Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

bende yavaş yavaş ayaklanmaya başladım evin içinde kendimi yormadan geziniyorum. elimizden dua dışında bişey gelmiyo zaten allah kucağında görmeyi de nasip etsin umarım

baby merhaba
benimde dondurulmuş transferi. test günüm 21 mart ama ben 18 martta yaptırıcam. şu ana kadar herhangi bir belirtin hiç oldumu. kasık batması falan. benim hiçbirşeyim yok. .

merhaba sevinç ;kendini ne kadar çok dinlersen moralin o kadar bozuluyor malesef. Artık elimizden geleni yaptık bundan sonrası beklemek ve biraz daha sabır. yanlış bi sonuç çıkıpta moralini de bozabilirsin boş yere bence bu riske değmez zaten 6 gün kalmış sadece

baby merhaba
benimde dondurulmuş transferi. test günüm 21 mart ama ben 18 martta yaptırıcam. şu ana kadar herhangi bir belirtin hiç oldumu. kasık batması falan. benim hiçbirşeyim yok. .

öncelikle ikimiz içinde hayırlısı olsun canımm:81:ewet canım transferimin 4. gününden itibaren kasık batması oldu ve halen devam ediyo bu benim regli öncesi belirtilerim yani adet belirtilerimi yaşıyorumm şuan yüzümde sivilceler çıktı ve bugünde karnım ağrımaya başladı yarından sonra perşembe günü regl günüm acaba yine olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorumm moralim bozuk aslında bende hemen kan testi yaptırıp öğrenmek istiyorum ama eşimm beklememi istiyo zaten 2 gün sonra belli olucak herşey offffffffff inşallah adet olmamm

r,

ben iki tane iğne oluyorum, koldan kendim yaptığım kan sulandırıcı bir iğne var, birde tutunması için akşamları kalçadan yapılan bir iğne verdi doktorum. jelide ayrıca kullanıyorum.
doktorum bana 22 martda test yapıcaz dedi. 7 gün var, seninki neden 9 gün sonraki. 3-5 gün embriyosu olması ile ilgili mi acaba?

bende yumurta toplamadan önce ilacı bıraktığım halde ostrojen 11000 e çıktı sonra 2700 düştü iptal edeceklerdi protokolü nerdeyse 10 martta yumurtalarım toplandı bu iniş çıkıştan dolayı 12 martta transferimi yaptılar 24 ünde de sonucu görücez dediler blkide onla ilgilidir

Birkaç gün girmedim sayfaya ne güzel yeni yeni hamile annelerimiz eklenmiş Ne güzel Bu topick bizlere uğurlu geldi...Umarım sizlere de uğurlu gelir ve hamilelerle dolar taşar

Yeni hamilelerimizin hamilelikleri hayırlı olsun Negatif sonuç alanlarda lütfen üzülmesin...Zaman herşeyin ilacıdır...Vakti zamanı gelmedi demek...Pes etmek yok...Mücadeleye devam Hepinizi öpüyorum kızlar...

hanımlar bende pazar transfer yapıldı dün akşam üstü duş aldım yanai duş alma suya girme demedi ki doktor.sakıncalımı..ben şampuan da kullandım ama başka bişey yapmadım

herkese merhaba
belirsizlikler beni transferimin 11. günü kan testi yaptırmaya gönderdi. umduğum gibi sonuç 1.41 çıktı. bir anne hisseder değil mi. ama ben bu kez o minicik hayatıma can katacak yaşamımı değiştirecek beni cennete gitmiş gibi hissettirecek meleğimi hissedemedim. daha erken diyorlar. test günüm 21 mart ama biliyorum olmadı. 11 günde tutunmayan blastaosist şimdi mi tutunacak keşke yanılsam keşke. dua etsem de değişmeyecek sonuç. gözlerim ağlamıyor ama kalbim deli gibi ağlıyor. dumura uğramış gibiyim. anne olmayı hak etmiyorum belkide. ilaçlarımı bıraktım ama yinede belki pazartesi çıkar diye kullanmak istiyorum. evcilik oynamak istiyorum. kendimi kandıracam. alerji olmuş bacaklarıma yine bantlarımı yapıştırıcam bebeğim var diye çay içmeyip baharatlı hiçbirşey yemiyeceğim. temizlik de yapmıyacağım. ağır kaldırmayacağım.
böylece anne olma yolundaki ikinci hikayemde bitti.
hoşçakalın.

mai merhaba, benimde transferim c.tesi oldu ve heyecanla beklemedeyim.
forumunu roman gibi bi çırpıda okudum, senin sonucunu merakla beklerken hamiş olduğunu gördüm, allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.
hamişlerin duaları kabul olurmuş, dualarında bizim gibi sonuç bekleyenleri unutma olur mu

canımm benim yapma lütfen böyle üzme kendini herşey allahtan kötü düşünme kendine haksızlık ediyorsun herkes anne olmayı hakeder ancak allahın ne zaman nasip edeceğini bilemeyizz dua etmekten başka elimizden bişey gelmez sen yine kendine dikkat et belki geç tutunacak tatlım allahın işine karışılmaz ol dedikten sonra herşey olur inşallah gönlündeki muradını verir biran önce rabbim....

canım doktorun verdiği tutunma iğnesinin adını bana verebilir misin??

merhaba arkadaşlar benim transferim de 12 martta oldu 24 martta testim var 2 embriyo taransfer edildi 3.denememiz olduğu için

elizzz merhaba canım nasıl gidiyo demin duadan geldim hepimize çok dua ettim canım

Canım lütfen öncelikle sakin ol...Bebeğin hangi gün tutunucağı belli olmuyor...Var sayalımki tutunmadı bu dünyanın sonu değil...Savaşmaya devam ediceksın...Allahım yanında olsun...
Canım benim çok tşk ederim Ben bir kaç gündür gelemıyorum...Yoksa sizde bilirdiniz ben burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum...Etmezmıyım canım benim hepimiz aynı sıkıntılı yoldan geçiyoruz...Size tek tavsiyem olucak...Lütfen sabırlı ve pozitif olun...Ben hep pozitif düşündum , hiçbirşeyın beni üzmesıne izin vermedım...Kafanız ne kadar rahat olursa bebeğinizin size tutunma şansı o kadar çok olucak...Dualarım ve kalbim sizinle Hadi güzel haberlerınızı alalım bizlerede moral olsun

merhaba arkadaşlar benim transferim de 12 martta oldu 24 martta testim var 2 embriyo taransfer edildi 3.denememiz olduğu için

Merhaba canım seninde transferin hayırlı olsun İnş. Allahım güzel sonuçlarla yüzünüzü güldürür

elizzz merhaba canım nasıl gidiyo demin duadan geldim hepimize çok dua ettim canım

Sağol canım benim, Allah kabul etsin, duaların gerçek olsun inşallah.

ben dünden beri daha iyiyim, karın ağrılarım kalmadı, ara ara batmalar oluyor sadece.
sen nasılsın var mı bir değişiklik? kendimde belirti aramaktan bir hal oldum
canım, benim test günüm 22 siydi. 22 sini beklemeden pazar günü kanda bir baktıriyim diyorum.
bebeğim benimleyse 8. günde belli olur, p.tesi daha net kafayla işe başlarım diyorum, sen ne diyorsun?

merhaba arkadaşlar 1günü daha devirmiş olduk... kendi adıma 19marta test günüme kadar bekleme kararı aldım... burada yaşananları okuyorum da idrar testi negatif çıkıp sonra kanda pozitifi alıp sevinen çok arkadaşımız var... üzüleceksem zaten bundan kaçış yok ayrıca dünyanın sonu olmayacak... canım kocacım var,birbirimize sarılıcaz yine deneyeceğiz.... günlerimi doldurmaya çalışıyorum...bütün günü köpeğimle eşimle dışarda geçiriyoruz,kahvaltıya gidiyoruz,parkta çimenlerde uzanıp kitap okuyorum..kalan 3günüde öyle tamamlayacağım....
ara ara adet olacakmışım hissi devam ediyor:)))) göğüslerimin acısı azalmaya başladı....
tuhaf olan birşey var,bir kere burnumu çarptım,bir kerede elimi sıkıştırıyordum bir yere,anında sol kasığımda kalp atışı başlıyor bir acıyla...:)))) sanki bebeğiminde canı yanıyormuş gibi.... saçma belki ama bana tuhaf geldi...
moralimi yüksek tutuyorum,sizde öyle yapmaya çalışın,buradaki eski yazılanları okuyorum da ne heyecanlar yaşanmış ne gözyaşları dökülmüş ama sonları genelde hep iyi bitmiş... tıp da çok ilerledi,geç de olsa her sorunu çözüyorlar...uzun oldu biraz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…