Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

kızlar bana yardım edim lütfen 11. günü hcg 118.1 çıktı 14. günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. siz ne diyorsunuz bu duruma..

kızlar bana yardım edim lütfen 11. günü hcg 118.1 çıktı 14. günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. siz ne diyorsunuz bu duruma..

sakın moralini bozma canımm benimde 11.gün 43.5 çıkmıştı 13.gün 67.5 yükseldi sonra 129 ve 229 die devam etti ve şükürler olsun 6+7 günlük hamileyim 6.haftada kese ve kalp atışını gördük 7.haftadada inşallah dinlemeye gidicez

Kızlar bu mübarek günde öğrendim hamileyim çok şükür...allahım burdaki bebek özlemi çeken bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah...

kızlar bana yardım edim lütfen 11. Günü hcg 118.1 çıktı 14. Günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. Siz ne diyorsunuz bu duruma..

elvan merhaba tatlım, bence sıkma canını...belki ilk yaptırdığın yerin sonucu güvenilir değildir..egedekiler ne dedi?

kızlar bana yardım edim lütfen 11. Günü hcg 118.1 çıktı 14. Günde 195 çıktı değerim düşmemiş ama katlanmamışta sanırım yolunda gitmeyen birşeyler var. Siz ne diyorsunuz bu duruma..

elvan merhaba tatlım, bence sıkma canını...belki ilk yaptırdığın yerin sonucu güvenilir değildir..egedekiler ne dedi?

kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin

cnm yaa bende senden haber bekliyordum senin değerin neymiş söyledilermi. doktor erken yapmışsın iğnenin etkisinden 11. gün yüksek çıkmış olabilir dedi. 28.de çağırdı tekrar kan testi istemedi

ayy canım benim yaa çok sevindim benim için çok büyük moral oldun inşallah benimde değerim yükselir rabbim bebişlerimizi bize bağışlar.

Kızlar bu mübarek günde öğrendim hamileyim çok şükür...allahım burdaki bebek özlemi çeken bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah...

ahhhhhhhh nasıl sevindim ve heyecanlandım allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum ohhhh çok şükür

kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin

canım kaçıncı günün bugün, birde embriyon kaçıncı gün transfer edldi?

kaç çıktı canım çok merak ettim senin için girdim en azından negatif değil

cnm yaa bende senden haber bekliyordum senin değerin neymiş söyledilermi. doktor erken yapmışsın iğnenin etkisinden 11. gün yüksek çıkmış olabilir dedi. 28.de çağırdı tekrar kan testi istemedi

evet cnm doğrudur mantıken, ilk yaptırdığın testte iğnenin hormon etkisi duruyordu muhtemelen...sen içini ferah tut bence..değerim 300 müş ,herkesin daha farklı oluyor gün değerleri..randevu için banada 29 mart kontrol dendi, keşke aynı güne denk gelebilseydik..hayırlısı olsun tekrardan tebrik ederim...

Arkadaşlar çok mutluyum bu haberi burda yazmak çok güzell hamiiiileeeyiiiim allahım hepinize bu duyguyu tattırsın isteyen herkesin asağlıklı sıhhatli bi bebişi olur inşallah hepinizi öpüyorum

ahhhhhhhh nasıl sevindim ve heyecanlandım allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin gerçekten çok mutlu oldum ohhhh çok şükür

çok teşekkür ederim canım, darısı senin başına olsun inşallah..

canım tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok teşekkür ederim canım, darısı senin başına olsun inşallah..

canım tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok teşekkür ediyorum sende hamilesin galiba sende sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah

Fistheaven canim bu sefer olucak insallah. Sans iki kat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…