Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bu arada arkadaşım maddi kaygı demişiz ama bundan önce insanın ne pisikolojisi kalıyo nede vücut dengesi para bi şeklde ayarlanıyo bence önce bunuda düşünerek cevap vermeliyiz bak şimdi ben kedi açımdan diğer bir denemeye hazır hissedemiyorum kendimi

Çok geçmiş olsun. Rabbim hakkında en hayırlısını versin. İnşallah tedaviye gerek kalmadan normal yollardan bebeğine kavuşursun...

arkadaslar selam transferimin 5 gunu bugun ilk 2 gunu hep yatdim ama simdi kendimi Yyormama sartiyla gunluk hayatima geri dondum temizzlik ve yemek yapmak disinda ve normal sartlarda yarin gel olucam ama cok merak ediyorum sonucu en kisa nezaman ögrenebilirim

cok uzuldum rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşş
ınş dogal yollan hamıle kalırsın mucızen senınlen olur

esracım merhaba cnm nasılsın inş hayırlısıyla başlarsın sonuda güzel sonuçlarla biter cnm bende beklemeye aldım hala hazır hisstmiyorum kendimi bakalım bayramdan sonra belki bi deneme daha yaparım

sagol canımmmmmmm
ıyıyım...bnde bayramdan sonrakı adetımlen baslıorum allhım nasp ederse uzun protokol.ınş senınde bu son denemen olur canım benm....ınş benımde ılk vede son olur....cok zor br surec gerecekten maddı manevı

canım hayırlı haberlerını alırız ınşşşşş
nerde yaptırdın tup bebegı merak ettım hatay yazınca.....

ayrıca bence kan testını bekle cunku ıdrarda yanlıs cıkma olasılıgı cok yuksek

selam bayanlar,transferim olduktan sonra beklemeye başladım 12 gün sonra tahlil olacaktım çok heyecanım vardı.O bi hafta içinde yaşadıklarım aslında hamilelik belirtileri olabilir dediler.Canım çok ekşili-sulu şeyler çekti limon mandalina hatta ekşili etsiz çiğ köfte:) sonra hafiften belim ağrıdı moralimi hep yüksek tuttum.Bugün 12. gündü ve test yaptırdım sonuç...........POZİTİFFFFFFFFFFF! AĞZIMI AYIRARAK YOLLARDA Bİ GİDİŞİM VARDI GÖRMELİYDİNİZ:) darısı isteyen herkesin başına.Bu arada progynex vurundum hep kalçam dayak yemiş gibi ama sonucu öğrenince isterse kalçam patlasın dedim yaaaa umudunuzu yitirmeyin çok insan sevin sizler için hep dua etsinler hepinize allah kolaylık versin..

Maaaşallahh arkadaşımm gözün aydııınnnnnnnnsağlıkla kucağınada al işallllaaahhhhhhhhkaçıncı denemeydi hayatım=???

tebrik ederim canimmm..... cook hosuma gitti... buyuk harfle yazdiklarinn

maşşşşşşşşşşşşşşş darısı bıze ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

Serselle. Cesaretine hayran kaldim babada cesaretine verebilirmisin acaba , ben bu hatta 40 yasinda oldugumdan basarisiz donmus transferimin sonunda vazgectim bu sevda dan

Beimde 5 yasinda bir cocugum var donmuslarim vardi cok umutluydum ama olmadi simdi tupleriminde tamami alinmis oldu yani normal yoldan mucize sansimda yok buradan herkesin bana diledigi gibi ve esim 47 yasinda. Uzun protokole cesaretim yok

Bravo sana son basarili denemen oludrda bana belki bir damla cesaret olursun

Son cumledeki dilegine de yurekten katiliyorum ilk yazilarimda Allah once hic tatmamislara nasip etsin eger bu is sirali ise benim hakkimi onlara versin demistim . Insallah en azindan oyle olmustur belki

1970fun çok üzüldüm ,çok geçmiş olsun...ama benim anlayamadığım tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyor ?..dışarıda döllenen yumurta embriyo haline getirilip rahime konulmuyor mu?embriyonun tekrar tüplerde ne işi var anlayamadım..bu durum beni de korkuttu şimdi..tüp bebekte dış gebelik mümkün olmaz sanıyordum..demek ki mümkünmüş olabiiyormuş

canım çok tebrik ederim.. sağlıkla kucağına al inşallah

selam hanımlar benimde dün 9 tane yumosum toplandı inş. pazartesi yada salı transferim olucakk ....

Canim benim çok geçmis olsun.
Umudunu yitirme bu kez tuttuysa birdaha olabilir.
Hemen pes etme.

Tebrik ederim arkadasim.
Saglikli kucaginada almak nasip olur insallah.
Sonucun kaç çikti.

eyilmaz38 senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…