kuraklık baslıcak bızım yuzumuzden :)
aynen canım ya...
okdar rahatım ki anlatamam ama sona geldikçe heyecan artıcak gibi ...
bu normal canım
ama bebegın ıcınde sonunun guzel olması ıcınde rahat olman lazım
ınş bebegın sıkıca tutunacaktır
ıyı dusun ıyı olsun
bak benımkınden buyuk olacak sızın bebekler :)
tedavin hayırlı olsun,sana tavsiyem çokta yatmaman da yana..en azından 2 saatte bir evin içinde tur at kan dolaşımını hızlandırmış olursun...valal ben yatıyorum bugun 3. günüm ama çok sıkıldım yatmaktan
yatmamakla en iyisini yapıyorsun bende 3 gün işe gitmemiştim 4.gün başlamıştım işe,çalışırken kafan dağılmış oluyor bebeğe odaklanmış olmuyorsun...Valla bende yatmıyorum. Hatta işteyim çalışıyorum , transfer gününüde sayarsak bugün 3. günüm. biraz kasık ağrım var birazda gaz. Yediklerime hareketlerime dikkat ediyorum. Onun dışında pek özel bişey yapmıyorum. Yapmamız gerekirmi acaba , allahım ol dedikten sonra amudada kalksak yine olur rabbim çok büyük herşey nasip
canım korkulucak birşey yok..senin dediğin şeyi ben hergün yaşıyorum jelin fazlası dışarı çıkıyor,panikleme rahat ol..ama kabızlığına çare bul transferden sonra kabız olmak hiçte hayırlara alamet değildir..doktorunun sana ne olur ne olmaz diye kabızlık için şurup yazması gerekirdi..doktorunla bu konuyu biran önce konuş bence....arkadaşlarlütfen yardım edin( transferin 6. günü hiç akıntı gelmiyodu fakat kabız olmuştum bugün tuvlete gittiğimde kullandığım jelin fAzlası çıktı.sanki içimden bişi koptu korkuyorummmmm bişi olmuşmudur....
transferden sonra akıntının olması normal mi bilgisi olan var mı?
efettt belkide dünür oluruzzz
allh senı varyaaaaaaaaaa kız cok guldurdun benı :)
benm adam kız olursa zor verır cok cekersınız :))))))))))))))))
başlık parası veririizz . hah hahh
agırlıgınca altın mesela
öle seyler ıstemz
para pul falan ......kızına kıyamaz gıbıme gelıor
ay sankı bnde hamıle kalmısımda dogurmusumda öle konusuyorum
ben acırım hem kız ınsanlara
olucak kıss bak söyleyene degil söyletene bak caımmm Allah veriir sadece zamanı var biraz daha sabırr...belkide ikiz annesi olursun sende hemde ikiside kıss düşünsene ...hayal kurmasını yasak dağil yaa...ahhh şu hayalller olmasa....
bana tek embrıo transferı olur yasımdan dolayııkız olmaz yanı
dogru söluosun su hayallerde olmasa ne yapardık
rabbım hayallerını gerceklestırenlerden nasp eylesın herseyın hayırlısı olsun canm
ya tek yumrta ikizi olursa???onu hiç düşünmüyorsunn demii benimde tek transfer yapıldı ama bana hep ikiz gibi geliyor eşimde diyor ikiz diyee...
tedavin hayırlı olsun,sana tavsiyem çokta yatmaman da yana..en azından 2 saatte bir evin içinde tur at kan dolaşımını hızlandırmış olursun...
yatmamakla en iyisini yapıyorsun bende 3 gün işe gitmemiştim 4.gün başlamıştım işe,çalışırken kafan dağılmış oluyor bebeğe odaklanmış olmuyorsun...
canım korkulucak birşey yok..senin dediğin şeyi ben hergün yaşıyorum jelin fazlası dışarı çıkıyor,panikleme rahat ol..ama kabızlığına çare bul transferden sonra kabız olmak hiçte hayırlara alamet değildir..doktorunun sana ne olur ne olmaz diye kabızlık için şurup yazması gerekirdi..doktorunla bu konuyu biran önce konuş bence....
evet normal
kızlar son zamanlarda girmemiştim bilmiyorum beni hatırladınız mı tedavim yarım kalmıştı. tadaviye başladık dün yumurtalarım toplandı. 8 yumurta toplanmıştı 6 sına işlem yapılmış ve 3 ü döllenmiş. ama net bişey söylemediler gelişimini takip ediyoruz bizden haber bekleyin dediler. arkadaşlar canım sıkkın ya onlarında gelişimi durursa nolur benim için çok dua edin. allah hepimizin yardımcısı olsun. ve yarınmı yoksa sonraki günmü transfer edilecek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?