arkadaşlarrr bende warım.. benm test günüm de 5 mart. bu benm ikinci denemem umarım herkes gibi benm için de hayırlı olur..buarada kan testi konusunu bilemem ama idrar testi yaptırmayın, şahsen az önce yapmış ve negatif sonuç almış biri olarak yıkıldım....offfffffff tutmadı mı acaba.. 9. gün bugün ama göğüslerim hariç hiç bir değişiklik yok muhtemelen göğüslerimde ki değişiklikte ilaçlardandır die düşünüyorum artık umudumu tükettim olursa çok şaşırcam, benm durumumda olupta tutan var mı acaba?
Mai cım snin 4 günün kaldı inanmıyorum heyecan gitgide artıyor benim daha 2.günüm
ama hafif adet ağrım gibi var uzandım şimdi tv karşısına ohhh keyfim yerimde konuşuyorum ara sıra meleğimleee
slm dostlarım bugün benim transfer günümdü ve bana 7 hücreli tek embriyo transfer edildi çok canım sıkkın çok üzüldüm.dün 4 taneydi bugüne tek kalmış.ne yapcam ben ya bilmiyorum.çok hayal kırıklığına uğradım...
canım öncelikle transferin hayırlı olsun sakın bunlara üzülme benim baya bir yumurtam olmuştu çok bayası döllenir diyordum ertesi gün aradık sadece bir tanesi döllenmiş o kadar yumurtadan nasıl üzülmüştüm ama dua ettim sık sık ertesi gün çağırdılar 5 hücreli orta kalitede embriyo transfer ettiler tek tesellim peygamber efendimiz [SAV] doğum gününe denk gelmesiydi hiç kafama takmadım çoğu zaman unuttum rahat ol ben sadece test gününde çok ağladım ama dua ederken sonucu almaya ben gidemedim eşimi gönderdim sonra çok şükür o yüzden sakın umudunu yitirme sadece dua et ve inan ALLAH hepiimizin yardımcısı olsun ne muradımız varsa versin inş
canım cok sevındım senın adına darısı bizlerın başına ama bunları kafana takma cunku suan mıde bulantısı vs.. gıbı durumlar sımdı zaten olmaz 2. aydan sonra başlar o yuzden sakın uzmuyosun bebegını ve kendını bu mutlulugu yasa ...
Günaydın kızlarrrr;;
1 günü daha devireceğimiz güne başladık ..ya off kanı verdikten sonra nasıl bekleyeceğiz biz yaa 1 yada 2 saat her aşaması zor ....inşallah sonu güzel olurrr....
bugün bende değişiklik yok hafif kasık ağrıları o kadar ....ve merkezde tanıştığım bir bayanın sonucunu bekliyoruz kanını vermiş 1 de alacakmış bir duysanız sesini titriyorrr kıyamam ben onaaa..neyse iyi günler diliyorumm.
ayyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla...sen artık hiç birşey için endişelenme miden de bulanacak diye birşey yok ki zaten daha emrioyo cok kücük daha henüz öyle belirtiler vermez ancak oda belki 5 ve 6 haftadan sonra yapabilir oda bünyene bağlı....
merak etme ve tadını cıkarrrr...
Canım sonuç pozitifmi?
evet canım 12. günde değerim 118 di dr tekrar test istemedi :78:
Çokkkkkkkkk mutlu oldumBebişin hayırlı uğurlu olsun canım benim Allahım senide onuda her tür kazadan beladan , nazardan korusun
Darısı bizlerin başına olsun inşallah
ayy çok az kalmış RABBİM ne muradın varsa versin hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum inşinan seni okadar iği anlıyorumki canımmm
stdt nereye kayboluyorsun sen ? Alt tarafta nickını bir göruyorum bir bakıyorum yoksun
Arkadaşlar bugün 9. Günüm acaba yarın kanda baktırsam çıkar mı sonuç? 10.gün oluyo yarın, önceden bakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?