Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

maya da yaptırdım canım
memnunum onlardan
ama kabız oldum ben yaa napıcam bilmiyorum

Kuru kaysı kaynat komposta gibi iç..Sabah aç karnına akşam yatmadan önce iç yat...Bağırsakların yumuşayınca bırak çokta abartma sonra bağırsakları bozarsın...Ben düzenli bir şekilde her sabah kuru kaysı yedim 2 adet..Oda bana yetti...Sorun yaşamadım canım...

ok yapacam dediklerini canımmm
karnımda şişti zaten :)
,sen yolu yarılamışsın 7. gündesin inşallah melek içindedir

ok yapacam dediklerini canımmm
karnımda şişti zaten :)
,sen yolu yarılamışsın 7. gündesin inşallah melek içindedir

İnş. Canım hepimizin umudu bu yönde...Sende ilk 3 gün yatıcaksın unutma...3 gün dinlen sonrada evin içinde hafif işler yap sakın kendini yorma canım

stdt hoşgeldin canım nasılsın

cok iyiyim canım sen nasılsın ...bir günü daha devirdik ..aslında sabah biraz üzüldümmerkezden bir arkadaşın tahlili negatif cıkmıştı ...cok üzüldüm
ama şimdi iyiyim oda iyi allaha şükür yola devam diyor canım napsın...
benimde 1 günüm kaldı inşallah güzel allahım inşallah güzel haberler alırım....nasıl bir heyecan anlatamam arada içimden kaynar sular dökülüyor kalbim cook hızlı bir şekilde atıyor ....ahhh güzel Allahım inşallah bana bir melek yollamıştırr....
inşallah hepimize birer melek yollar cennetindennnn....

ayyy inşallah pozitif olurrrrr bu gece uyuyamazsın ki sen amanınnn
inşallah burdan duyarız güzel haberini
hafif hafif dolanıyorum evin içinde ,
dün saat 13:00 de kondu bebiş o gün ankarada kaldık, bu sabah da yola çıkıp geldik evimize 2 saatlik yol , sarsalandım birazcık ama inşallah bişey olmamıştır

Canım benimya iyi olmana çok sevindim.Bende iyiyim canım sabırla bekliyorum Birtek ben beklesem iyi...Bütün çevrem güzel haberi beklıyor benden..Buda bende stres yapmaya başladı...Olmazsa sadece ben değil herkes hayal kırıklığına uğruycak...Dediğin gibi Allahım inş. bir melek bizede yolamıştır...Tek duamız sağlıklı bir evlat Fazlasıda göz çıkartmaz 2 , 3 hyr demem yani

Son düzenleme:

inşallah pozitif olur canım ama sanırım yarın gece uyuyamıyacağım test günüm perşembe canım...
bu arada hiç takma böyle şeylere kafana inan bana bebeğin sana tutunacaksa tutunur ....sarsıntı falan dinlemez o ben 12 gün boyunca yatan hatta 12 gün boyunca duş almayanları da duydum tutmayınca tutmuyor tutacak oldu mu da hiç bir şey onu etkilemiyorrrr.inan bana asıl onemlisi stresiz bir bekleme süreci gecirmennn...
allah kolaylık versin ...ben cok bunaldığım zamanlarda hep dua okudum yasin okudum cok iyi geliyor inan bana.....

hahah valahi bende 2..3 hayır demem sağlıklı olsun hayırlısı olsun da ..Allahın izniyle hepsi kabulümüzzz...
evet sevenlerimiz bizimle birlikte dokuz doğuruyorlar onlar daha stres aslında inşallah hayal kırıklığına uğratmayızzz.....bizde üzülmeyelimmm lütfennnn ......

Amin canım inş. üzülmeyiz...Sizin sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum...Bugün benide şeytan dürtmeye başladı Gününden önce test yaptırmayı düşünmedim desem yalan olur...Neyse sabredicem

Bu arada lütfen sonuçlar ne olursa olsun yazalımMerakta bırakmayın beni Dualarım sizinle olucak

aaa hani sendin bize gününden önce yaptırmayın diyen ...sabır sabır inan geciyor sayılı günler.....
mutlaka haber vereceğim ama o gün veremeyebilirim ablama gideceğim ne zaman döneriz bilmiyorum onlarda net var ama girebilirmiyim bilmiyorummm....
döner dönmez mutlaka yazacağımmm....

Hayırlısı olsun canım sabredicem söz

arkadaşlarrr bende warım.. benm test günüm de 5 mart. bu benm ikinci denemem umarım herkes gibi benm için de hayırlı olur..buarada kan testi konusunu bilemem ama idrar testi yaptırmayın, şahsen az önce yapmış ve negatif sonuç almış biri olarak yıkıldım....offfffffff tutmadı mı acaba.. 9. gün bugün ama göğüslerim hariç hiç bir değişiklik yok muhtemelen göğüslerimde ki değişiklikte ilaçlardandır die düşünüyorum artık umudumu tükettim olursa çok şaşırcam, benm durumumda olupta tutan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…