merakla bekliyorum baby benimde bugün 8. günüm
kızlarr ben kan verip geldim sonucu saat 2' de arayıp öğrenicem nasipse inşallah pozitif alırımda sizlere de moral olurumm
kızlar bana yardım edim lütfen 11. günü hcg 118.1 çıktı 14. günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. siz ne diyorsunuz bu duruma..
kızlar bana yardım edim lütfen 11. Günü hcg 118.1 çıktı 14. Günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. Siz ne diyorsunuz bu duruma..
kızlar bana yardım edim lütfen 11. Günü hcg 118.1 çıktı 14. Günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. Siz ne diyorsunuz bu duruma..
elvan merhaba tatlım, bence sıkma canını...belki ilk yaptırdığın yerin sonucu güvenilir değildir..egedekiler ne dedi?
sakın moralini bozma canımm benimde 11.gün 43.5 çıkmıştı 13.gün 67.5 yükseldi sonra 129 ve 229 die devam etti ve şükürler olsun 6+7 günlük hamileyim 6.haftada kese ve kalp atışını gördük 7.haftadada inşallah dinlemeye gidicez
Kızlar bu mübarek günde öğrendim hamileyim çok şükür...allahım burdaki bebek özlemi çeken bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah...
kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin
kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin
cnm yaa bende senden haber bekliyordum senin değerin neymiş söyledilermi. doktor erken yapmışsın iğnenin etkisinden 11. gün yüksek çıkmış olabilir dedi. 28.de çağırdı tekrar kan testi istemedi
ahhhhhhhh nasıl sevindim ve heyecanlandım allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum ohhhh çok şükür
Arkadaşlar çok mutluyum bu haberi burda yazmak çok güzellhamiiiileeeyiiiim allahım hepinize bu duyguyu tattırsın isteyen herkesin asağlıklı sıhhatli bi bebişi olur inşallah hepinizi öpüyorum
çok teşekkür ederim canım, darısı senin başına olsun inşallah..
canım tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
çok teşekkür ediyorum sende hamilesin galiba sende sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah
kızlarrrr selammmmmmmmmnabersiniz ne zamandır giremiyodum çünkü eşimle tatile gittik kafamızı dinledik çok iyi oldu negatif sonuçtan sonra, bir dahaki adetimle tedaviye yeniden başlıyorum inşallah ve bu sefer 2 koyacaklar çok mutlu oldumm yaaa inşallah olur bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?