Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

merhaba.. 19 martta transferim oldu 1 tane 8 hücreli 2. kalite embriyo.. test tarihim 31 mart.. bazen umutlanıyorum bazen de gardım düşüyor. akşamları ayağa kalktığımda adet olacakmış gibi ağrım oluyor iki gündür onun dışında pek birşey hisetmiyorum. inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere

mrb kızlar benimde 16 martta transferim oldu 28 mart pazartesi test günüm ve çok heyecanlıyım.
Sanki adet olucakmış gibi karın ağrım oluyo çok korkuyorum ( Allah hepimize hayırlısını versin.

merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 9.günüydü.test yaptım veeeeeeeeee hamileyim.şükürler olsun rabbime.ben hep sizleri ve dıger sayfalarda kı arkadaşlarımı okudum ama yazmadım.ve hep size dua ettım.kendıme okudugum meryem suresını hep sızler için de adadım.allahım bu defa bana bunu bağışladı.dualarımı kabul ettı.ınanın gunlerdır hatta öncesın den sızlere ve kendıme bol bol dua ettım.allah sızlere de nasıp etsın.doktoruma ulaşamadım ama degere gore hamıleyım.kendınız de belırtı aramayın lutfen.ben de sadece adet ağrısına benzer bı seyler oldu hafıften ama hemen gectı.moralım bozulmuştu.ama allahım bana bağışladı bebegımı.bu ıkıncı denememdı.çok korkuyordum.sadece dua ettım.hıc bır belırtı olmadı.tutunma kanaması falan da olmadı.inşallah allahım 9 ay sonra kucağıma sağsalim almayı nasip eder.ben den dualarınızı esirgemeyin.5 yıllık özlemimdi.lütfen evde test yapmayın moraliniz bozulur.bol bol dua edın allaha.benım için de edin.çok ihtiyacım olacak.

çok sevindim arkadaşım ne güzel inşallah sağ salim kucağına alırsın:) Allahım bizede nasip eder umarım heyecanla bekliyorum bende

tebriklerrrr.. allah tamamına erdirsin, darısı başımızaa.. normalde 9. güne erken diyorlar ama senin blast mıydı, tek embriyo mu yoksa çift mi?

mai cim merhaba, çok sevindim cnm haberine..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizlerede göstersin o günü inşallah..ben 1 haftadır öksürüyorum, bu beni çok korkutuyor..sende de hasta olduğunda öksürük olmuşmuydu cnm?

kızlarrrrrrrr hamileyimmmmmm:))))))) o kadar iğne kan verme stres sıkıntı derken nihayet bebeğim benimle allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

bella tebrik ederim canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....

merhaba cnm , transferin hayırlı olsun..inşallah olumlu sonuçlar alırsın..rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

landarch transferin hayırlı olsun, kasık ağrısından hiç korkma tatlım..o bendede olmuştu, Allah'ın izniyle pozitif haberler alırsın inşallah..rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

mrb kızlar benimde 16 martta transferim oldu 28 mart pazartesi test günüm ve çok heyecanlıyım.
Sanki adet olucakmış gibi karın ağrım oluyo çok korkuyorum ( Allah hepimize hayırlısını versin.

deryacım merhaba transferin hayırlısı olsun, test gününe az kalmış cnm...rabbim pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...

canım tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

evet canım egede yaptırdım.nede olsa devlet hastanesi daha ii olur diye düşündüm ve sonuç aldım. tavsiyede ediyorum çünkü çoğunluk güzel sonuç alıyo ordan bende zaten tavsiyelerle gitmiştim oraya.

selsu merhaba canım bende ege ünv.de yaptırdım..aynı gün almışız sonucu..muhtemelen transferimiz de aynı gün oldu..4 mart transferim oldu, 18 martta çok şükür pozitif sonucumu aldım..29 martta kontrole gidicez..belki orada karşılaşırız, ismim canan..rabbim inşallah kesesini ve kalp atışlarını görmeyi duymayıda nasip eder..devamını sağlıkla göstersin rabbim bize.amin.görüşmek üzere

canım hayırlı olsunnn...çok sevindim...Rabbim bizede bu duyguyu nasib etsin:)kanda mı aktırdın cnm?çok erken çıkmış..doktorum çıkmaz dio

çok sevindim darısı kucağına alacağın günlere bebişide senide öpüyorummmmm

canım hayırlı olsunnn...çok sevindim...Rabbim bizede bu duyguyu nasib etsin:)kanda mı aktırdın cnm?çok erken çıkmış..doktorum çıkmaz dio

evet canım kanda baktırdım.sonra eve geldım evde de test yaptım onda da çıktı.hepinize duacıyım inşallah sızlerde guzel haberler duyarsınız.

evet canım banim blast embriyoydu.allahım sızlere de bu guzellıgı yaşatsın amin.......

merhaba arkadaşım maaşallaah sana çok sevindim inan kiii hangi hastanede tedavi gördün ben geçen pazar 3.kez negatif sonuç aldımm maaleseffff allah tamamına erdirsin canım

Canlarım benimde son 2 gün heyecan dorukta acayip grip olmuşum sorun olurmu öksürmemin hapşurmamın ?

merhaba arkadaşım maaşallaah sana çok sevindim inan kiii hangi hastanede tedavi gördün ben geçen pazar 3.kez negatif sonuç aldımm maaleseffff allah tamamına erdirsin canım

teşekkur edrım canım.sana uzulme dıyecegım ama bılıyorum cok uzgunsun.ben de yasamıstım o duyguyu vaktıyle.bahçecı kliğinde tedavım oldu.doktorum halıt beydı.allahım her ısteyene versın.

Canlarım benimde son 2 gün heyecan dorukta acayip grip olmuşum sorun olurmu öksürmemin hapşurmamın ?

canım bunun hapşırıkla vaya başka şeyle ılgısı yok.ben de hapşırıyordum zaman zman.ve ben normal hayatıma erken dondum.ev iş falan dışarı çıkmaşar,temizlik.o yuzden ıcını ferah tut.inş guzel haber vereceksın.

teşekkur edrım canım.sana uzulme dıyecegım ama bılıyorum cok uzgunsun.ben de yasamıstım o duyguyu vaktıyle.bahçecı kliğinde tedavım oldu.doktorum halıt beydı.allahım her ısteyene versın.

aminnnnnnn inşşşşş canım maydonoz ve nar yeme tamam mıı görüşmek üzere

ahhh derincimm bi bomba daa sen patlat inşallah yok bee canım hapşurmakla öksürmekle hiç bişey olmazz sadece tarlada çalışmayınnn yazıyodu benimkin deeee

slm arkadaşlar ben de test günümü sabırsızlıkla bekliyorum.P.tesi sabahı olsun artık.. Kalbim dayanmayacak! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…