Arkadaşlar merhaba ;
Topic topic dolaşırken konunuza denk geldim :))
Ama eğer doktorum banada böyle birşey teklif etse bende kabul ederim. Nede %60 olan şansımızı %30 a düşüreyim ki ... Kaldıki maddi olarak zor durumda aileler var düşünsenize belki 2. denemeyi seneler sonra yapabilecekler.
Yasaya gelince evet bir yasa var ama siz inanıyor musunuz bu yasayı bütün tüp bebek doktorları kabul etmiştir ?
Eminim onlarda yasaya boyun eğmek zorunda kaldılar. Aynı bizler gibi ...
Yasayı hiçe saydığını düşündüğünüz merkezleri ,doktorları ve anne adaylarına bu kadar sitem etmeyin . Ortada kötü birşey yok aksine mutluluk verici bir olay var.
Ben doktorarın insiyatif kullanmasına karşı değilim kısacası.
Bana doktor 2 embriyo transfer elelim diyecek bende olmaz yasaya uymalıyız mı diyeceğim ?
Negatif sonuç almış olan bir insan bunu söyleyemez.Söylerim diyen insanın maddi kaygıları yoktur ondan söyler
Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .
Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .
Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .
Çok üzgünüm , 40 yaşındayım ve artık uzun protokol deneyemem eşim 47 yaşında
Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .
Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .
Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .
esracım merhaba cnm nasılsın inş hayırlısıyla başlarsın sonuda güzel sonuçlarla biter cnm bende beklemeye aldım hala hazır hisstmiyorum kendimi bakalım bayramdan sonra belki bi deneme daha yaparım
arkadaslar selam transferimin 5 gunu bugun ilk 2 gunu hep yatdim ama simdi kendimi Yyormama sartiyla gunluk hayatima geri dondum temizzlik ve yemek yapmak disinda ve normal sartlarda yarin gel olucam ama cok merak ediyorum sonucu en kisa nezaman ögrenebilirim
selam bayanlar,transferim olduktan sonra beklemeye başladım 12 gün sonra tahlil olacaktım çok heyecanım vardı.O bi hafta içinde yaşadıklarım aslında hamilelik belirtileri olabilir dediler.Canım çok ekşili-sulu şeyler çekti limon mandalina hatta ekşili etsiz çiğ köfte:) sonra hafiften belim ağrıdı moralimi hep yüksek tuttum.Bugün 12. gündü ve test yaptırdım sonuç...........POZİTİFFFFFFFFFFF! AĞZIMI AYIRARAK YOLLARDA Bİ GİDİŞİM VARDI GÖRMELİYDİNİZ:) darısı isteyen herkesin başına.Bu arada progynex vurundum hep kalçam dayak yemiş gibi ama sonucu öğrenince isterse kalçam patlasın dedim yaaaaumudunuzu yitirmeyin çok insan sevin sizler için hep dua etsinler hepinize allah kolaylık versin..
selam bayanlar,transferim olduktan sonra beklemeye başladım 12 gün sonra tahlil olacaktım çok heyecanım vardı.O bi hafta içinde yaşadıklarım aslında hamilelik belirtileri olabilir dediler.Canım çok ekşili-sulu şeyler çekti limon mandalina hatta ekşili etsiz çiğ köfte:) sonra hafiften belim ağrıdı moralimi hep yüksek tuttum.Bugün 12. gündü ve test yaptırdım sonuç..........--.POZİTİFFFFFFFFFFF! AĞZIMI AYIRARAK YOLLARDA Bİ GİDİŞİM VARDI GÖRMELİYDİNİZ:) darısı isteyen herkesin başına.Bu arada progynex vurundum hep kalçam dayak yemiş gibi ama sonucu öğrenince isterse kalçam patlasın dedim yaaaaumudunuzu yitirmeyin çok insan sevin sizler için hep dua etsinler hepinize allah kolaylık versin..
selam bayanlar,transferim olduktan sonra beklemeye başladım 12 gün sonra tahlil olacaktım çok heyecanım vardı.O bi hafta içinde yaşadıklarım aslında hamilelik belirtileri olabilir dediler.Canım çok ekşili-sulu şeyler çekti limon mandalina hatta ekşili etsiz çiğ köfte:) sonra hafiften belim ağrıdı moralimi hep yüksek tuttum.Bugün 12. gündü ve test yaptırdım sonuç...........POZİTİFFFFFFFFFFF! AĞZIMI AYIRARAK YOLLARDA Bİ GİDİŞİM VARDI GÖRMELİYDİNİZ:) darısı isteyen herkesin başına.Bu arada progynex vurundum hep kalçam dayak yemiş gibi ama sonucu öğrenince isterse kalçam patlasın dedim yaaaaumudunuzu yitirmeyin çok insan sevin sizler için hep dua etsinler hepinize allah kolaylık versin..
yi günler bayanlar. 42 yaşındayım. ilk evliliğimden 10 yaşında kızım ve bir kurtajım var. İkinci evliliğimden ise bir dış gebelik ve 1 adet başarısız aşılama, 4 adet başarısız tüp bebek denemesi var. Şuanda da 4 gün önce 5. deneme uygulandı 2 adet embriyo biri 2. kalite diğer 3. kalite döllenmiş yumurta transferi yapıldı (5. gün transferi). Beklemekteyim, bunaldım. 4. başarısız tüp bebek denemesinde her zaman dikkat ettim. Şimdi dikkat etmiyorum. 2 gün dinlendim, şuanda dışardan alışverişten geldim ve bu mesajı yazıyorum. İsyandayım neye göre başarı sağlanıyor, 12 gün boyunca yataktan çıkmayacaksak o zaman bizi hastanede misafir etsinler 12 sonra içimiz rahat gebelik elde edilmiş şekilde çıkalım ordan. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Allah hiç gebeliği olmayanların yardımcısı olsun, biz dogurmuşların da birazcıkta olsa yanımızda olmasını temenni ediyorum. Sevgiler..
1970fun çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun...ama benim anlayamadığım tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyor ?..dışarıda döllenen yumurta embriyo haline getirilip rahime konulmuyor mu?embriyonun tekrar tüplerde ne işi var anlayamadım..bu durum beni de korkuttu şimdi..tüp bebekte dış gebelik mümkün olmaz sanıyordum..demek ki mümkünmüş olabiiyormuşMerhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
selam hanımlar benimde dün 9 tane yumosum toplandı inş. pazartesi yada salı transferim olucakk ....
hadı hayırlısı canım gusel haberlerlen don ınş aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?