transferim dün oldu daha:76:
maya da yaptırdım canım
memnunum onlardan
ama kabız oldum ben yaa napıcam bilmiyorum
ok yapacam dediklerini canımmm
karnımda şişti zaten :)
,sen yolu yarılamışsın 7. gündesin inşallah melek içindedir
transferim dün oldu daha:76:
meleklerimiz terketmesin bizi lütfeennnnn
stdt hoşgeldin canım nasılsın
cok iyiyim canım sen nasılsın ...bir günü daha devirdik ..aslında sabah biraz üzüldümmerkezden bir arkadaşın tahlili negatif cıkmıştı ...cok üzüldüm
ama şimdi iyiyim oda iyi allaha şükür yola devam diyor canım napsın...
benimde 1 günüm kaldı inşallah güzel allahım inşallah güzel haberler alırım....nasıl bir heyecan anlatamam arada içimden kaynar sular dökülüyor kalbim cook hızlı bir şekilde atıyor ....ahhh güzel Allahım inşallah bana bir melek yollamıştırr....
inşallah hepimize birer melek yollar cennetindennnn....
cok iyiyim canım sen nasılsın ...bir günü daha devirdik ..aslında sabah biraz üzüldümmerkezden bir arkadaşın tahlili negatif cıkmıştı ...cok üzüldüm
ama şimdi iyiyim oda iyi allaha şükür yola devam diyor canım napsın...
benimde 1 günüm kaldı inşallah güzel allahım inşallah güzel haberler alırım....nasıl bir heyecan anlatamam arada içimden kaynar sular dökülüyor kalbim cook hızlı bir şekilde atıyor ....ahhh güzel Allahım inşallah bana bir melek yollamıştırr....
inşallah hepimize birer melek yollar cennetindennnn....
ayyy inşallah pozitif olurrrrr bu gece uyuyamazsın ki sen amanınnn
inşallah burdan duyarız güzel haberini
hafif hafif dolanıyorum evin içinde ,
dün saat 13:00 de kondu bebiş o gün ankarada kaldık, bu sabah da yola çıkıp geldik evimize 2 saatlik yol , sarsalandım birazcık ama inşallah bişey olmamıştır
Canım benimya iyi olmana çok sevindim.Bende iyiyim canım sabırla bekliyorumBirtek ben beklesem iyi...Bütün çevrem güzel haberi beklıyor benden..Buda bende stres yapmaya başladı...Olmazsa sadece ben değil herkes hayal kırıklığına uğruycak...Dediğin gibi Allahım inş. bir melek bizede yolamıştır...Tek duamız sağlıklı bir evlat Fazlasıda göz çıkartmaz 2 , 3 hyr demem yani
hahah valahi bende 2..3 hayır demem sağlıklı olsun hayırlısı olsun da ..Allahın izniyle hepsi kabulümüzzz...
evet sevenlerimiz bizimle birlikte dokuz doğuruyorlar onlar daha stres aslında inşallah hayal kırıklığına uğratmayızzz.....bizde üzülmeyelimmm lütfennnn ......
Amin canım inş. üzülmeyiz...Sizin sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum...Bugün benide şeytan dürtmeye başladıGününden önce test yaptırmayı düşünmedim desem yalan olur...Neyse sabredicem
Bu arada lütfen sonuçlar ne olursa olsun yazalımMerakta bırakmayın beni Dualarım sizinle olucak
aaa hani sendin bize gününden önce yaptırmayın diyen ...sabır sabır inan geciyor sayılı günler.....
mutlaka haber vereceğim ama o gün veremeyebilirim ablama gideceğim ne zaman döneriz bilmiyorum onlarda net var ama girebilirmiyim bilmiyorummm....
döner dönmez mutlaka yazacağımmm....
günaydıın günaydınn gününüz aydın olsunnn melek anne adaylarııııııı:103::119::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?