Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....

hayırlı olsun şimdiden heyecanlı bir okadarda stresli bi süreç inşallah burda hamileyim dediğinide okuruz :))))

evet canım kanda baktırdım.sonra eve geldım evde de test yaptım onda da çıktı.hepinize duacıyım inşallah sızlerde guzel haberler duyarsınız.

tebrikler sende yıl bitmeden anne olacaklar arasındasın demek umarım bu mutluluğumuz daim olurda sonuna kadar yaşarız.Sanırım kucağımda görmeden bu stres bitmiycek

slm arkadaşlar ben de test günümü sabırsızlıkla bekliyorum.P.tesi sabahı olsun artık.. Kalbim dayanmayacak! :))

umarım istediğin sonucu alırsın şurda 3 gün kalmış azcık daha sabır :)))
gerçi bende 10. günde dayanayıp kan testi yaptırmıştım zaman geçmiyor pek beklerken

hayırlı akşamlar bayanlar...bugün transferimin 12.günü ve kan sonucum 554.9
doktorum ikiz olabilir dedi salı belli olacak

tebrikler sende yıl bitmeden anne olacaklar arasındasın demek umarım bu mutluluğumuz daim olurda sonuna kadar yaşarız.Sanırım kucağımda görmeden bu stres bitmiycek

teşekürederım.allah tamamına erdırsın hepimizinkini.ve allah bekleyen herkese guzel haberler duymayı nasip etsin.

slm arkadaşlar ben de test günümü sabırsızlıkla bekliyorum.P.tesi sabahı olsun artık.. Kalbim dayanmayacak! :))

Canım aynı gün sonuçlarımız belli olacak inş. ikimizinde olumlu olur. Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
arkadaşlar transferimin 10. günü,dün akşam açık kahve lekem geldi ama devam etmedi.çok korkuyorum.yardım lütfen

arkadaşlar transferimin 10. günü,dün akşam açık kahve lekem geldi ama devam etmedi.çok korkuyorum.yardım lütfen

Korkma öyle akıntı olabilir demişti bana hemşire canını sıkma. Bende adet olucam diye çok korkuyorum ama ne yapalım olucağı varsa olucak

arkadaşım endişe etme tutunma lekesidir, benimde transferim 7.günümde lekelenme başladı dört gün boyunca sürdü ara ara bende çok korkmuştum ama çok şükür hamileyim.Dinlenmeni ve bol bol su içmeni tavsiye ederim, doktorum söylemişti.

arkadaşlar nasılsınız.sanırım pazartesi gunu sonuç alacak arkadaşlar vardı.inşallah hayırlı sonuçlar alırlar.hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye de bıze haber verırler.bekleyen tüm arkadşlara sabır dılıyorum sabrının sonunda da hayırlı haberler dılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…