Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

Mai cım snin 4 günün kaldı inanmıyorum heyecan gitgide artıyor benim daha 2.günüm
ama hafif adet ağrım gibi var uzandım şimdi tv karşısına ohhh keyfim yerimde konuşuyorum ara sıra meleğimleee

Sende hoşgeldin canımmmmm

Sakın kendinde farklılık arama....Benimde 8.gün ve öyle ahım şahım farklılıklar yok canım benimama ben buna çok takılmıyorum...Çünku belirti için çok erken...Kızlar adetimizin üzerınden 1 ay bile geçmedi ne belirtisi arıyoruz Sadece bu sabah birşey dikkatımı çekti...Aynaya baktığımda kirpiklerim birbirine yapışmıştı ve karışmıştı...Bunun hamilelik belirtisi olduğunu söyluyolar ama çokta itimat etmiyorum...Test yaptırıp pozitif sonucunu alana kadar hiçbirşey hamile olduğumu yada olmadığımı düşündüremez Sabırla bekliycez hep birlikte canlar

Mai cım snin 4 günün kaldı inanmıyorum heyecan gitgide artıyor benim daha 2.günüm
ama hafif adet ağrım gibi var uzandım şimdi tv karşısına ohhh keyfim yerimde konuşuyorum ara sıra meleğimleee

hahaha İlk günler öyle oluyor bende çok konuştum bebeğimle ama konuş konuş sıkıldım Cevap falan yok bir iki gündür konuşmayı kestım Şimdi sabırla günumu beklıyorum canım...Bu arada ilk günlerde çok sancı olur korkma...Normal yani

canım öncelikle transferin hayırlı olsun sakın bunlara üzülme benim baya bir yumurtam olmuştu çok bayası döllenir diyordum ertesi gün aradık sadece bir tanesi döllenmiş o kadar yumurtadan nasıl üzülmüştüm ama dua ettim sık sık ertesi gün çağırdılar 5 hücreli orta kalitede embriyo transfer ettiler tek tesellim peygamber efendimiz [SAV] doğum gününe denk gelmesiydi hiç kafama takmadım çoğu zaman unuttum rahat ol ben sadece test gününde çok ağladım ama dua ederken sonucu almaya ben gidemedim eşimi gönderdim sonra çok şükür o yüzden sakın umudunu yitirme sadece dua et ve inan ALLAH hepiimizin yardımcısı olsun ne muradımız varsa versin inş

Canım sonuç pozitifmi?

teşekkür ederim canım iğiki burası var ve iğiki varsınız ALLAHIM ne muradınız varsa versin inş

seninde ALLAHIN izni ile güzel haberlerini alırız inş çok teşekkür ederim

evet canım 12. günde değerim 118 di dr tekrar test istemedi :78:

Çokkkkkkkkk mutlu oldum Bebişin hayırlı uğurlu olsun canım benimAllahım senide onuda her tür kazadan beladan , nazardan korusun

Darısı bizlerin başına olsun inşallah

Çokkkkkkkkk mutlu oldum Bebişin hayırlı uğurlu olsun canım benimAllahım senide onuda her tür kazadan beladan , nazardan korusun

Darısı bizlerin başına olsun inşallah

canımmmm ALLAH razı olsun çokkk teşekkür ederim inş en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırım hep duacıyım senin test gügün ne zaman canım

Son düzenleme:
6 Mart Pazar günü..Bugün 8.gün çok heyecanlıyım...Allahıma inanıyorum ve güvenıyorum ama insanda yine bir acaba oluyor...Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...Güzel Allahımıza duacıyız o en iyisini bilir ve hakkımızda en doğru kararı o verir...

ayy çok az kalmış RABBİM ne muradın varsa versin hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum inş inan seni okadar iği anlıyorumki canımmm

ayy çok az kalmış RABBİM ne muradın varsa versin hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum inş inan seni okadar iği anlıyorumki canımmm

Bizi bu derdi çekenden başkası anlamaz...Allah razı olsun canım...Allahım senide sağlıklı , sıhatlı bebeğine kavuşmayı nasip eylesın....

stdt nereye kayboluyorsun sen ? Alt tarafta nickını bir göruyorum bir bakıyorum yoksun

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün 9. Günüm acaba yarın kanda baktırsam çıkar mı sonuç? 10.gün oluyo yarın, önceden bakan var mı?

stdt nereye kayboluyorsun sen ? Alt tarafta nickını bir göruyorum bir bakıyorum yoksun

:))) evet aslında sistem hep acık ama ben başında değilim pc nin arada neler yazmışsınız bakıyorum
okuyorum güzel yazılarınıza amim diyorum ...
ama buralardayım ....
bugün gerginim biraz yarın büyük gün ve aynı zamanda bugün normalde regl günüm ve biraz sters yapıyorum ya gelirse diye ...aslında benim hiçö 28 günde bir gelmez ama işte offfffkorku sardı işte ya gelirse yarın yada yarından sonra
allahım inşallah yüzümü güldürür hepimizin yüzünü güldürür....
sen nasılsın nasıl geciyor 8. günnn

Arkadaşlar bugün 9. Günüm acaba yarın kanda baktırsam çıkar mı sonuç? 10.gün oluyo yarın, önceden bakan var mı?

transferin kacıncı gün transferiydi ...eğer 5. gün blastokist transferiyse baktırabilirsin ama dr. 12 gün dediğse acele etmeee..
ben zamanında baktırıyorumm

merhaba arkadaşlar...
bugün benimde 9.günüm ve test aldım akşama deniycem şansımı, artık tutamıyorum kendimi
hiç umudum yok ama , ilk deneme olmasına rağmen, çok mutsuz hissediyorum kendimi,
herkesin akıntısı varmış, belirtisi var, benim yalnızca, göğüslerim şiş ... başka hiçbir belirtim yok maalesef...
kan testi günüm 5 mart ama ben 4 mart akşamı yaptıracağım iş çıkışında...
benimde 1 tane konuldu, ve inanılmaz ağır bir grip geçirdim, öksürükten gelerei uyuyamadım, buyüzden hiç umudum yok...
hepimiz için hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…