slm arkadaşlar ben de test günümü sabırsızlıkla bekliyorum.P.tesi sabahı olsun artık.. Kalbim dayanmayacak! :))
merhaba kızlar ben de varım::) transferim 23 martta oldu...2 embrio transfer edildi.test tarihim 4 nisan...bol sabır ve şans diliorum herkese....
evet canım kanda baktırdım.sonra eve geldım evde de test yaptım onda da çıktı.hepinize duacıyım inşallah sızlerde guzel haberler duyarsınız.
slm arkadaşlar ben de test günümü sabırsızlıkla bekliyorum.P.tesi sabahı olsun artık.. Kalbim dayanmayacak! :))
tebrikler sende yıl bitmeden anne olacaklar arasındasın demek umarım bu mutluluğumuz daim olurda sonuna kadar yaşarız.Sanırım kucağımda görmeden bu stres bitmiycek
hayırlı akşamlar bayanlar...bugün transferimin 12.günü ve kan sonucum 554.9
doktorum ikiz olabilir dedi salı belli olacak
mai cim merhaba, çok sevindim cnm haberine..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizlerede göstersin o günü inşallah..ben 1 haftadır öksürüyorum, bu beni çok korkutuyor..sende de hasta olduğunda öksürük olmuşmuydu cnm?Canım ben öyle bir grip oldumki öksürük , hapşırık boğaz enfeksiyonu aklına ne gelirse...İlaçta alamıyordum...Perişan olmuştum...Hiç korkma bebişine bişey olmuyorBal ve kara biberi kaynat iç...Tadı biraz acı ama çok rahatlatıyor canım...Bol bolda ihlamur iç...Ben bunlarla toparladım kendimi...Geçmiş olsun...Hadi bakalım inş. güzel haberlerini alıcaz...Dualarım sizinle kızlar
çok sevindim darısı kucağına alacağın günlere bebişide senide öpüyorummmmm
Çok sağol canım benim bende seni çok öpüyorum...İnş. Allahım tez zamanda sanada nasip edicek...Ben senden çok umutluyum...İlk denemende bence strese yenik düştun sen...İkincide başarılı olucaksın inş...Bende seni çok öpüyorum tatlım
Canım aynı gün sonuçlarımız belli olacak inş. ikimizinde olumlu olur. Allah'ın izniyle.
arkadaşlar transferimin 10. günü,dün akşam açık kahve lekem geldi ama devam etmedi.çok korkuyorum.yardım lütfen
hayırlı olsun şimdiden heyecanlı bir okadarda stresli bi süreç inşallah burda hamileyim dediğinide okuruz :))))
arkadaşlar transferimin 10. günü,dün akşam açık kahve lekem geldi ama devam etmedi.çok korkuyorum.yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?