- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
haklısın cnm gerçekten öyle ama bence fazla düşünme onumu yapsam bunumu diye. senin şu aşamada yapman gereken tek şey dua etmek ben sadece transfer günü yattım diğer günler yavaş yavaş kendimi yormadan günlük işlerime devam ettim. ikinci günü sade suyla duş aldım ve normal namazlarımı kılmaya devam ettim. rabbim ol dedikten sonra her türlü olur.
merhaba kızlar bende 10 mart perşembe günü transferim oldu bugün 6. günüm dondurulmuşlarımla denedim 21 mart test günüm bende sabırsızlıkla bekliyorum yarından sonra da regl günüm bakalım adet olucakmıyım inşallah olmammm dualarınızı bekliyorumm
merhaba arakadaşlar,ben yeni üye oldum...uzun zamandır burada yazılanları okuyup moral buluyordum:))
tüp bebek tedavim başladı,şimdi transferimin 5.günündeyim...artık bende yazayım dedim....bende kendimi dinliyorum biraz... sabahları adet olmuşum gibi hissederek uyanıyorum,lavaboya gidiyorum ama birşey yok tabii... sonra o his de geçiyor,tüm günü göğüslerimdeki hassasiyetle geçiriyorum başka da bir belirtim yok... ama tedavinin başından beri göğüslerim hassaslaştı...koca bir belirsizlik işte... test günüm 21 mart.... kafamda idrar testini yapsammı düşünceleri dolaşmaya başladı...
baby merhaba
benimde dondurulmuş transferi. test günüm 21 mart ama ben 18 martta yaptırıcam. şu ana kadar herhangi bir belirtin hiç oldumu. kasık batması falan. benim hiçbirşeyim yok. .
r,benim 3. günde transferim yapılıdı.Yanlızca 1 tane oldu yasa gereği 2 tanesi dondurduk.bide ben iğne olmuyorum jel verdi dr. sadece onu kullanıyorum. ne iğnesi kullanıyosun sen.
offf sabır işte 9 gün kaldı sonuca karnım inanılmaz şişti sanki 4 aylık hamileyim
umarım hakkımızda hayırlısı olur
r,
ben iki tane iğne oluyorum, koldan kendim yaptığım kan sulandırıcı bir iğne var, birde tutunması için akşamları kalçadan yapılan bir iğne verdi doktorum. jelide ayrıca kullanıyorum.
doktorum bana 22 martda test yapıcaz dedi. 7 gün var, seninki neden 9 gün sonraki. 3-5 gün embriyosu olması ile ilgili mi acaba?
Birkaç gün girmedim sayfaya ne güzel yeni yeni hamile annelerimiz eklenmişNe güzel Bu topick bizlere uğurlu geldi...Umarım sizlere de uğurlu gelir ve hamilelerle dolar taşar
Yeni hamilelerimizin hamilelikleri hayırlı olsunNegatif sonuç alanlarda lütfen üzülmesin...Zaman herşeyin ilacıdır...Vakti zamanı gelmedi demek...Pes etmek yok...Mücadeleye devam Hepinizi öpüyorum kızlar...
herkese merhaba
belirsizlikler beni transferimin 11. günü kan testi yaptırmaya gönderdi. umduğum gibi sonuç 1.41 çıktı. bir anne hisseder değil mi. ama ben bu kez o minicik hayatıma can katacak yaşamımı değiştirecek beni cennete gitmiş gibi hissettirecek meleğimi hissedemedim. daha erken diyorlar. test günüm 21 mart ama biliyorum olmadı. 11 günde tutunmayan blastaosist şimdi mi tutunacak keşke yanılsam keşke. dua etsem de değişmeyecek sonuç. gözlerim ağlamıyor ama kalbim deli gibi ağlıyor. dumura uğramış gibiyim. anne olmayı hak etmiyorum belkide. ilaçlarımı bıraktım ama yinede belki pazartesi çıkar diye kullanmak istiyorum. evcilik oynamak istiyorum. kendimi kandıracam. alerji olmuş bacaklarıma yine bantlarımı yapıştırıcam bebeğim var diye çay içmeyip baharatlı hiçbirşey yemiyeceğim. temizlik de yapmıyacağım. ağır kaldırmayacağım.
böylece anne olma yolundaki ikinci hikayemde bitti.
hoşçakalın.
r,
ben iki tane iğne oluyorum, koldan kendim yaptığım kan sulandırıcı bir iğne var, birde tutunması için akşamları kalçadan yapılan bir iğne verdi doktorum. jelide ayrıca kullanıyorum.
doktorum bana 22 martda test yapıcaz dedi. 7 gün var, seninki neden 9 gün sonraki. 3-5 gün embriyosu olması ile ilgili mi acaba?
canım doktorun verdiği tutunma iğnesinin adını bana veansrebilir misin??
Canım lütfen öncelikle sakin ol...Bebeğin hangi gün tutunucağı belli olmuyor...Var sayalımki tutunmadı bu dünyanın sonu değil...Savaşmaya devam ediceksın...Allahım yanında olsun...herkese merhaba
belirsizlikler beni transferimin 11. günü kan testi yaptırmaya gönderdi. umduğum gibi sonuç 1.41 çıktı. bir anne hisseder değil mi. ama ben bu kez o minicik hayatıma can katacak yaşamımı değiştirecek beni cennete gitmiş gibi hissettirecek meleğimi hissedemedim. daha erken diyorlar. test günüm 21 mart ama biliyorum olmadı. 11 günde tutunmayan blastaosist şimdi mi tutunacak keşke yanılsam keşke. dua etsem de değişmeyecek sonuç. gözlerim ağlamıyor ama kalbim deli gibi ağlıyor. dumura uğramış gibiyim. anne olmayı hak etmiyorum belkide. ilaçlarımı bıraktım ama yinede belki pazartesi çıkar diye kullanmak istiyorum. evcilik oynamak istiyorum. kendimi kandıracam. alerji olmuş bacaklarıma yine bantlarımı yapıştırıcam bebeğim var diye çay içmeyip baharatlı hiçbirşey yemiyeceğim. temizlik de yapmıyacağım. ağır kaldırmayacağım.
böylece anne olma yolundaki ikinci hikayemde bitti.
hoşçakalın.
Canım benim çok tşk ederimmai merhaba, benimde transferim c.tesi oldu ve heyecanla beklemedeyim.
forumunu roman gibi bi çırpıda okudum, senin sonucunu merakla beklerken hamiş olduğunu gördüm, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.
hamişlerin duaları kabul olurmuş, dualarında bizim gibi sonuç bekleyenleri unutma olur mu
merhaba arkadaşlar benim transferim de 12 martta oldu 24 martta testim var 2 embriyo taransfer edildi 3.denememiz olduğu için
Merhaba canım seninde transferin hayırlı olsunİnş. Allahım güzel sonuçlarla yüzünüzü güldürür
elizzz merhaba canım nasıl gidiyo demin duadan geldim hepimize çok dua ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?