Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Arkadaşlar belirtilerimi yazıyorum çünkü ben hep bu belirtileri takip ediyodum forumda ençok merakettiğim şeylerin başındaydı herkeste aynı olmaz ama ben yinede yazıcam.transferden sonra iki üç gün bel ve kasık ağrısı çektim daha sonra bel ağrısı geçti akşamları bi akşam sağ kasığıma ağrı vurdu devamlı öteki akşamda sola.ertesi 3 gün boyunca geceleri şiddetli gündüzleri hafif adet sancısı çektim 11.günün gecesi enşiddetli adet sancısıydı ve uykudan lavaboya gittiğimde iki damla pembe leke gördüm korkudan öldüm çok üzüldüm tutmadı diye adet oluyorum zannettim ve sabahı zor ettim.sabah bi kalktım hiç bişey yok öğlende bişe yok benyine ümitlenmeye başladım ama akşamları adet sancısı falan kalmadı hiç bişe yok ve bugün 15.gün tahlil sonucum pozitif çok mutluyum ege üniversitesi çok iii tavsiye ediyorum inşallah isteyen herkesin olur öpüyorum sizi.

canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. dua edermisin bizler için.

selsu merhaba, sendemi ege üniversitesinde yaptırdın..bugün mü aldın sonucunu? ayyy kesin tanıştığım kızlardan birisisin sen........

mrb canim.oncelikle tebrik ediyorum.ins bebisini kucagina almayida nasib eder rabbim.bugun benimde transferimin 2. gunu.benimde yumurtaligim toplandiktan sonra kasiklarimda agri olmustu ve nerdeyse taransfer gunume kadar kan gelmisti.taransferden sonra da adet sancisina benzer sancilarim basladi.korkuyordum bu durumdan. taki senin yazini okuyasiya kadar. icime su serpdin tesekkurederim.

slm arkadaşım rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin karafeslegen ve senin güzel haberin beni mutlu etti.üstelik ikinizde ege üniversitesinde başarıyı yakalmışınız inşalah bende başarırım 12 nisan randevum inşalah hayırlı uğurlu olur benim içinde...sevgilerrr

canım benim inan çok sevindim inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına ayrıca bu yazdıkların beni çok sevindirdi bu gün transferimin 3. günü üç gündür aşırı bel ve kasık ağrım vardı yatamıyordum bugün bel ağrım geçti ama kasık ağrım dediğin gibi bir soluma geçiyor bir sağıma bende birşey olucak diye korkuyorum şu anda sağ tarafım kopuyor resmen sence birşey oluyormudur?

kızlar tahlil sonucum belli oldu düşük çıktı ama pazartesi tekrar yaptırıcamm çünkü çok erken yaptımm belkide geç tutunmuş olabilir pazartesi belli olucak kesin

baby2435 merhaba serüvene yeniden başlamışsın hayırlı olsun ....test yapmışsın herhalde erkense düşük cıkar meraklanma bu arada benim denememde pozitif 6+1 günlüğüz güzel Allahım kucağımıza almayı nasip etsin ve Allahım seninde hatta burdaki isteyen tüm annelere de nasip etsin yüzünü güldürsünnnn AMİNNNN
tekrar tebrikler....

denizcim birde elvan var benden 1 gün önce idi transferi, oda pozitif aldı çok şükür...

merhaba arkadaşlar bugün transferimin 9. günü çok heyecanlıyım geçmek bilmio şu günler o kadar sabrettim aylar saydım ama şu 12 günü geçiremiom sonuç tarihim 23. mart allahım inş. olumlu sonuç alırım hayırlısıyla herkes sabırsızlıkla mutlu haberi beklio rabbim k,mseye olumsuz sonuç göstermesin.
ya ben idrar testi yapsam mı die çok düşünüorum aranızda bu günlerde test yaptıranınız var mı??

tebrik ederim arkadaşım umarım allah hepimizinkinide tamamına erdirir. ayrıca bende egeden çok memnunum izmir ve çevresinde yaşayan ve bizim durumumuzdaki bütün arkadaşlara hiç tereddütsüz tavsiye ederim. bu arada kaçıncı denemen ve hcg değerin kaç yazarsan sevinirim

meraba caınm bende çukulata kistinden çekiyorum hangi hastaneye ve doktora gittin başka hangi yöntemleri denedin paylaşırsan sevinirim

arkadaşlar bende uzun zamandır sizi takip ediyorum. benimde tranferimin 5. günü
çok heyecanlıyım ve inanılmaz korkuyorum. her sabah ya tutmamışsa ya olmazsa diye ağlama krizlerine giriyorum. umarım hepimizin muradı gerçekleşir.

slm arkadaşlar benide aranıza alın benide benim buqün transferimn 10. günü salı günü tahlil yaptırjm dua edn ltfn ama ben bu sefer çok umutluyum hamile olan arkadaşlarımızı kutluyorum allah kucaklarına almayı nasp etsn inş hayırlısıyla sağlıkla benm gibi tahlil gününü bekliyen arkadşlarımada sabır diliyorum çok zor geçiyr gnler ben bu zor gnleri sizinle aşmak istiyorum bnmde karın ağrım oldu hep hafiif haiff dün belim ağrıdı adet olucm die kormuştmki ama burda okudum bnm gibi ağrısı olup hamiş kalan afrkadaşlr var inş bende onlardn biiriymdr bnm bu 2. denemm inş karnımız şiş şiş dolanırız etrafta :) ne kadr gzl bi duygudr herlde allah bizlerde hayırlısıyla tatdırsn inş bu duyguyu ...

merhaba cnm transferin hayırlı olsun, ben 8. günümde başlamıştım yapmaya ve gördüm gölge gibi 2. çizgiyi çok şükür..eğer sabredebilirsen bekle, hakkında hayırlısı olsun.

selam arkadaşlar bütün yazılanları baştan sona kadar okudum yazılanlarda sürekli kendimde bişeyler aradım, bu benim üçüncü denemem transferim 12 martta yapıldı 24 mart test günüm ama dün kahve rengi leke şeklinde kanamam başladı ara ara devam ediyor adet başlangıcımı acaba tutunma lekesi olsaydı sürekli devam etmezdi diye düşünüyorum ama adet kanaması gibi değil düşün düşün kafayı yemek üzeriyim ne olucaksa olsun artık diyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun.

merhaba cnm transferin hayırlı olsun, ben 8. günümde başlamıştım yapmaya ve gördüm gölge gibi 2. çizgiyi çok şükür..eğer sabredebilirsen bekle, hakkında hayırlısı olsun.

bugün 11.günün hala yapmadım ama birazdan kuzenimi göndericem test almaya da bu sefer kafam; acaba yarın sabah mı yapsam yoksa aldığımız gibi mi yapsam die takıldı. hani sabah yapılınca daha ii sonuç alınıo denilio ya!! off yaa ne takıntılı insan oldum. yardım lütfenn!!!

canım tutabiliyorsan idrarını 4 saat tut, sonra yap...varsa artık çıkar herhalde...

kızlarrrrrrrr gene hayal kırıklığı yaşıyoruzzzzz 3.denememizde olumsuz sonuçlandı dün gece adet oldum transferimin 8.günüydü hcg de 1.20 çıktı giderek ümidimi yitiriyorummm

mrb arkadaşlar benim bugün 6. Günüm idrar testi yapsammı sizce çıkarmı ne dersiniz:18::

cnm bnce ypma bn buqn yaptm negtif çıktı morelm bozuldu yarın kan tahlil yaptırjm doktorumu aradım idrarda kesn diil boşuna yapma dedi bana ama sen bilrsn cnm yine morelini hiç bozma şimdide n daha çok erkn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…