Canım benim çok tşk ederim Ben bir kaç gündür gelemıyorum...Yoksa sizde bilirdiniz ben burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum...Etmezmıyım canım benim hepimiz aynı sıkıntılı yoldan geçiyoruz...Size tek tavsiyem olucak...Lütfen sabırlı ve pozitif olun...Ben hep pozitif düşündum , hiçbirşeyın beni üzmesıne izin vermedım...Kafanız ne kadar rahat olursa bebeğinizin size tutunma şansı o kadar çok olucak...Dualarım ve kalbim sizinle Hadi güzel haberlerınızı alalım bizlerede moral olsun
Amin canım inş. Allah gönlunuze göre verir...13 gün yatmaya gelince...Kızlar 13 gün deli gibi yatmayın...Ara ara kalkın evde ufak tefek işler yapın...Arada dışarı çıkıp hava alın ama genel olarak dinlenmenize bakın...Kızlar bu dönemi cehennem gibi görmeyın...Tadını çıkartmaya bakın...Ayaklarınızı uzatıp herkesin size hizmet etmesınden daha güzel ne olabilirhamile arkadaşları çok tebrik ediyorum allah inşalah bana ve benim gibi anne olmak için çabalayan herkese nasip etsin .ben şimdilik tedaviye başlamadığım için sadece sizleri takip ediyorum.2 negatif denemem oldu çikolata kisti magduruyum.bu test gününü beklemek ne demek çok iyi biliyorum geçmiyor günler sabırsızlık içinde gükyüzüne bakıp ALLAHIM olacakmı acaba diye yattığım yerden çok dua ettim hayal kurmaya korktum.çok zor günler.ama şu 13 gün yatmak meselesini bidakine düşünmüyorum.önemli olan belkide ilk 3 gündür yatarken zaman geçmiyor.belki moral olsun diye oakdar yatmamalıydım ama negatifte olsa o yataktan kalktığımda özellikle 2. denemede ağlarken dedimki kendime şükürler olsun yatalak hasta değilsin rabbim sağlık vermiş yürüyorsun koşuyorsun ihtiyçlarını karşılıyorsun en azından o günler sadece 13 gündü ama yıllarca yatalak olanlar var şükür dedim sağlıklıyım vede ümitdim bitmedi asla olmaz diyen omladı sağlıksızda olsa yumurtalarım ve rahmim var ve önemde denemek için zamanım var ve kendimi gezmeye dolaşmaya verdim bi süre sonra bir kursa yazıldım.ve derken 6 ay geçti şimdi yine bir denemeye hazırım diyorum hazır olamamda gerekiyor çünkü anne olmayı çok istiyorum...
Allah hepimize dayanma gücü ve sağlık versin inşalah bizlerde o güzel duyguyu tez vakitte yaşarız
mrb arkadaşlar benimde dün transferim oldu dondurulmuş ikinci denemem inş hepimiz güzel sonuçlar alırız biz dün hastanede kaldık bu gün sabah çıktık markete gittik ordanda ormanlık bir yere kahvaltıya gittik sonra 1,5 saatlik yoldan eve geldik uzandım işte öyle belimde ve kasıklarımda ağrı var o kadar...
kızlar benim transferimin 2. günü ben sucuk yiyebilirmiyim...
baby sağol canım inş hepimiz güzel sonuçlar alırız canım öyle umutsuz konuşma hemen moralini bozma canım
Sağol canım benim, Allah kabul etsin, duaların gerçek olsun inşallah.
ben dünden beri daha iyiyim, karın ağrılarım kalmadı, ara ara batmalar oluyor sadece.
sen nasılsın var mı bir değişiklik? kendimde belirti aramaktan bir hal oldum
canım, benim test günüm 22 siydi. 22 sini beklemeden pazar günü kanda bir baktıriyim diyorum.
bebeğim benimleyse 8. günde belli olur, p.tesi daha net kafayla işe başlarım diyorum, sen ne diyorsun?
ben de de pek bi değişiklik yok canım karnımın şişliği indi biraz tam değil ama 2 gündür hafif regli ağrım var benim 24 martta test günüm transferimin de 12.günü oluyo bende salı günü yaptırsammı acaba diye düşünüyorum kimseye sölemeden eşime inş sürpriz olur
kızlarrrr selammmmmmmmmnabersiniz ne zamandır giremiyodum çünkü eşimle tatile gittik kafamızı dinledik çok iyi oldu negatif sonuçtan sonra, bir dahaki adetimle tedaviye yeniden başlıyorum inşallah ve bu sefer 2 koyacaklar çok mutlu oldumm yaaa inşallah olur bu sefer de
melek-huysuz selammm sanıyorum sende benim gibi bir evlet sahibisin ama ilinci evliliğinden bebek istiyosun.Bende ikinci evliliğimden bebek istiyorum ve tüp bebek yaptık zaten doğurgan olduğumdan o adar emindikki tutacağından ama maalesef öyle olmadı ve negatif sonuuç aldık ve dumura uğradık dr. 2-3 ay sonra isterseniz tekrara gelin dedi ama bazen tüp bebek sırasında alınana ilaçlardan dolayı kendiliğinden de hamile kalınıyomuş şimdi bir ümit bu dönemi yaşayacağız HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH TÜM BEBEK HASRETİ ÇEKENLERİN ALLAH YADINCISI OLSUN
günaydın kızlarheycandan uyuyamadım erkenden kalktımm saat 10 da gidip kan vericemm bakalım hayırlısı dün regl günümdü olmadım inşallah hamileyimdir ve müjdeli haberlerle dönerim evimee dualarınızı eksik etmeyin...
günaydın canım, benim daha 6. günüm olmasına rağmen ben bile uyuyamıyorum.
senin adına bende heyecanlandım şimdi, inşallah hamilesindir, inşallah müjdeyi verirsin bizlerede moal olursun. sonucu alınca yaz olur mu merak ederim. dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?