a.s. hoşgeldin canım...Göğüs ağrsından korkcak bişey yokki canım..Onca ilaç aldık tabi göğüslerimiz duyarlı olucak...Bu gebelik ağrısıda olabilirki inş. öyledir canım

benim ikinci denemem ve ilk denemem de 5. haftada düşük ol ve bugün dayanamayıp evde tes yaptım ve tek cizgiyi görünce bayabi üzüldüm ondan korkuyorum bugün 8. gün bilmiyorum hayırlısı

Bütün dualarım seninle...Allahım yanında olsun ve sonucun pozitif çıksın inş...Lütfen sonucu hemen yaz çok merak ederim...

benim ikinci denemem ve ilk denemem de 5. haftada düşük ol ve bugün dayanamayıp evde tes yaptım ve tek cizgiyi görünce bayabi üzüldüm ondan korkuyorum bugün 8. gün bilmiyorum hayırlısı

İlk denemende bebek tutunmuş sana...Demekki tutunma problemi yaşamıyorsun...İkinci denemende 8. günde idrar testimi yaptın Bunu biz yapsak neyse ilk denememiz ve toyuz...Sen bizden daha bilinçlı olmalısın canım...İdrar testinde çok geç çıktığını sende biliyorsun....Hiç moralını bozma ve test gününü bekle

slm dostlarım bugün benim transfer günümdü ve bana 7 hücreli tek embriyo transfer edildi çok canım sıkkın çok üzüldüm.dün 4 taneydi bugüne tek kalmış.ne yapcam ben ya bilmiyorum.çok hayal kırıklığına uğradım...

Sakın ağlama ne yapıyorsun sen canımya...Transfer günü o bir tane embriyo bile bulamayan anneler var...Yapma tatlım ne olursun...Stres yüzünden bebişin tutunamaz...Onada kendinide bu kötülüğü yapma...Olan olmuş artık...Bunları düşünme...Karnındaki minnacık 7 hücreli canlıyı düşün...Onun şimdi tek ihtiyacı annesinin moralli olup ona sarılması...Lütfen bu kötülüğü kendinede bebeğinede yapma...

aaaaaaa canım benim ben de aynı durumdaydım 6 taneydi 1 e düştü diğerlerini dondurmaya değmez dediler 1 tanesini koydular ben de dedim ki ne kadar azimli çıktı bu bravo dedim böyle rahatlattım kendimi hiç üzülmedim, benim kide 1. kalite 7 hücreliydi hiç üzülme yaaa ne güzel azmetmiş o gelmiş buralara böyle düşün

Çooookkk Güzel bir yaklaşım seni tbrk ediyorum

teşekkür ederim dostlarım.bana moral oldunuz..peki sende gebelik oluştumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…