merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 9.günüydü.test yaptım veeeeeeeeee hamileyim.şükürler olsun rabbime.ben hep sizleri ve dıger sayfalarda kı arkadaşlarımı okudum ama yazmadım.ve hep size dua ettım.kendıme okudugum meryem suresını hep sızler için de adadım.allahım bu defa bana bunu bağışladı.dualarımı kabul ettı.ınanın gunlerdır hatta öncesın den sızlere ve kendıme bol bol dua ettım.allah sızlere de nasıp etsın.doktoruma ulaşamadım ama degere gore hamıleyım.kendınız de belırtı aramayın lutfen.ben de sadece adet ağrısına benzer bı seyler oldu hafıften ama hemen gectı.moralım bozulmuştu.ama allahım bana bağışladı bebegımı.bu ıkıncı denememdı.çok korkuyordum.sadece dua ettım.hıc bır belırtı olmadı.tutunma kanaması falan da olmadı.inşallah allahım 9 ay sonra kucağıma sağsalim almayı nasip eder.ben den dualarınızı esirgemeyin.5 yıllık özlemimdi.lütfen evde test yapmayın moraliniz bozulur.bol bol dua edın allaha.benım için de edin.çok ihtiyacım olacak.
merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 9.günüydü.test yaptım veeeeeeeeee hamileyim.şükürler olsun rabbime.ben hep sizleri ve dıger sayfalarda kı arkadaşlarımı okudum ama yazmadım.ve hep size dua ettım.kendıme okudugum meryem suresını hep sızler için de adadım.allahım bu defa bana bunu bağışladı.dualarımı kabul ettı.ınanın gunlerdır hatta öncesın den sızlere ve kendıme bol bol dua ettım.allah sızlere de nasıp etsın.doktoruma ulaşamadım ama degere gore hamıleyım.kendınız de belırtı aramayın lutfen.ben de sadece adet ağrısına benzer bı seyler oldu hafıften ama hemen gectı.moralım bozulmuştu.ama allahım bana bağışladı bebegımı.bu ıkıncı denememdı.çok korkuyordum.sadece dua ettım.hıc bır belırtı olmadı.tutunma kanaması falan da olmadı.inşallah allahım 9 ay sonra kucağıma sağsalim almayı nasip eder.ben den dualarınızı esirgemeyin.5 yıllık özlemimdi.lütfen evde test yapmayın moraliniz bozulur.bol bol dua edın allaha.benım için de edin.çok ihtiyacım olacak.
Yokmu yeni hamilelerimizKızlar ben uzun zamandır nete gelip yazamıyorum...Uykuya bıraktım kendimi Dün kalp atışlarını duydum...Mutluluğumu anlatamam sizlere Darısı sizlerin başına...Bize çok uğurlu gelen bu topick umarım sizlerede uğurlu gelicek
kızlarrrrrrrr hamileyimmmmmm:))))))) o kadar iğne kan verme stres sıkıntı derken nihayet bebeğim benimle allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....
merhaba.. 19 martta transferim oldu 1 tane 8 hücreli 2. kalite embriyo.. test tarihim 31 mart.. bazen umutlanıyorum bazen de gardım düşüyor. akşamları ayağa kalktığımda adet olacakmış gibi ağrım oluyor iki gündür onun dışında pek birşey hisetmiyorum. inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere
mrb kızlar benimde 16 martta transferim oldu 28 mart pazartesi test günüm ve çok heyecanlıyım.
Sanki adet olucakmış gibi karın ağrım oluyo çok korkuyorum( Allah hepimize hayırlısını versin.
evet canım egede yaptırdım.nede olsa devlet hastanesi daha ii olur diye düşündüm ve sonuç aldım. tavsiyede ediyorum çünkü çoğunluk güzel sonuç alıyo ordan bende zaten tavsiyelerle gitmiştim oraya.
Yokmu yeni hamilelerimizKızlar ben uzun zamandır nete gelip yazamıyorum...Uykuya bıraktım kendimi Dün kalp atışlarını duydum...Mutluluğumu anlatamam sizlere Darısı sizlerin başına...Bize çok uğurlu gelen bu topick umarım sizlerede uğurlu gelicek
tebriklerrrr.. allah tamamına erdirsin, darısı başımızaa.. normalde 9. güne erken diyorlar ama senin blast mıydı, tek embriyo mu yoksa çift mi?
canım hayırlı olsunnn...çok sevindim...Rabbim bizede bu duyguyu nasib etsin:)kanda mı aktırdın cnm?çok erken çıkmış..doktorum çıkmaz dio
tebriklerrrr.. allah tamamına erdirsin, darısı başımızaa.. normalde 9. güne erken diyorlar ama senin blast mıydı, tek embriyo mu yoksa çift mi?
evet canım banim blast embriyoydu.allahım sızlere de bu guzellıgı yaşatsın amin.......
merhaba arkadaşım maaşallaah sana çok sevindim inan kiii hangi hastanede tedavi gördün ben geçen pazar 3.kez negatif sonuç aldımm maaleseffff allah tamamına erdirsin canım
Canlarım benimde son 2 gün heyecan dorukta acayip grip olmuşum sorun olurmu öksürmemin hapşurmamın ?
teşekkur edrım canım.sana uzulme dıyecegım ama bılıyorum cok uzgunsun.ben de yasamıstım o duyguyu vaktıyle.bahçecı kliğinde tedavım oldu.doktorum halıt beydı.allahım her ısteyene versın.
Canlarım benimde son 2 gün heyecan dorukta acayip grip olmuşum sorun olurmu öksürmemin hapşurmamın ?
aminnnnnnn inşşşşş canım maydonoz ve nar yeme tamam mıı görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?