Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

bebekdls, canım benim inanki çok üzüldüm. ama umudunu kaybetme Allah Kerim Allah Kadirdir.

Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun..., Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz....... Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır....
üzülme der Mevlana..! istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olmaması gerektiği için olmuyordur.

Son düzenleme:

Ne kadar guzel yazmissin canim. Zorlu sikintili bir gunun ardindan bunu okumak icim ferahlatti.

mrb arkadaşlar benim bugün 6. günüm idrar testi yapsammı sizce çıkarmı ne dersiniz:18::

canım erken daha yapma...

kızlarrrrrrrr gene hayal kırıklığı yaşıyoruzzzzz 3.denememizde olumsuz sonuçlandı dün gece adet oldum transferimin 8.günüydü hcg de 1.20 çıktı giderek ümidimi yitiriyorummm

Allah yardımcın olsun cnm, inşallah tez zamanda kendiliğinden gelir bebeğin...

çok sağol canım benim

canım erken daha yapma...

Allah yardımcın olsun cnm, inşallah tez zamanda kendiliğinden gelir bebeğin...

aminnnnn canım inşallah asıl istediğim o zaten kendiliğinden olması çok zor ama imkansız değil allah razı olsun senden

meraba caınm bende çukulata kistinden çekiyorum hangi hastaneye ve doktora gittin başka hangi yöntemleri denedin paylaşırsan sevinirim
slm ilk tüp bebek şifa tıp merkezi ikinci tüp bebek smryna.yazdığım gibi negatifle sonuçlandı ikiside.şimdi ege üniversitesinden randevu aldım.birazda bu işler nasip kısmet meselesi.benim fsh 10 dan ikinci denemede 11.5 çıkmış tüp bebek etkiliyor. arada soğan suyu incir kürü çörekotlu karışım :) deniyom işte nasippp.kisti aldırmak çok bi çare değil bence bir kere laparoskobi bir kere histeroskobi yapıldı tekrar büyüyor sonuçta.tek çaresi çocuk ama oda nerdee.allah şifa versin hepimize..

canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. dua edermisin bizler için.
Amin inşallah çok tşk.ler allahım inşallah isteyen herkesin olur.çok güzel bi duygu buuu :81:

selsu merhaba, sendemi ege üniversitesinde yaptırdın..bugün mü aldın sonucunu? ayyy kesin tanıştığım kızlardan birisisin sen........
evet canım egede yaptırdım.nede olsa devlet hastanesi daha ii olur diye düşündüm ve sonuç aldım. tavsiyede ediyorum çünkü çoğunluk güzel sonuç alıyo ordan bende zaten tavsiyelerle gitmiştim oraya.

inşallah seninkide tutmuştur allahım isteyen herkesi benim gibi sevindirir inşalllah ii dileklerin için de çok teşekkür ederim.

hayırlısı olsun arkadaşım aman dua etmeyi unutmayın ben her pazartesi sabahı aldım kuranımı okudum çok dua ettim allahıma çok şükür yarabbim hamileyim ve şimdi ilk ultrasonumu bekliyorum

ağrılarının olması bence çok ii arkadaşım ben de de öyleydi ama ağrı olmaması demek tutmiycağı anlamına gelmez bizdeki belirtiler böyle. inşallah tutar canım pozitif olmaya çalışın vede aklınızda her zaman bu olmasın başka şeylerle ilgilenin unutun benim hiç aklıma gelmiyodu sanki hayal gibi geliyodu bana.

benim ilk denememdi canım ben ameliyat atlattım ondan olmuyodu çikolata kiisti aldırmıştım.sonucumu öğrendiğimde öyle heyecanlandımki değerimi sormayı bile unutmuşum

o kadar endişe sıkıntı boşunaymış Allahım ol deyince oluyor işte bu üçüncü denememdi şükürler olsun sonuçum pozitif, beş sene sonra mücizeme kavuştum Allahıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına...

kızlar 8.günüm idrar testiyaptım negatifff

canım idrar testi doğru sonuç vermiyor şimdiden test yaparak kendini üzmeseydin keşke, idrar testi negatif olup kanda pozitif sonuç alan arkadaşlar var kan testini bekle ümidini yiritme sende pozitif sonuç alırsın inşallah öptüm hoşçakal

neyse kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlarr yarın inş görüşürüzz

pardonnnnnn yanlışlıkla buraya yazdımm başka yere yazacağımaaa

Yokmu yeni hamilelerimiz Kızlar ben uzun zamandır nete gelip yazamıyorum...Uykuya bıraktım kendimi Dün kalp atışlarını duydum...Mutluluğumu anlatamam sizlereDarısı sizlerin başına...Bize çok uğurlu gelen bu topick umarım sizlerede uğurlu gelicek

kızlarrrrrrrr hamileyimmmmmm:))))))) o kadar iğne kan verme stres sıkıntı derken nihayet bebeğim benimle allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....

merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....

Hayırlı olsun Canım...Çok sabırlı ve keyifli bir bekleme süreci olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…