arkadaşlar merhaba bugün benim transferin 5. günü sonç günüm 18 inde bende çok heecanlıyım sizlerle konuşup biraz heyecanımı atmak istedim dün geldim eve pek yatamıyorum ben ya inş bi problem olmaz rabbim hepimiz hayırlı bebekler nasip eylesin...
merhaba canım bende kendimi yormadan yapıyorum nasısın cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
aynen canım benimde bana 1 tane embriyo koyuldu 9 hücreli adana ankada tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk deneme fsh ım yüksekti benim çok istiyorum hayırlı ise bu bebeği çok umutluyum ama doktorumda öyle dedi ama rabbim hez zaman doğrusunu bilir senin hikayen ne paylaşmak istersen
benim dondurulmuş yok 4 tane döllenmişti ama olmaz dediler tam bilmiyorum ya niye olmadı slında ama isterdim çünkü ilaçlar çok zor ama inş tekrar bişeye gerek kelmaz
canım merhaba evet ben memnun kaldım çok ilgililer benimle ilgilendiler ben ilk önce başkente gitmiştim tayfun beye ama sanırım o ayrılmiş sonrada buraya gittim öyle işte sen nerde oturuyosun iskenderunda mı
evet ıskenderundayım canım
gıt gel benım ıcınde cok zor olacak bakalım
allh yardımcımız olur ınşşşşşş
adet olmayı beklıorum
bayram ertesı adetım
gene 2. gunu gıdıp son kontrolumu olacagım
21. gunude ılaclara baslıyacagım rabbım nasp ederse
canım ii olur inş bende iskda oturuyorum orda görümcemler var onlarda kaldım bide çalışıyorum çok zor oldu izinler falan rapor aldım pazartesi işe gideceğim inş ii olur herşey hepimiz içn
Gene olmadı 5. denemede fiyasko. Bitti artık ümitlerim, umutlarım...canım inşallah hayırlı haberlerini alırız...
yatmanın çözüm olmadığını başarısız 1 aşılama ve 3 tüpbebek denememden tescilledim..hepsinde hiç kalkmadan yattım...4.tüpbebek denememde 3 gün evde dinlendim,onu da doktorum öyle istediği için sonrasın da işe gittim,alışverişe gittim,araba kullandım ve bebeğim tutundu...
ama şimdi gördüm ki tutunmakla iş bitmiyormuş iş bundan sonra başlıyormuş şuan okadar korku içindeyim ki acaba kesesini görücekmiyim kalp atışını duyacakmıyım diye sıkıntılar başladı...Rabbim bana bukadar sevinci yaşattı inşallah sonunuda gösterir..
kızlar benimde transferimin 8. günü çok korkuyorum. benimde tek embryo koyuldu. 1 tanede donduruldu. çok korkuyorum ya olmazsa diye. zaten fsh yüksek yumurta sayısı az...ilk denemem inşallah olur. sizin transferin kaçıncı günleri nezoo ve nergis.
kızlar benimde transferimin 8. günü çok korkuyorum. benimde tek embryo koyuldu. 1 tanede donduruldu. çok korkuyorum ya olmazsa diye. zaten fsh yüksek yumurta sayısı az...ilk denemem inşallah olur. sizin transferin kaçıncı günleri nezoo ve nergis.
canım meldi benim yarın 1 hafta oluyor bende hiç belirti yok ya sadece göğüslerim çok acıyo ve gergin çok korkuyorum bende bilmiyom ne olacak inş herkesin tutar ayın 18 i sonuç tarihim 12. gün yani belki dayanamayıp önce yaptırırım kib canım yazışalım sonra inş sende sendeki belirtileri yaz bana
Kızlar bende bel ve kasık ağrısı ara ara ve hafif oluyor. şişkilik var. Bugün midemde sürekli bir yanma, bulanma hissi var. Sürekli böyle bir gerinme ihtiyacı duyuyorum. Karmakarışık.. Ilaçların yan etkilerine baktım hemen hemen hepsi var. Ilaçların ekisi mi bilmityorum. Birde her an regli olucakmışım ağrısı ve hissi süreki var zaten. Bir de acaip huzursuz ve geginim. Beklemekten çok stresliyim. Bir de benim test günüm sizinkilerden dha uzun daha bir haftam var..
Siz de detaylı yazın lütfen. Bir de burada ki arkadaşlar sizlere kaç ebryo transfer edildi. Kaliteleri ne idi.yaşınız kaç yazarsanız sevinirim. Hemde daha anlaşılır olur bazı şeyler...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?